|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1599
| Felicitari pt printesa Dxc! Iti doresc recuperare usoara |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/6/2020 Mesaje: 152
| Fluturas wrote: am crezut ca doar la mine e asa....si nu stiam de la ce sa am febra musculara,de la ce ma dor asa toti muschii.acum vad ca e normal,ma linistesc
referitor la haine,eu toata vara cu rochite eram prin casa,acum ca s-a racit asa mi de greu,nu suport pangalonii pe picior sau pe burta sau sosete in picioare.bine ca nu mai am mult,ca de ar trebui sa fiu asa toata iarna,nu stiu cum as suporta.pentru mine a fost un avantaj sa fiu cu burta mare vara
Dxc felicitari.recuperare rapida si sa va creasca mare si sanatoasa fetita. abea apuc sa imi vad si eu bebele
Abia astept sa vad ce zice si doamna doctor, sunt aici, astept sa intru. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Fetelor am fost si eu la dr, bebe a crescut are 3,100 kg, mai merg pe 5 octombrie la un control si pe 12 a zis ca facem cezariana, deci mai am fix 2 sapt pana la marea intalnire |

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Miha1989 wrote:Fetelor am fost si eu la dr, bebe a crescut are 3,100 kg, mai merg pe 5 octombrie la un control si pe 12 a zis ca facem cezariana, deci mai am fix 2 sapt pana la marea intalnire
Super înca un pic pana la marea intalnire |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/6/2020 Mesaje: 152
| Maine ma duc sa fac si eu testul de non-stress sau cum ii zice, iar apoi mai fac un sumar de urina si testul de toleranta la glucoza. A zis doamna dr ca nu e tarziu. Mi-a dat toate astea de facut pentru ca nu prea il simt pe bebe, desi ecografic este totul bine. Iar experienta pe care mi-a povestit-o, m-a speriat un pic si nu as vrea sa pateasca ceva bebe. Suntem tot cu o saptamana in urma cu greutatea. Acum 3 saptamani avea 1300 si ceva, acum are 1700 si ceva. Sper sa fie totul bine. Sunt destul de stresata. |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| AstaMica wrote:Maine ma duc sa fac si eu testul de non-stress sau cum ii zice, iar apoi mai fac un sumar de urina si testul de toleranta la glucoza. A zis doamna dr ca nu e tarziu. Mi-a dat toate astea de facut pentru ca nu prea il simt pe bebe, desi ecografic este totul bine. Iar experienta pe care mi-a povestit-o, m-a speriat un pic si nu as vrea sa pateasca ceva bebe. Suntem tot cu o saptamana in urma cu greutatea. Acum 3 saptamani avea 1300 si ceva, acum are 1700 si ceva. Sper sa fie totul bine. Sunt destul de stresata. hey, si bebelusa mea a fost cu o sapt in urma ecografic si s a nascut cu 3 kg...Nu te speria, o sa fie bine e ft bine ca faci non stresul si toleranta la glucoza . Bafta |
| Miha1989 wrote:Fetelor am fost si eu la dr, bebe a crescut are 3,100 kg, mai merg pe 5 octombrie la un control si pe 12 a zis ca facem cezariana, deci mai am fix 2 sapt pana la marea intalnire bebe tau o sa fie un grasan , deja este prichinduta mea are 3 kg nascuta |

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Dxc wrote:bebe tau o sa fie un grasan , deja este  prichinduta mea are 3 kg nascuta
Dxc este foarte bine si la voi, sincer nici eu nu ma asteptam sa creasca asa mult, vorba dr neunatolog asta micu' a luat tot ce a putut de la mine |

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Dxc wrote:Helooo, azi dimi a venit pe lume minunea mea! E sanatoasa ?i guraliva ca mamica ei  si e si frumoasa foc , doar e a mea
Heeei felicitari!!! Sa fiti sanatoase |

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| freya1 wrote:Dxc  felicitari ! Sunt sigura ca e perfecta micuta ta, sa creasca mare si sanatoasa !
Felicitari pentru minunea voastra! Sa va traiasca sa va aduca numai bucurii! |

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1270
| Dxc fericitari pentru minunea ta! Î?i doresc recuperare usoara ?i liniste pe când merge?i acasa |

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Dxc felicitari multa sanatate micutei, sa-ti traiasca si sa va aduca multe bucurii recuperare usoara |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| AstaMica wrote:Maine ma duc sa fac si eu testul de non-stress sau cum ii zice, iar apoi mai fac un sumar de urina si testul de toleranta la glucoza. A zis doamna dr ca nu e tarziu. Mi-a dat toate astea de facut pentru ca nu prea il simt pe bebe, desi ecografic este totul bine. Iar experienta pe care mi-a povestit-o, m-a speriat un pic si nu as vrea sa pateasca ceva bebe. Suntem tot cu o saptamana in urma cu greutatea. Acum 3 saptamani avea 1300 si ceva, acum are 1700 si ceva. Sper sa fie totul bine. Sunt destul de stresata.
nu te stresa,daca ecografic e totul ok,inseamna ca bebe e bine.fa toate testele ce iti recomanda doctorul,daca asta te linisteste mie recent mi-a povestit o prietena,care are 3 fete intre 13 si 3 ani...a spus ca pe nici una dintre ele nu le-a simtit miscand.a spus ca ea nu stie ce inseamna sa miste bebele in burtica.mi-a fost greu sa cred,mai ales ca al meu misca foarte tare si foarte mult |
|
| Multumesc mult fetelor! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 5996
| Miha1989 wrote:Fetelor am fost si eu la dr, bebe a crescut are 3,100 kg, mai merg pe 5 octombrie la un control si pe 12 a zis ca facem cezariana, deci mai am fix 2 sapt pana la marea intalnire Super Miha,doamne ajuta ma uitam ca ai avut test pozitiv in 10 feb.Eu am avut in 6 feb.si am nascut in 14 oct.Credeam ca o sa fim pe aproape dar eu am nascut natural si a si stat bebe la caldurita pana la 40 saptamani |
|
|