Gravidutele noastre dragi - 58
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicole2018
Scris: Thursday, January 28, 2021 1:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/11/2018
Mgeorgiana85 wrote:

Multumesc frumos!

Sincer nu ma mai asteptam sa se intoarca, dar vad ca are chef de joaca. Adevarul ca e mega activa Hilar
Sa vina cand e pregatita si mai usor decat cu Eduard hohot

He, he ii place sa te tina in suspans. ras
Doamne ajuta sa ai parte de o nastere mai usoara, desi stiu ca nu e regula, de cele mai multe ori asa am auzit de la alte femei - ca a fost mai usor la a 2a nastere.
Inclusiv mamici ce au facut de 2 ori cezariana am auzit spunand ca li s-a parut mai usoara recuperarea a 2a oara.
Cred ca cel putin dpdv emotional la a 2a nastere esti mai stapana pe tine, stiind deja cam ce urmeaza.

Si eu tot la o nastere naturala visez, stiu insa ca nu tine doar de mine asa ca sunt pregatita sa accept orice varianta se dovedeste a fi cea mai sigura pentru noi, important e sa ne intalnim sanatoase coeur.
Mgeorgiana85
Scris: Thursday, January 28, 2021 2:11 PM
Nivel

Inregistrat: 11/3/2016
Nicole2018 wrote:

He, he ii place sa te tina in suspans. ras
Doamne ajuta sa ai parte de o nastere mai usoara, desi stiu ca nu e regula, de cele mai multe ori asa am auzit de la alte femei - ca a fost mai usor la a 2a nastere.
Inclusiv mamici ce au facut de 2 ori cezariana am auzit spunand ca li s-a parut mai usoara recuperarea a 2a oara.
Cred ca cel putin dpdv emotional la a 2a nastere esti mai stapana pe tine, stiind deja cam ce urmeaza.

Si eu tot la o nastere naturala visez, stiu insa ca nu tine doar de mine asa ca sunt pregatita sa accept orice varianta se dovedeste a fi cea mai sigura pentru noi, important e sa ne intalnim sanatoase coeur.

Sincer, nu ma simt stapana pe mine. Am asa o teama, o frica, un cocktail de stari hohot
Poate pentru ca stiu ce ma asteapta... Eu sper doar sa ajung la Cluj, ca din Teius pana in Cluj e ceva... Cu Eduard am ajuns dar asta fiind a 2-a sarcina cu spui tu, multa lume zice ca e mai usor, mai repede... Noroc cu Eduard ca nu ma prea lasa sa ma gandesc la ce urmeaza Lol
Si tu mai ai putin.... De la 29 de saptamani trece.. Pfiu..
EllaMaria
Scris: Thursday, January 28, 2021 2:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/12/2020
Fetelor, dupa cum se vede casuta aceasta cât si a aspirantelor este deja plina, din diverse motive, Andreea cea care se ocupa de actualizarea casutelor, nu a mai intrat pe forum de anul trecut, motiv pentru care noi înca avem casutele neactualizate. Pe grupul aspirantelor s-a discutat acest lucru si ne-am gândit ca pana ce revine Andreea pe forum, sa luam legatura cu unii din administratorii forumului pentru a permite accesul uneia dintre noi în a actualiza casutele. Daca sunteti de acord, cum de altfel se discuta si pe aspirici, ne-am gândit sa o propunem pe Maria.mmh, bineinteles daca aveti alta propunere se poate. pupici
ANDREEA2929A
Scris: Thursday, January 28, 2021 2:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
EllaMaria wrote:
Fetelor, dupa cum se vede casuta aceasta cât si a aspirantelor este deja plina, din diverse motive, Andreea cea care se ocupa de actualizarea casutelor, nu a mai intrat pe forum de anul trecut, motiv pentru care noi înca avem casutele neactualizate. Pe grupul aspirantelor s-a discutat acest lucru si ne-am gândit ca pana ce revine Andreea pe forum, sa luam legatura cu unii din administratorii forumului pentru a permite accesul uneia dintre noi în a actualiza casutele. Daca sunteti de acord, cum de altfel se discuta si pe aspirici, ne-am gândit sa o propunem pe Maria.mmh, bineinteles daca aveti alta propunere se poate. pupici

Am.scris si acolo, eu sunt de acord coeur
Aleahim
Scris: Thursday, January 28, 2021 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
EllaMaria wrote:

Am vazut discutia.
Ma gandeam ca oare nu o cunoaste nimeni pe Andreea, eventual de la mamici sa o intrebe daca revine sau se poate ocupa altcineva de "job-ul" asta.Poate o au fetele pe fb la prieteni.Ma gandesc
EllaMaria
Scris: Thursday, January 28, 2021 2:40 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Aleahim wrote:

Am vazut discutia.
Ma gandeam ca oare nu o cunoaste nimeni pe Andreea, eventual de la mamici sa o intrebe daca revine sau se poate ocupa altcineva de "job-ul" asta.Poate o au fetele pe fb la prieteni.Ma gandesc

E o idee, eu din pacate nu o cunsoccry. Totusi daca printre noi sunt fete care o stiu, poate pot lua legatura cu ea, iar daca ea momentan nu poate sa revina, macar provizoriu, e bine sa se ocupe cineva. coeur
Aleahim
Scris: Thursday, January 28, 2021 2:47 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
EllaMaria wrote:

E o idee, eu din pacate nu o cunsoccry. Totusi daca printre noi sunt fete care o stiu, poate pot lua legatura cu ea, iar daca ea momentan nu poate sa revina, macar provizoriu, e bine sa se ocupe cineva. coeur

Sa vedem daca o cunosc fetele de la mamici.Ma gandesc ca e destul de greu pt ea si cu baietelul, cu job-ul, de aceea nu ar fi rau sa mai avem un moderator.
AleC
Scris: Thursday, January 28, 2021 4:07 PM
Nivel

Inregistrat: 5/31/2017
Aleahim wrote:

Am vazut discutia.

Din cate imi amintesc, Alina89 tinea legatura cu Andreea si in afara forumului. Poate vede ea si o anunta.
Ellena20
Scris: Thursday, January 28, 2021 7:07 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
freya, de abia astept niste vesti de la tine coeur
Andreea06
Scris: Thursday, January 28, 2021 7:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Buna,

Am scris Adrianei despre propunerea de moderare pt Maria.mmh, sper sa poata sa ii ofere permisiuni :) o sa refac casutele in seara asta. grup Sarcini usoare
7Andreea
Scris: Thursday, January 28, 2021 7:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/4/2020
Ellena20 wrote:
freya, de abia astept niste vesti de la tine coeur

pff..am dat 100 de refreshuri paginii sa vad daca ne-a scris ceva Freya ,sper sa fie k Blushing
Andreea06
Scris: Thursday, January 28, 2021 7:20 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.