|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6003
| Dxc wrote:Helooo, azi dimi a venit pe lume minunea mea! E sanatoasa ?i guraliva ca mamica ei  si e si frumoasa foc , doar e a mea Felicitari pt.printesa.Multa fericire impreuna iar tie recuperare usoara si rapida.Te asteptam la mamici |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Dxc wrote:Helooo, azi dimi a venit pe lume minunea mea! E sanatoasa ?i guraliva ca mamica ei  si e si frumoasa foc , doar e a mea
Felicitari! Sa fiti sanatoase amandoua, iar tie recuperare usoara! |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Adina Mariana wrote: Super Miha,doamne ajuta  ma uitam ca ai avut test pozitiv in 10 feb.Eu am avut in 6 feb.si am nascut in 14 oct.Credeam ca o sa fim pe aproape dar eu am nascut natural si a si stat bebe la caldurita pana la 40 saptamani
Testul parca l-am facut mai repede cu vreo 4-5 zile ca eram f speriata sa nu se intample iar ca la celelalte sarcini, bebe pe 12 octombrie o sa aiba 38 sapt si 4 zile, mi-ar fi placut sincer sa mai lasam cateva zile sa mai creasca dar probabil si dr vrea sa fie sg ca nu ma apuca nasterea naturala, mi-a zis sa stau linistita si orice mi se pare in neregula sa sun si sa vin la spital. Ai fost o mamica curajoasa ca ai nascut natural |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3109
| Dxc wrote:Helooo, azi dimi a venit pe lume minunea mea! E sanatoasa ?i guraliva ca mamica ei  si e si frumoasa foc , doar e a mea Felicitari, acomodare usoara si recuperare usoara |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2801
| Dxc, felicitari! Viata frumoasa pt mica minune, iar tie recuperare rapida! |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Dxc, felicitari pt printesa! REcuperare cat mai rapida si sa va bucurati una de alta pana la adanci batraneti! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Va multumesc din suflet! Sunteti minunate! |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Azi am avut si noi morfo, avem o grasunica de 308 grame  Deci 100% fetita  Inca nu ne obisnuim cu ideea de a avea si fetita. Mi se pare atat de frumos |
|

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Mgeorgiana85 wrote:Azi am avut si noi morfo, avem o grasunica de 308 grame  Deci 100% fetita  Inca nu ne obisnuim cu ideea de a avea si fetita. Mi se pare atat de frumos
Felicitari |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Hello fetelor, astazi am avut ?i eu morfologia 2, ecografic e mai micu?a cu 2 zile, dar dr a zis ca asta nu îi o problema ?i sa nu îmi fac griji, inimioara ii sanatoasa tun, placenta e anterioara gradul I, bebe sta cu capul în jos de pe acum. Are 500 de grame, iar nasucul seamana cu a lui mami, nu a vrut sa stea la poza 4d,asa ca am primit doar una 2d. Cat timp a durat controlul ma bufnea plansul, nu imi venea sa cred ca bebelina mea ii ok |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1856
| Mgeorgiana85 wrote:Azi am avut si noi morfo, avem o grasunica de 308 grame  Deci 100% fetita  Inca nu ne obisnuim cu ideea de a avea si fetita. Mi se pare atat de frumos
Felicitari, Georgiana! Cum te descurci si cu fratiorul? Mie mi-e greu asa deja.. nu mai pot face multe lucruri, obosesc repede si ma si enervez repede. |
|
| Felicitari, Maria! Ma bucur ca sunteti bine si tu si gargarita.
|
|
| Fetele cu sarcini apropiate de a mea.. voi cum il simtiti pe bebe? Simt ca innebunesc si sunt intr-o perioada foarte proasta. Il simteam foarte activ pana acum 4-5 zile. De atunci, de abia il mai simt o data maxim de 2 ori pe zi si mai putin. Ieri a miscat mai mult dupa ce am dat drumul la niste muzica si atat. Nici nu stiu daca pot urmari un tipar al miscarilor fiind atat de mic, dar ma termina psihic. Pana pe 8 oct innebunesc! |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Dxc wrote:Helooo, azi dimi a venit pe lume minunea mea! E sanatoasa ?i guraliva ca mamica ei  si e si frumoasa foc , doar e a mea Felicitari mamico!! |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Ellena20 wrote:Fetele cu sarcini apropiate de a mea.. voi cum il simtiti pe bebe? Simt ca innebunesc si sunt intr-o perioada foarte proasta. Il simteam foarte activ pana acum 4-5 zile. De atunci, de abia il mai simt o data maxim de 2 ori pe zi si mai putin. Ieri a miscat mai mult dupa ce am dat drumul la niste muzica si atat. Nici nu stiu daca pot urmari un tipar al miscarilor fiind atat de mic, dar ma termina psihic. Pana pe 8 oct innebunesc!
Hei eu simt cel mai mult seara cand ma pun in pat.. in timpul zilei nu..faptul ca am fost acum o sapt la dr si mi a zis ca e totul ok, nu ma panichez..pana sa merg la dr si eu ma panicasem ca tot auzeam cum ca trebuie sa l simti ca bla bla... fiecare corp e diferit :) |
|
|