|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Felicitari, Miha, e superb sa fiti sanatosi si mereu la fel de fericiti ca acum! |

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Miha1989 wrote:Astazi la ora 15:07 a venit pe lume si micutul nostru Filip de 3,400 kg, 54 cm, a primit nota 10.Totul a decurs bine acum sunt la reanimare mi l-au adus un pic dormea dus nu prea a vrut sa faca cunostiinta cu sanul sper sa avem succes la urmatoarea intalnire... Este atat de frumos de ma topesc toata
Felicitari Miha!!! Ce mogaldeata frumoasa ai Sa fiti sanatosi si fericiti! |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Felicitari, Miha! Este superb!! Sa fiti sanatosi! |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/25/2020 Mesaje: 448
| Felicitari proaspetelor mamici  Eu când vad bebei asa mici simt ca înnebunesc de drag ?i simt ca nu mai am rabdare deloc pana când îmi voi tine ?i eu bebelu?a asa în brate Uneori vorbesc cu ea ?i ii spun cât de nerabdatoare sunt sa o vad ?i sa o ?in în brate ?i sa o pup ?i siiii siiii. Dar apoi ii spun sa stea cumin?ica acolo pana se face mare ?i gata de întâlnire |

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1391
| Miha1989 wrote:Astazi la ora 15:07 a venit pe lume si micutul nostru Filip de 3,400 kg, 54 cm, a primit nota 10.Totul a decurs bine acum sunt la reanimare mi l-au adus un pic dormea dus nu prea a vrut sa faca cunostiinta cu sanul sper sa avem succes la urmatoarea intalnire... Este atat de frumos de ma topesc toata
Felicitari Miha ?i bine ai venit pe lume Filip |
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
Felicitari! Sa fiti sanatosi! Recuperare rapida! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
Felicitari Miha!! Sunteti minunati,sa fiti sanatosi |

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| IoanaOlo wrote:Buna dimineata burtici. Noi am venit pe lume în 11.10.2020,la ora 20.48. Fabian este numele meu, m-am nascut cu 4.200 gr ?i 58 cm. Totul este foarte bine. Va imbratisez cu drag. Felicitari Ioana!!!  Recuperare rapida, ma bucur ca sunte?i bine. Fabian bine ai venit pe lume!! Pupici |

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Miha1989 wrote:Astazi la ora 15:07 a venit pe lume si micutul nostru Filip de 3,400 kg, 54 cm, a primit nota 10.Totul a decurs bine acum sunt la reanimare mi l-au adus un pic dormea dus nu prea a vrut sa faca cunostiinta cu sanul sper sa avem succes la urmatoarea intalnire... Este atat de frumos de ma topesc toata Felicitari Miha ¡ Ce scump e, sa ave?i parte numai de momente magice!! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Multumesc fetelor |

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Bine ati venit pe lume, Filip si Fabian sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si voinici si sa le umpleti casa si sufletul parintiilor cu bucurie
Eu nu v-am mai scris de ceva vreme, dar v-am tot citit. Saptamana trecuta am trecut printr-o enterocolita(cred), mi-a fost foarte rau, am ajuns la spital pt ca nu reuseam sa beau nici 2 guri de apa, nu mai vorbesc de mancare. Aveam diaree severa si eram deja deshidratata. Noroc ca am trecut peste si cu regim mi-am revenit in cateva zile. Cel mic a racit, apoi am luat si eu de la el, asa, sa fie tot tacamul
Ieri am fost la morfologie, totul pare in regula si bebe pare a fi fetita nu e sigur, dar eu asa simt de ceva timp parca inca procesez informatia, parca nu stiu sa fiu mama de fetita
De vreo saptamana cred ca imi simt fluturasul, asa timid, cand stai linistita in pat, cu mana pe burtica. Mi se pare super devreme, de aia inca am indoieli, desi miscarile le simt tot mai evident
Sarcini usoare in continuare tuturor burticilor |

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Alle imi pare rau pentru episodul de saptamâna trecuta si eu mai patesc dintr-astea, ?tiu cum sunt din pacate anul trecut patisem fix noaptea când eram singura cu fetita acasa, so?ul era plecat din tara.. A fost groaznic. Bine ca ai trecut peste, acum cu racelile cred ca e ceva normal majoritatea persoanelor racesc, mai ales copiii si noi gravidele care avem sistemul imunitar varza.
Ar fi super sa fie fetita, sa ave?i si voi pereche, acum important e sa fie sanatos/a. Si eu sa stii ca l-am sim?it acum pe baie?el in jurul saptamânii 12-13,stiam ca la a doua sarcina se simte mai repede  Sarcina usoara in continuare!
Miha,felicitarile mele! Va doresc multa sanatate, iar tie recuperare cat mai rapida |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
Bine ai venit pe lume,pui mic si frumos Mami,refacere rapida si acomodare usoara! |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Alle, imi pare rau ca ai trecut printr-un episod de genul.
Cred ca indiferent ce va fi bebe 2, important e sa fie sanatos/sanatoasa. Totusi, e frumos si sa ai pereche. Asteptam sa ne spui 100% ce va fi bebe.
Sanatate multa si tie si celui mic! E o perioada destul de "stresanta" acum. |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| IoanaOlo wrote:Buna dimineata burtici. Noi am venit pe lume în 11.10.2020,la ora 20.48. Fabian este numele meu, m-am nascut cu 4.200 gr ?i 58 cm. Totul este foarte bine. Va imbratisez cu drag. Felicitari mamico si bine ai venit pe lume Fabian |
|
|