|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1502
| Fetelor,l-am vazut ?i eu azi pe bebe,are 5 cm ?i se mi?ca in toate par?ile. Ce diferen?a mare între cum arata la 9 saptamâni când l-am vazut ultima data ?i azi pa 11 saptamâni. Joia viitoare am morfologia,abia a?tept sa-l vad din nou! |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| Dragi fete, acum o saptamana, cam pe la ora asta mi-am cunoscut fetita. Am nascut pe cale naturala, o minune de 3260 gr si 50 cm. Inca nu stiu sa exprim acel sentiment, cand mi-au pus-o prima oara pe piept. Probabil pt ca nu mai traisem pana atunci asa ceva si inca nu cunosc un cuvant asa maret care sa definesca momentul.
Incerc sa atasez si o poza, din primele zile acasa.
Va pup! si zambiti! tot ce e frumos abia acum urmeaza de fapt!
https://ibb.co/dfYn5Qz
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2784
| ivy wrote:Dragi fete, acum o saptamana, cam pe la ora asta mi-am cunoscut fetita. Am nascut pe cale naturala, o minune de 3260 gr si 50 cm. Inca nu stiu sa exprim acel sentiment, cand mi-au pus-o prima oara pe piept. Probabil pt ca nu mai traisem pana atunci asa ceva si inca nu cunosc un cuvant asa maret care sa definesca momentul. Incerc sa atasez si o poza, din primele zile acasa. Va pup! si zambiti! tot ce e frumos abia acum urmeaza de fapt! https://ibb.co/dfYn5Qz Bine ai venit, fetita frumoasa! Sa iti fie viata minunata! Felicitari parintilor si recuperare usoara mamicii tale! |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2926
| Ivy e superba fetita ta, si ce par are ! Sa fiti sanatosi si la fel de fericiti ca acum ! |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1829
| Andreeax wrote:Fetelor,l-am vazut ?i eu azi pe bebe,are 5 cm ?i se mi?ca in toate par?ile.  Ce diferen?a mare între cum arata la 9 saptamâni când l-am vazut ultima data ?i azi pa 11 saptamâni. Joia viitoare am morfologia,abia a?tept sa-l vad din nou!
Felicitari, Andreea! Tot trimestrul I e fascinant din punctul asa de vedere. Vezi atat de multe schimbari de la o eco la alta, se dezvolta foarte repede.
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1829
| ivy wrote:Dragi fete, acum o saptamana, cam pe la ora asta mi-am cunoscut fetita. Am nascut pe cale naturala, o minune de 3260 gr si 50 cm. Inca nu stiu sa exprim acel sentiment, cand mi-au pus-o prima oara pe piept. Probabil pt ca nu mai traisem pana atunci asa ceva si inca nu cunosc un cuvant asa maret care sa definesca momentul. Incerc sa atasez si o poza, din primele zile acasa. Va pup! si zambiti! tot ce e frumos abia acum urmeaza de fapt! https://ibb.co/dfYn5Qz
Ivy, felicitari!!! ai o fetita superba! Sa va traiasca, crestere frumoasa! Recuperare usoara, ivy! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| ivy wrote:Dragi fete, acum o saptamana, cam pe la ora asta mi-am cunoscut fetita. Am nascut pe cale naturala, o minune de 3260 gr si 50 cm. Inca nu stiu sa exprim acel sentiment, cand mi-au pus-o prima oara pe piept. Probabil pt ca nu mai traisem pana atunci asa ceva si inca nu cunosc un cuvant asa maret care sa definesca momentul. Incerc sa atasez si o poza, din primele zile acasa. Va pup! si zambiti! tot ce e frumos abia acum urmeaza de fapt! https://ibb.co/dfYn5Qz
Felicitari Ivy!! Este minunata! Sa fiti sanatoase |

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Ivy felicitari este superba sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii Ce nume i-ati pus? |
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| Multumesc mult fetelor, va tin pumnii pe mai incolo sa fie bine! Nici la noi nu e totul perfect, dar in timp se rezolva toate. Sara Ava se numeste, inca nu stim cum sa o strigam, ca ne plac la fel de mult amandoua :) |

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Fetelor aveti cumva putificator? Ma bate gandul sa cumpar unul insa nu stiu exact la ce sa fiu atente..daca are cineva astept niste recomandari :) |

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Ivy felicitari pentru fetita, este superba!! |
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| ivy wrote:Dragi fete, acum o saptamana, cam pe la ora asta mi-am cunoscut fetita. Am nascut pe cale naturala, o minune de 3260 gr si 50 cm. Inca nu stiu sa exprim acel sentiment, cand mi-au pus-o prima oara pe piept. Probabil pt ca nu mai traisem pana atunci asa ceva si inca nu cunosc un cuvant asa maret care sa definesca momentul. Incerc sa atasez si o poza, din primele zile acasa. Va pup! si zambiti! tot ce e frumos abia acum urmeaza de fapt! https://ibb.co/dfYn5Qz Felicitari! Multa sanatate! E o scumpa.
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| ivy wrote:Multumesc mult fetelor, va tin pumnii pe mai incolo sa fie bine! Nici la noi nu e totul perfect, dar in timp se rezolva toate. Sara Ava se numeste, inca nu stim cum sa o strigam, ca ne plac la fel de mult amandoua :) Ce nume frumos si eu ma ganddam la Ava, fiind si primul nume pe care il pronunta piticul meu,dar nu suna bine alaturan numelui de familie Mai am cateva idei, dar nici una pe placul sotului Voi ce nume mai aveti pe lista pentru fetite? |
|

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
Felicitari, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de toate momentele impreuna. |
|
Inregistrat: 5/6/2020 Mesaje: 1502
| Alle.p wrote:Ce nume frumos  si eu ma ganddam la Ava, fiind si primul nume pe care il pronunta piticul meu,dar nu suna bine alaturan numelui de familie Mai am cateva idei, dar nici una pe placul sotului Voi ce nume mai aveti pe lista pentru fetite?
Noi pt feti?a avem trecut pe lista : Petra care este preferatul meu ?i sigur o sa fie unul dintre cele doua Prenume in caz ca e feti?a, Eva,Ava si Demetra. |
|
|