Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Droxana
Scris: Tuesday, October 6, 2020 12:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
freya1 wrote:
ce mai ziceti, fetelor, cum mai sunteti ?
maine il vad si eu pe baiatul meu, sper sa fie totul bine de data asta

computerlove ce bine de tine ca deja mergi la control..eu mai am 2 sapt Clap
eu sunt bine, ca si cand nu sunt gravida :)) ma simt bine, cateodata ma mai iau gandurile apoi imi dau o palma sa mi revin si gata..
gargarita mea imi da semne seara mai mult si cateodata dimineata, dar este timida ca atunci cand pun mana pe burta sa o simt nu mi mai da niciun semn :)) mi as dori sa o simta si sotul computerlove voi cum stati cu miscarile ?
pe cantar nu m am ingrasat decat 3 sau 4 kg.. insa burtica am , sper sa fim bine toate computerlove
Ellena20
Scris: Tuesday, October 6, 2020 12:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Eu sunt mai bine, ieri am avut o zi mai proasta. Joi aveam si eu intr-un final morfo2 si m-au sunat de la clinica sa anuleze. Innebunisem, adica programarea e facuta de 2 luni si ei sa anuleze acum. Unde gaseam eu pe ultima suta de metri o programare la morfo2? Plus ca deja se facea tarziu, joi fac 23s. Am plans cu orele si nu stiam ce sa fac. Pana la urma, m-au sunat si m-au trimis la o alta dr de la alta clinica ce a preluat din pacientii domnului dr. Vorbind cu asistentele de acolo, au inteles situatia si m-au programat mult mai repede decat aveau loc liber, sambata.
Si totusi, aseara am rasuflat linistita. Am aflat ca dr de fapt a anulat pt ca... e suspect de covid. Asa ca.. multumesc lui Dumnezeu ca s-a intamplat asa. Ca nu stiu cum mai treceau apoi zilele daca se afla asta dupa ce mergeam eu la morfo.
freya1
Scris: Tuesday, October 6, 2020 12:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Roxana, as fi preferat sa nu fie probleme si sa merg mai rar :) dar ce sa facem
fix asa si eu, mai mult seara se agita, acum vreo 3 seri mi-a dat emotii ca nu simteam nimic si abia 2-3 miscari slabe au fost, in rest se simte bine, a reusit si al meu sa simta de cateva ori cand a fost mai puternic, ba am vazut si eu cum se misca burtica de parca facea un balonas coeur nu stiu ce face atunci cand se simte ca o bula mai mare, poate se intoarce... e tare funny senzatia
cam 4kg am pus si eu, nu stiu daca e mult sau putin
imediat trece timpul si mergi si tu la control computerlove
freya1
Scris: Tuesday, October 6, 2020 12:57 PM
Nivel

offf Ellena, ce poveste... chiar ca tot raul spre bine Cheek Kiss hai ca nu mai e mult
Ellena20
Scris: Tuesday, October 6, 2020 12:59 PM
Nivel

Te asteptam cu vesti maine, Freya! coeur

Roxana, baietelul meu misca uneori mai tare, alteori mai incet. L-a simtit si sotul de 2 ori coeur mi-e tare drag ca acum am inceput sa il simt si cand am alte activitati, nu numai cand stau intinsa.

Eu nu mai am baterie la cantar si habar nu am cat m-am ingrasat. :)) Dupa mine nu am luat foarte mult in greutate, dar burtica e din ce in ce mai mare. Ma simt foarte bine de cand s-a mai schimbat si vremea, prea era sufocant.
Iulia13
Scris: Tuesday, October 6, 2020 1:13 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Adina Mariana wrote:
Cu placereCheek Kiss Sper sa iti treaca repede si sa nu faci complicatii.Asa este mereu,cand ne asteptam mai putin atunci se intampla.Ai grija de tine si bea multe lichide sa grabesti vindecarea.Sanatate si sotului.
Luca este mai bine acum,incep sa ii treaca bubitele.Acum sunt mai mult ca sigura ca a facut o alergie destul de urata la strugurii de casa.Ma bucur totusi ca este mai bine si sper sa se vindece cat mai repede de toate ca am avut o luna horror.Acum scapam de una,dadeam de alta si tot asa si e super aiurea cu restrictiile din ziua de azi ca abia reusesti sa ajungi la un medic ca sa il consulte.Nu stiu cand si daca vom reveni la normal vreodatauff chiar imi este dor de vremurile acelea fara atatea batai de cap.Sper ca o sa fie bine intr-un final.

