Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roser
Scris: Monday, September 28, 2020 5:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
Felicitari pt printesa Dxc!
Iti doresc recuperare usoarapupici
AstaMica
Scris: Monday, September 28, 2020 6:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/6/2020
Fluturas wrote:

am crezut ca doar la mine e asa....si nu stiam de la ce sa am febra musculara,de la ce ma dor asa toti muschii.acum vad ca e normal,ma linistesc

referitor la haine,eu toata vara cu rochite eram prin casa,acum ca s-a racit asa mi de greu,nu suport pangalonii pe picior sau pe burta sau sosete in picioare.bine ca nu mai am mult,ca de ar trebui sa fiu asa toata iarna,nu stiu cum as suporta.pentru mine a fost un avantaj sa fiu cu burta mare vara

Dxc felicitari.recuperare rapida si sa va creasca mare si sanatoasa fetita.
abea apuc sa imi vad si eu bebele

Abia astept sa vad ce zice si doamna doctor, sunt aici, astept sa intru. DistanceKiss
Miha1989
Scris: Monday, September 28, 2020 9:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Fetelor am fost si eu la dr, bebe a crescut are 3,100 kg, mai merg pe 5 octombrie la un control si pe 12 a zis ca facem cezariana, deci mai am fix 2 sapt pana la marea intalnire Love
Iulia13
Scris: Monday, September 28, 2020 9:35 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Miha1989 wrote:
Fetelor am fost si eu la dr, bebe a crescut are 3,100 kg, mai merg pe 5 octombrie la un control si pe 12 a zis ca facem cezariana, deci mai am fix 2 sapt pana la marea intalnire Love

Super newclap înca un pic pana la marea intalnire coeur
AstaMica
Scris: Monday, September 28, 2020 9:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/6/2020
Maine ma duc sa fac si eu testul de non-stress sau cum ii zice, iar apoi mai fac un sumar de urina si testul de toleranta la glucoza. A zis doamna dr ca nu e tarziu. Mi-a dat toate astea de facut pentru ca nu prea il simt pe bebe, desi ecografic este totul bine.
Iar experienta pe care mi-a povestit-o, m-a speriat un pic si nu as vrea sa pateasca ceva bebe.
Suntem tot cu o saptamana in urma cu greutatea.
Acum 3 saptamani avea 1300 si ceva, acum are 1700 si ceva.
Sper sa fie totul bine. Sunt destul de stresata. uff
Dxc
Scris: Monday, September 28, 2020 10:12 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
AstaMica wrote:
Maine ma duc sa fac si eu testul de non-stress sau cum ii zice, iar apoi mai fac un sumar de urina si testul de toleranta la glucoza. A zis doamna dr ca nu e tarziu. Mi-a dat toate astea de facut pentru ca nu prea il simt pe bebe, desi ecografic este totul bine.
Iar experienta pe care mi-a povestit-o, m-a speriat un pic si nu as vrea sa pateasca ceva bebe.
hey, si bebelusa mea a fost cu o sapt in urma ecografic si s a nascut cu 3 kg...Nu te speria, o sa fie binecomputerlove e ft bine ca faci non stresul si toleranta la glucoza . Baftapupici
Dxc
Scris: Monday, September 28, 2020 10:13 PM
Nivel

Miha1989 wrote:
bebe tau o sa fie un grasan , deja estecomputerlove prichinduta mea are 3 kg nascutaSimplyLove
Miha1989
Scris: Monday, September 28, 2020 10:19 PM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
Dxc wrote:
bebe tau o sa fie un grasan , deja estecomputerlove prichinduta mea are 3 kg nascutaSimplyLove

Dxc este foarte bine si la voi, sincer nici eu nu ma asteptam sa creasca asa mult, vorba dr neunatolog asta micu' a luat tot ce a putut de la mine Haha
Droxana
Scris: Monday, September 28, 2020 10:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Dxc wrote:
Helooo, azi dimi a venit pe lume minunea mea! E sanatoasa ?i guraliva ca mamica ei SimplyLove computerlove si e si frumoasa foc , doar e a mea computerlove

Heeei felicitari!!! Sa fiti sanatoasecomputerlove computerlove
Mgeorgiana85
Scris: Monday, September 28, 2020 10:51 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
freya1 wrote:
Dxc computerlove felicitari !
Sunt sigura ca e perfecta micuta ta, sa creasca mare si sanatoasa !

Felicitari pentru minunea voastra! Sa va traiasca sa va aduca numai bucurii! coeur
MariaS
Scris: Monday, September 28, 2020 11:17 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Dxc fericitari pentru minunea ta!
Î?i doresc recuperare usoara ?i liniste pe când merge?i acasa DistanceKiss
Alle.p
Scris: Monday, September 28, 2020 11:26 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2018
Dxc felicitari coeur multa sanatate micutei, sa-ti traiasca si sa va aduca multe bucurii coeur recuperare usoara love
Fluturas
Scris: Monday, September 28, 2020 11:32 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
AstaMica wrote:

nu te stresa,daca ecografic e totul ok,inseamna ca bebe e bine.fa toate testele ce iti recomanda doctorul,daca asta te linisteste
mie recent mi-a povestit o prietena,care are 3 fete intre 13 si 3 ani...a spus ca pe nici una dintre ele nu le-a simtit miscand.a spus ca ea nu stie ce inseamna sa miste bebele in burtica.mi-a fost greu sa cred,mai ales ca al meu misca foarte tare si foarte multras
Dxc
Scris: Monday, September 28, 2020 11:48 PM
Nivel

Multumesc mult fetelor! computerlove pupici
Adina Mariana
Scris: Tuesday, September 29, 2020 9:22 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Miha1989 wrote:
Super Miha,doamne ajutacomputerlove ma uitam ca ai avut test pozitiv in 10 feb.Eu am avut in 6 feb.si am nascut in 14 oct.Credeam ca o sa fim pe aproape dar eu am nascut natural si a si stat bebe la caldurita pana la 40 saptamaniHilar
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.