Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Casuta anterioara o gasiti aici.
Gravidutzele noastre dragi!
1. IoanaOlo

2. Dxc

3. Miha1989

4. ivy

5. AstaMica

6. Buzbuchi

7. Iulia13

8. Ellena20

9. Freya

10. MariaS

11. dRoxana

12. VickyB

13. Mgeorgiana85

14. AlexandraG

15. Roser

16. Oanatm

17. Alle.p

Sarcina usoara tuturor burticilor!
Ultima actualizare: 11.09.2020 |
|

| Casuta noua, cu intarziere! Ma apuc sa updatez lista, va rog sa ma ajutati cu modificarile, daca sunt burtici noi, pregatiti tickerele! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Andreea06 wrote:Casuta noua, cu intarziere! Ma apuc sa updatez lista, va rog sa ma ajutati cu modificarile, daca sunt burtici noi, pregatiti tickerele!
Si eu vreau in casuta |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Multumim pentru noua casuta, Andreea
Freya, Roser e timpul sa treceti pe lista Vad ca nici AlexandraG, Vicky nu sunt pe lista. Burtici noi mai sunt: Alle.p, Mgeorgiana85, oanatm.
Marga22, Georgiana, lore.t, Madalina, Adina, Fluturas, Mihaela sunt mamici. |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Ellena20 wrote:Multumim pentru noua casuta, Andreea Freya, Roser e timpul sa treceti pe lista Vad ca nici AlexandraG, Vicky nu sunt pe lista. Burtici noi mai sunt: Alle.p, Mgeorgiana85, oanatm. Marga22, Georgiana, lore.t, Madalina, Adina, Fluturas, Mihaela sunt mamici.
Da, eu vreau pe lista. Multumim pt casuta Andreea! |
|

| Am updatat! Mai astept daca mai sunt modificari |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Andreea06 wrote:Am updatat! Mai astept daca mai sunt modificari Andreea poti sa ma ?tergi si pe mine, ca am nascut, sunt în tabara mamicilor |
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Andreea06 wrote:Casuta noua, cu intarziere! Ma apuc sa updatez lista, va rog sa ma ajutati cu modificarile, daca sunt burtici noi, pregatiti tickerele! Si eu vreau pe listuta |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1409
| Buna,
Fetele care ati stat sau stati in concediu de risc maternal, imi puteti spune daca ii vreo problema faptul ca lucrez doar de 10 luni la angajatorul actual? |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| MariaS wrote:Buna,
Fetele care ati stat sau stati in concediu de risc maternal, imi puteti spune daca ii vreo problema faptul ca lucrez doar de 10 luni la angajatorul actual?
Maria ?tiu ca si concediile se iau in calcul. Dar tu in 24 de luni si doar astea 10 luni lucrate? |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1409
| Iulia13 wrote:Maria ?tiu ca si concediile se iau in calcul. Dar tu in 24 de luni si doar astea 10 luni lucrate?
Am lucrat in ulimele 24 luni, dar la alti angajatori. |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| MariaS wrote:
Am lucrat in ulimele 24 luni, dar la alti angajatori.
Pe grupul de indemnizatii am vazut ca se ia la calculul indemniza?iei si concediile, deci te-ai încadra. In caz de nu, de?i nu cred ca va fi cazul, te încadrezi oricum. Iei 10 luni de la actualul angajator si inca 2 de la alt angajator. Cel mai bine intra pe grupul de Indemnizatii, Alocatii de pe Facebook si întrebi acolo 
L.E se va in calcul la indemnizaČ›ie si concediile, deci te încadrezi
https://ibb.co/DtWcXV3 |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Pentru concediul de risc se iau in calcul ultimele 6 luni lucrate. Iar apoi pt prenatal si indemnizatie se vor lua in calcul si aceasta perioada de concediu de risc, deci iti va scadea baza de calcul. Pentru indembizatie trebuie sa ai 12 luni lucrate in ultimele 24, iar aici intra si perioada de concedii. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| Fetelor vin cu o intrebare poate ma puteti ajuta. Nasa mea are 38 de saptamani deci in curand naste. Si eu nu stiu ce cadou sa le iau, ce ar fi si dragut si util. Va avea fetita, si e al doilea copilas. Aparatoare, paturici, astea a luat deja. Eu ma gandeam la un Baby Nest, vad ca sunt dragute si in trend acum, dar nu stiu daca e util, practic. Please help. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Vickyb wrote:Fetelor vin cu o intrebare poate ma puteti ajuta. Nasa mea are 38 de saptamani deci in curand naste. Si eu nu stiu ce cadou sa le iau, ce ar fi si dragut si util. Va avea fetita, si e al doilea copilas. Aparatoare, paturici, astea a luat deja. Eu ma gandeam la un Baby Nest, vad ca sunt dragute si in trend acum, dar nu stiu daca e util, practic. Please help.
Vicky, eu as intreba-o ce ar avea nevoie. Sigur nu a cumparat tot ce ar trebui si e mai practic asa. Eu asa as vrea.. cine vrea sa cumpere ceva pt bebe sa ma intrebe si le spun eu.
|
|
|