Sunt mai bine, de?i acum 2 seri am plans de numa caci numai aveam miros deloc iar gust ff pu?in si deja eram bagata in toate spaimele.. Ieri am început sa simt unele mirosuri, ff slab dar le simt si la gust imi e ok (cel mai probabil din cauza nasului înfundat am avut parte de asemenea nebunie Crazy).. Deja imi faceam scenarii, ce s-ar întâmpla sa fiu pozitiva la Covid, caci am stat si cu so?ul si fetita, ce se va întâmpla cu ei daca pe mine ma interneaza si tot asa.. Acum si cea mica a început sa-i curga nasul, sa aibe o tuse seaca dar deja ii dadusem preventiv de alaltaieri caci simteam ca o vor lua amândoi de la minepale
Ma bucur ca Luca este bine, foarte nasoala situa?iile prin care ati trecut si voi, de la febra, la bubi?ele alea simple si mai apoi alergia aia care pe mine m-a speriat maxim când am vazut poza cu cel mic..
Ce-i drept am ajuns sa traim o perioada ff dificila, mai ales sa ai copii mici iti este frica da mergi cu ei la urgente, prin spitale.. Eu sincer vreau sa iti zic ca imi este greata de momentele astea pe care am ajuns sa le traim, la mine abea daca mi-a raspuns doctorul la mesaje, cel pu?in la ultimul de ieri mi-a dat cu seen unde il întrebasem ce sa mai iau pentru amarata asta de raceala, dupa am sunat la dr de familie in speranta ca ma va primi macar sa ma asculte in spate sa nu fie ceva la plamani insa am fost refuzata imediat, dar in schimb m-a ajutat cu tratamentul in continuare si vad ca gatul e din ce in ce mai bine.. Va doresc multa sanatate in continuare si sa numai aveti probleme cu Luca pupici
Iulia13
Scris: Tuesday, October 6, 2020 1:15 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
freya1 wrote:

Eu tot cu raceala, acum suntem raciti toti 3.. Speram sa ne revenim cat de curând. A?tept sa ne dai vesti bune mainecoeur si eu merg joi sa imi vad baietelul, abea astept si sper macar de la el sa am vesti bune caci l-am terorizat cu raceala asta Crazy
freya1
Scris: Tuesday, October 6, 2020 1:25 PM
Nivel

Iulia Cheek Kiss cred si eu ca te-ai speriat, sanatate multa tuturor
asa e, numai bolnav sa nu fii in perioada asta uff
Roser
Scris: Tuesday, October 6, 2020 1:39 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
freya1 wrote:

Freya, astept cu sufletul la gura ecografia voastra de maine, sunt sigura ca totul o sa fie bine.

La mine ieri a fost o zi si foarte trista ca a murit bunica mea, dar si fericita pt ca l-am simtit pt prima oara pe bebe. La amiaza dupa ce am mancat, am baut un pahar de sirop de zmeura cu apa minerala si atunci l-am simtit undeva sub buric in partea dreapta, asa mai timid dar sigur a fost el.

Saptamana viitoare vineri avem o ecografie 5D, v-am zis eu ca nu rezist 5 saptamani pana la morfo fara sa il vad :)

Am vrut sa va intreb fetelor, voi o sa va faceti vaccinul antigripal?
freya1
Scris: Tuesday, October 6, 2020 1:48 PM
Nivel

Roser Cheek Kiss condoleante, imi pare tare rau
si felicitari pentru miscari, precoce voinicul tau coeur
pe mine m-a intrebat dr si in mod normal l-as fi facut, dar acum ca tot ma izolez cu covidul asta am zis ca nu are sens, ca oricum nu avem contact cu nimeni
Ellena20
Scris: Tuesday, October 6, 2020 1:51 PM
Nivel

Condoleante, Roser!
Eu vreau sa fac vaccinul, dar astept sa vorbesc si cu dr mea si in functie de ce imi recomanda ea, asa voi face.

