|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1565
| Miri,la mine s-a potrivit calendarul chinezesc in rest nimic altceva. Bine,eu nu cred in astea,a fost doar o coincidenta.
Cap?unica,eu prefer dusurile dar am piscina încalzita ?i acoperita acasa ?i am întrebat daca pot innota ?i a spus ca atâta timp cât nu îmi provoaca vreun disconfort o pot face,presupun ca ?i la baile in cada se aplica asta doar sa nu fie apa fierbinte. |

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| La mine nu s-a potrivit treaba cu simptomele.Nu am avut nimic, prefer chestiile sarata/acre si e fetita. Panorama e un test care detecteaza sindroamele.L-am facut in loc de dublu test. Referitor la baie, eu nu am facut deloc si nici nu am de gand.Prefer sa fac dush, si sunt mai linistita.Din cate stiu eu, baile de sezut nu sunt recomandate in sarcina, pentru ca pot relaxa colul. Multumesc tuturor inca o data |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Eu nu am verificat calendarul chinezesc, dar daca zice freya ca s-a potrivit inseamna ca si la mine s-a potrivit La fel si cu simptomele si faptul ca la inceput evitam dulciurile.
Capsunica, nici eu nu am facut deloc toata sarcina baie in cada. Am preferat dusul, am simtit ca e mai sigur asa. |
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Miri08 wrote:Umbla o vorba batraneasca despre starile de rau.Daca iti e foarte rau in sarcina se spune ca vei avea fetita si daca nu prea iti e rau vei avea baietel dar uite ca la Aleahim nu s-a potrivit A, si mai e calendarul chinezesc care iti spune daca vei avea fetita sau baiat in functie de luna conceptiei. Sunt tare curioasa , la voi s-a potrivit?
La mine calendarul chinezesc s-a potrivit la ambele sarcini. Iar in ceea ce priveste starile de rau mi-a fost exact invers. |
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1039
| Nu mai am rabdare pana aflu si eu concret ce am in burtica eu am facut doar dublu test, iar atunci la eco nu s-a vazut. Dar doctorul spune ca dupa bataile inimii e fetita. Calendarul chinezesc la fel, fetita. Intuitia imi spune baiat sper sa aflu la urmatorul eco. |

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Aleahim wrote:Fetelor am primit si eu rezultatul de la Panorama.Bebe e bine, si o sa avem.....O FETITA!!!!!! Sunt absolut topita Felicitari pentru fetita , sa creasca mare, mare!!
|

| EllaMaria wrote:Nu mai am rabdare pana aflu si eu concret ce am in burtica  eu am facut doar dublu test, iar atunci la eco nu s-a vazut. Dar doctorul spune ca dupa bataile inimii e fetita. Calendarul chinezesc la fel, fetita. Intuitia imi spune baiat  sper sa aflu la urmatorul eco. Si intuitia mea spunea ca e baiat.M-a inselat graaaaav Dar sunt mega incantata ca e fetita. Miha draga multumesc.La fel si voi, sa cresteti mari si sanatosi |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Ce a zis sotul, Aleahim ? |

| freya1 wrote:Ce a zis sotul, Aleahim ? A fost super simpatic.Ca i-am pus confetii roz intr-un balon negru mat pe care scria it's a baby ....si cand l-a spart, a zburat o bucata din balon si a crezut ca e un biletel, a ignorat confetiile Apoi s-a prins si a zis: baby girl? E o prunuca??? S-a bucurat si e topit.A sunat pe toata lumea, e atat de scump |
| awww ce dragut |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Ce frumoos, Aleahim! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Fete dragi, cu o mica intarziere, vi-o prezint pe gaza mea! S a nascut pe 11.12, 16:25, 51 cm si 3750 gr Saptamanile astea doua au fost coplesitoare pt mine, si desi stiam ca va fi greu, mi s a parut si mai greu in practica. Ea e minunata si as vrea sa o mananc tot timpul. Eu nu sunt inca in faza aia de zen, ce minunat e sa fii mama, etc. Dar ma apropii. Stiu ca suna ciudat, si ma simt uneori ca si cum sunt mai putin mama, dar in acelasi timp sunt constienta ca e normal, ca sunt sub influenta hormonilor, ca e totul nou, ca oboseala si nesomnul isi fac de cap cu mintea mea, asa ca astept cuminte sa treaca. Cand o sa pot, ma pun la curent si cu ce se intampla in casuta, ca nu am mai intrat deloc. Sper ca toate burticile si toti cozonaceii sunt bine, va imbratisez pe toate tare! https://ibb.co/yknKCrc |
|
| e superba papusica ta, Buzbuchi sa creasca mare si sa va bucurati de ea ! toate ne-am gandit la tine, sper ca nasterea a fost o experienta frumoasa si ca de acum lucrurile se vor aseza si va fi din ce in ce mai bine |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Aleahim wrote:Fetelor am primit si eu rezultatul de la Panorama.Bebe e bine, si o sa avem.....O FETITA!!!!!! Sunt absolut topita Felicitari pt.fetita eram 90% sigura ca o sa ai un baietel dar uite ca intuitia uneori inseala.Ma bucur mult pt.tine si ca testul a iesit fara probleme.Sarcina usoara in continuare |
|

| Buzbuchi wrote:Fete dragi, cu o mica intarziere, vi-o prezint pe gaza mea! S a nascut pe 11.12, 16:25, 51 cm si 3750 gr Saptamanile astea doua au fost coplesitoare pt mine, si desi stiam ca va fi greu, mi s a parut si mai greu in practica. Ea e minunata si as vrea sa o mananc tot timpul. Eu nu sunt inca in faza aia de zen, ce minunat e sa fii mama, etc. Dar ma apropii. Stiu ca suna ciudat, si ma simt uneori ca si cum sunt mai putin mama, dar in acelasi timp sunt constienta ca e normal, ca sunt sub influenta hormonilor, ca e totul nou, ca oboseala si nesomnul isi fac de cap cu mintea mea, asa ca astept cuminte sa treaca. Cand o sa pot, ma pun la curent si cu ce se intampla in casuta, ca nu am mai intrat deloc. Sper ca toate burticile si toti cozonaceii sunt bine, va imbratisez pe toate tare! https://ibb.co/yknKCrc Vaiiii ce minune ai acolo E superba! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Adina multumesc |
|
|