|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Si eu mi-am luat blugi de gravide de la lidl si sunt tare multumita de ei. Mi-am mai cumparat unii de pe lc waikiki. La fel, cu rochii mai largute m-am descurcat si eu pana acum. Mai am niste rochii de toamna pe care le port cu dresuri.
PS: M-am amuzat de blugii de la Lidl ca pe nasturele lor scrie: Baby on Board :))) |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/6/2020 Mesaje: 152
| 7Andreea wrote:Nastere usoara si recuperare rapida ,Dxc!  Ma agit ca-s "nesimtita " si nu il simt inca pe bebel,ceva ceva se intampla pe acolo ,dar nu sunt foarte convinsa ca asta simt. Voi pe unde ati gasit haine confortabile si dragute ? Pana acum mi-au venit hainele ,acum e frigut si nu pot inchide pantalonii  .
Eu nu am cumparat haine noi, am tot tras in rochite pentru ca nu am mai suportat pantalonii. Nu mai am mult pana vine bebe, dar poate scap ?i nu trebuie sa-mi cumpar nimic. |

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2799
| 7Andreea wrote:Nastere usoara si recuperare rapida ,Dxc!  Ma agit ca-s "nesimtita " si nu il simt inca pe bebel,ceva ceva se intampla pe acolo ,dar nu sunt foarte convinsa ca asta simt. Voi pe unde ati gasit haine confortabile si dragute ? Pana acum mi-au venit hainele ,acum e frigut si nu pot inchide pantalonii  . Bonprix, Lidl, H&M, L.C.Waikiki au hainute frunoase, dar mai ales practice, pt gravide! |

Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| Multumesc fetelor,ma uit sa vad in ce-mi "inghesui " burtica ,parca mi-a crescut peste noapte:)) |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3004
| pe la 18-19 saptamani parca mi-a explodat si mie burta eu am probleme oricum cu pantalonii / blugii fiindca sunt foarte scunda si cred ca se pleaca totusi de la premisa ca trebuie sa fii adult ca sa fii gravida deci nu mai merge cu haine de la copii |

| freya1 wrote:pe la 18-19 saptamani parca mi-a explodat si mie burta eu am probleme oricum cu pantalonii / blugii fiindca sunt foarte scunda si cred ca se pleaca totusi de la premisa ca trebuie sa fii adult ca sa fii gravida  deci nu mai merge cu haine de la copii
nice asta cu tre sa fii adult |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Helooo, azi dimi a venit pe lume minunea mea! E sanatoasa ?i guraliva ca mamica ei si e si frumoasa foc , doar e a mea |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3004
| Dxc felicitari ! Sunt sigura ca e perfecta micuta ta, sa creasca mare si sanatoasa ! |

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Dxc wrote:Helooo, azi dimi a venit pe lume minunea mea! E sanatoasa ?i guraliva ca mamica ei  si e si frumoasa foc , doar e a mea
Felicitari!! Si recuperarea u?oara multa sanatate va doresc |

Inregistrat: 4/6/2020 Mesaje: 152
| Dxc wrote:Helooo, azi dimi a venit pe lume minunea mea! E sanatoasa ?i guraliva ca mamica ei  si e si frumoasa foc , doar e a mea
Felicitari, mami!
Sa fiti sanatoase si puternice. Recuperare usoara! |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1849
| Dxc, felicitari! Sa creasca mare printesa ta! Sanatate multa si recuperare usoara |

Felicitari ,recuperare cat mai usoara, bebelusa sanatoasa si mancacioasa! Sigur e superba micuta !
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| AstaMica wrote:Doamne ajuta sa fie bine, Miha! Am ajuns sa dorm din ce in ce mai prost. Ma tot doare burta sau spatele si de exemplu, azi dimineata cand m-am trezit, m-am trezit cu o febra musculara de toata frumusetea. Abia pot merge ca ma dor picioarele si fundul. Noaptea ma trezesc amortita, nu-mi prea dau pace nici arsurile. Nastere usoara, Dxc! am crezut ca doar la mine e asa....si nu stiam de la ce sa am febra musculara,de la ce ma dor asa toti muschii.acum vad ca e normal,ma linistesc
referitor la haine,eu toata vara cu rochite eram prin casa,acum ca s-a racit asa mi de greu,nu suport pangalonii pe picior sau pe burta sau sosete in picioare.bine ca nu mai am mult,ca de ar trebui sa fiu asa toata iarna,nu stiu cum as suporta.pentru mine a fost un avantaj sa fiu cu burta mare vara
Dxc felicitari.recuperare rapida si sa va creasca mare si sanatoasa fetita. abea apuc sa imi vad si eu bebele |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
Felicitari Dxc, recuperare usoara iti doresc |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Va multumesc din suflet |
|
|