AlexandraG
Scris: Tuesday, October 6, 2020 2:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/25/2020
Buna fetelor. Eu nu ?tiu ce sa zic, daca l.am sim?it sau nu pe bebe.
De prin weekend am avut ni?te senza?ii ffff u?oare, ca ?i cum se zbate un mu?chi. Seara când ma întind ?in mereu mâinile pe burtica ?i uneori se întâmpla sa simt ni?te valuri în palma insa doar atât. De ex aseara nu am mai sim?it nici asa. Începusem sa vorbesc cu ea ?i sa o rog sa.mi dea una Lol Dar pare ca se lasa a?teptata.
Joi facem 20 sapt ?i poate ma surprinde cu un cadou coeur

În leg cu vaccinul, eu am ani buni de când nu m.am mai vaccinat ?i nici nu inten?ionez. Un motiv ar fi ca nici nu racesc f repede de fel ?i nu îmi fac griji.
Fluturas
Scris: Tuesday, October 6, 2020 6:59 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Roser condoleante
am fost si eu la control astazi,mi-au scos ata de la cerclaj si acum poate sa vina bebele cand vrea el,desi sper sa vina cat mai repede ca a spus doctorita ca e prea mare(are 3,5kg)si daca nu vine pana saptamana viitoare,a zis sa fac analizele pentru diabet gestational,sa nu fie asta motivul pentru care e asa mare
Adina Mariana
Scris: Tuesday, October 6, 2020 7:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Iulia13 wrote:

Sunt mai bine, de?i acum 2 seri am plans de numa caci numai aveam miros deloc iar gust ff pu?in si deja eram bagata in toate spaimele.. Ieri am început sa simt unele mirosuri, ff slab dar le simt si la gust imi e ok (cel mai probabil din cauza nasului înfundat am avut parte de asemenea nebunie Crazy).. Deja imi faceam scenarii, ce s-ar întâmpla sa fiu pozitiva la Covid, caci am stat si cu so?ul si fetita, ce se va întâmpla cu ei daca pe mine ma interneaza si tot asa.. Acum si cea mica a început sa-i curga nasul, sa aibe o tuse seaca dar deja ii dadusem preventiv de alaltaieri caci simteam ca o vor lua amândoi de la minepale
Ma bucur ca Luca este bine, foarte nasoala situa?iile prin care ati trecut si voi, de la febra, la bubi?ele alea simple si mai apoi alergia aia care pe mine m-a speriat maxim când am vazut poza cu cel mic..
Ce-i drept am ajuns sa traim o perioada ff dificila, mai ales sa ai copii mici iti este frica da mergi cu ei la urgente, prin spitale.. Eu sincer vreau sa iti zic ca imi este greata de momentele astea pe care am ajuns sa le traim, la mine abea daca mi-a raspuns doctorul la mesaje, cel pu?in la ultimul de ieri mi-a dat cu seen unde il întrebasem ce sa mai iau pentru amarata asta de raceala, dupa am sunat la dr de familie in speranta ca ma va primi macar sa ma asculte in spate sa nu fie ceva la plamani insa am fost refuzata imediat, dar in schimb m-a ajutat cu tratamentul in continuare si vad ca gatul e din ce in ce mai bine.. Va doresc multa sanatate in continuare si sa numai aveti probleme cu Luca pupici
Of,imi pare rau ca a prins-o si pe fetita.Sper sa fiti bine cu totii ca este tare rau sa fiti bolnaviCray nu te gandi la prostioare si stiu ce spui,asa sunt si eu ca tine cu atatea schimbari majore de cand este aceasta pandemie.Parca nu mai e lumea care era.Nu stiu...sper sa revenim la normal intr-o buna zi chiar traiesc cu aceasta speranta.
Iti multumesc si eu pt.gandurile bune si doamne ajuta sa fim bine cu totii.Te pup
MariaS
Scris: Wednesday, October 7, 2020 12:35 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Roser sincere condoleante!

La mine s-a terminat cu fericirea, gata cu scazutul în greutate, m-am oprit la 6 kg, sper ca pâna la final sa nu pun mai mult decât am dat jos.
Urmatorul control în am abia în 20, sper sa treaca repede timpul.
In weekend am fost la un curs de puericultura care s-a tinut în aer liber, am mânuit bebei de jucarie ce aveau greutatea reala, a fost tare fain.
Bebelina mea are program regulat de gimnastica, dar îi si o smechera, cand pune al meu mana pe burtica se misca atat de gentil, iar când pun eu mana isi da în petec hohot

Asta ii burtica mea de la 22 de saptamani
https://ibb.co/FspyX0w

Iar el este mamosul si protectorul burticii
https://ibb.co/ZHqGMsw
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.