Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Monday, September 28, 2020 1:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Si eu mi-am luat blugi de gravide de la lidl si sunt tare multumita de ei.
Mi-am mai cumparat unii de pe lc waikiki. La fel, cu rochii mai largute m-am descurcat si eu pana acum. Mai am niste rochii de toamna pe care le port cu dresuri.

PS: M-am amuzat de blugii de la Lidl ca pe nasturele lor scrie: Baby on Board :)))
AstaMica
Scris: Monday, September 28, 2020 1:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/6/2020
7Andreea wrote:
Nastere usoara si recuperare rapida ,Dxc! pupici
Ma agit ca-s "nesimtita " si nu il simt inca pe bebel,ceva ceva se intampla pe acolo ,dar nu sunt foarte convinsa ca asta simt.
Voi pe unde ati gasit haine confortabile si dragute ? Pana acum mi-au venit hainele ,acum e frigut si nu pot inchide pantalonii Hilar .

Eu nu am cumparat haine noi, am tot tras in rochite pentru ca nu am mai suportat pantalonii. Nu mai am mult pana vine bebe, dar poate scap ?i nu trebuie sa-mi cumpar nimic. DistanceKiss
maria2013
Scris: Monday, September 28, 2020 1:11 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
7Andreea wrote:
Nastere usoara si recuperare rapida ,Dxc! pupici
Ma agit ca-s "nesimtita " si nu il simt inca pe bebel,ceva ceva se intampla pe acolo ,dar nu sunt foarte convinsa ca asta simt.
Voi pe unde ati gasit haine confortabile si dragute ? Pana acum mi-au venit hainele ,acum e frigut si nu pot inchide pantalonii Hilar .

Bonprix, Lidl, H&M, L.C.Waikiki au hainute frunoase, dar mai ales practice, pt gravide!
7Andreea
Scris: Monday, September 28, 2020 1:18 PM
Nivel

Inregistrat: 8/4/2020
Multumesc fetelor,ma uit sa vad in ce-mi "inghesui " burtica ,parca mi-a crescut peste noapte:))
freya1
Scris: Monday, September 28, 2020 2:46 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
pe la 18-19 saptamani parca mi-a explodat si mie burta ras
eu am probleme oricum cu pantalonii / blugii fiindca sunt foarte scunda si cred ca se pleaca totusi de la premisa ca trebuie sa fii adult ca sa fii gravida Lol deci nu mai merge cu haine de la copii
7Andreea
Scris: Monday, September 28, 2020 2:51 PM
Nivel

freya1 wrote:
pe la 18-19 saptamani parca mi-a explodat si mie burta ras
eu am probleme oricum cu pantalonii / blugii fiindca sunt foarte scunda si cred ca se pleaca totusi de la premisa ca trebuie sa fii adult ca sa fii gravida Lol deci nu mai merge cu haine de la copii

Big Laugh nice asta cu tre sa fii adult
Dxc
Scris: Monday, September 28, 2020 3:11 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Helooo, azi dimi a venit pe lume minunea mea! E sanatoasa ?i guraliva ca mamica ei SimplyLove computerlove si e si frumoasa foc , doar e a mea computerlove
freya1
Scris: Monday, September 28, 2020 3:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Dxc computerlove felicitari !
Sunt sigura ca e perfecta micuta ta, sa creasca mare si sanatoasa !
Iulia13
Scris: Monday, September 28, 2020 3:25 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Dxc wrote:
Helooo, azi dimi a venit pe lume minunea mea! E sanatoasa ?i guraliva ca mamica ei SimplyLove computerlove si e si frumoasa foc , doar e a mea computerlove

Felicitari!! Si recuperarea u?oara multa sanatate va doresc hearts
AstaMica
Scris: Monday, September 28, 2020 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 4/6/2020
Dxc wrote:

Felicitari, mami! hearts

Sa fiti sanatoase si puternice. love
Recuperare usoara! SimplyLove
Ellena20
Scris: Monday, September 28, 2020 3:52 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Dxc, felicitari! Sa creasca mare printesa ta!
Sanatate multa si recuperare usoara coeur coeur
7Andreea
Scris: Monday, September 28, 2020 4:40 PM
Nivel

Dxc wrote:

Felicitari ,recuperare cat mai usoara, bebelusa sanatoasa si mancacioasa! yes Sigur e superba micuta !
Fluturas
Scris: Monday, September 28, 2020 4:42 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
AstaMica wrote:

Doamne ajuta sa fie bine, Miha! Am ajuns sa dorm din ce in ce mai prost. Ma tot doare burta sau spatele si de exemplu, azi dimineata cand m-am trezit, m-am trezit cu o febra musculara de toata frumusetea. Abia pot merge ca ma dor picioarele si fundul. Noaptea ma trezesc amortita, nu-mi prea dau pace nici arsurile.

Nastere usoara, Dxc! SimplyLove

am crezut ca doar la mine e asa....si nu stiam de la ce sa am febra musculara,de la ce ma dor asa toti muschii.acum vad ca e normal,ma linistesc

referitor la haine,eu toata vara cu rochite eram prin casa,acum ca s-a racit asa mi de greu,nu suport pangalonii pe picior sau pe burta sau sosete in picioare.bine ca nu mai am mult,ca de ar trebui sa fiu asa toata iarna,nu stiu cum as suporta.pentru mine a fost un avantaj sa fiu cu burta mare vara

Dxc felicitari.recuperare rapida si sa va creasca mare si sanatoasa fetita.
abea apuc sa imi vad si eu bebele
Miha1989
Scris: Monday, September 28, 2020 5:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Dxc wrote:

Felicitari Dxc, recuperare usoara iti doresc Buddy1
Dxc
Scris: Monday, September 28, 2020 5:39 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Va multumesc din suflet computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.