|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/11/2018 Mesaje: 1211
| Mgeorgiana85 wrote:Multumesc frumos! Sincer nu ma mai asteptam sa se intoarca, dar vad ca are chef de joaca. Adevarul ca e mega activa  Sa vina cand e pregatita si mai usor decat cu Eduard
He, he ii place sa te tina in suspans. Doamne ajuta sa ai parte de o nastere mai usoara, desi stiu ca nu e regula, de cele mai multe ori asa am auzit de la alte femei - ca a fost mai usor la a 2a nastere. Inclusiv mamici ce au facut de 2 ori cezariana am auzit spunand ca li s-a parut mai usoara recuperarea a 2a oara. Cred ca cel putin dpdv emotional la a 2a nastere esti mai stapana pe tine, stiind deja cam ce urmeaza.
Si eu tot la o nastere naturala visez, stiu insa ca nu tine doar de mine asa ca sunt pregatita sa accept orice varianta se dovedeste a fi cea mai sigura pentru noi, important e sa ne intalnim sanatoase .
|

Inregistrat: 11/3/2016 Mesaje: 1933
| Nicole2018 wrote:He, he ii place sa te tina in suspans. Doamne ajuta sa ai parte de o nastere mai usoara, desi stiu ca nu e regula, de cele mai multe ori asa am auzit de la alte femei - ca a fost mai usor la a 2a nastere. Inclusiv mamici ce au facut de 2 ori cezariana am auzit spunand ca li s-a parut mai usoara recuperarea a 2a oara. Cred ca cel putin dpdv emotional la a 2a nastere esti mai stapana pe tine, stiind deja cam ce urmeaza. Si eu tot la o nastere naturala visez, stiu insa ca nu tine doar de mine asa ca sunt pregatita sa accept orice varianta se dovedeste a fi cea mai sigura pentru noi, important e sa ne intalnim sanatoase  . Sincer, nu ma simt stapana pe mine. Am asa o teama, o frica, un cocktail de stari  Poate pentru ca stiu ce ma asteapta... Eu sper doar sa ajung la Cluj, ca din Teius pana in Cluj e ceva... Cu Eduard am ajuns dar asta fiind a 2-a sarcina cu spui tu, multa lume zice ca e mai usor, mai repede... Noroc cu Eduard ca nu ma prea lasa sa ma gandesc la ce urmeaza  Si tu mai ai putin.... De la 29 de saptamani trece.. Pfiu.. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 962
| Fetelor, dupa cum se vede casuta aceasta cât si a aspirantelor este deja plina, din diverse motive, Andreea cea care se ocupa de actualizarea casutelor, nu a mai intrat pe forum de anul trecut, motiv pentru care noi înca avem casutele neactualizate. Pe grupul aspirantelor s-a discutat acest lucru si ne-am gândit ca pana ce revine Andreea pe forum, sa luam legatura cu unii din administratorii forumului pentru a permite accesul uneia dintre noi în a actualiza casutele. Daca sunteti de acord, cum de altfel se discuta si pe aspirici, ne-am gândit sa o propunem pe Maria.mmh, bineinteles daca aveti alta propunere se poate. |

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| EllaMaria wrote:Fetelor, dupa cum se vede casuta aceasta cât si a aspirantelor este deja plina, din diverse motive, Andreea cea care se ocupa de actualizarea casutelor, nu a mai intrat pe forum de anul trecut, motiv pentru care noi înca avem casutele neactualizate. Pe grupul aspirantelor s-a discutat acest lucru si ne-am gândit ca pana ce revine Andreea pe forum, sa luam legatura cu unii din administratorii forumului pentru a permite accesul uneia dintre noi în a actualiza casutele. Daca sunteti de acord, cum de altfel se discuta si pe aspirici, ne-am gândit sa o propunem pe Maria.mmh, bineinteles daca aveti alta propunere se poate. Am.scris si acolo, eu sunt de acord |

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| EllaMaria wrote:Fetelor, dupa cum se vede casuta aceasta cât si a aspirantelor este deja plina, din diverse motive, Andreea cea care se ocupa de actualizarea casutelor, nu a mai intrat pe forum de anul trecut, motiv pentru care noi înca avem casutele neactualizate. Pe grupul aspirantelor s-a discutat acest lucru si ne-am gândit ca pana ce revine Andreea pe forum, sa luam legatura cu unii din administratorii forumului pentru a permite accesul uneia dintre noi în a actualiza casutele. Daca sunteti de acord, cum de altfel se discuta si pe aspirici, ne-am gândit sa o propunem pe Maria.mmh, bineinteles daca aveti alta propunere se poate. Am vazut discutia. Ma gandeam ca oare nu o cunoaste nimeni pe Andreea, eventual de la mamici sa o intrebe daca revine sau se poate ocupa altcineva de "job-ul" asta.Poate o au fetele pe fb la prieteni.Ma gandesc |
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 962
| Aleahim wrote: Am vazut discutia. Ma gandeam ca oare nu o cunoaste nimeni pe Andreea, eventual de la mamici sa o intrebe daca revine sau se poate ocupa altcineva de "job-ul" asta.Poate o au fetele pe fb la prieteni.Ma gandesc
E o idee, eu din pacate nu o cunsoc . Totusi daca printre noi sunt fete care o stiu, poate pot lua legatura cu ea, iar daca ea momentan nu poate sa revina, macar provizoriu, e bine sa se ocupe cineva. |

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| EllaMaria wrote:E o idee, eu din pacate nu o cunsoc  . Totusi daca printre noi sunt fete care o stiu, poate pot lua legatura cu ea, iar daca ea momentan nu poate sa revina, macar provizoriu, e bine sa se ocupe cineva. Sa vedem daca o cunosc fetele de la mamici.Ma gandesc ca e destul de greu pt ea si cu baietelul, cu job-ul, de aceea nu ar fi rau sa mai avem un moderator. |
Inregistrat: 5/31/2017 Mesaje: 868
| Aleahim wrote: Am vazut discutia. Ma gandeam ca oare nu o cunoaste nimeni pe Andreea, eventual de la mamici sa o intrebe daca revine sau se poate ocupa altcineva de "job-ul" asta.Poate o au fetele pe fb la prieteni.Ma gandesc
Din cate imi amintesc, Alina89 tinea legatura cu Andreea si in afara forumului. Poate vede ea si o anunta. |
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| freya, de abia astept niste vesti de la tine |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Buna,
Am scris Adrianei despre propunerea de moderare pt Maria.mmh, sper sa poata sa ii ofere permisiuni :) o sa refac casutele in seara asta. Sarcini usoare |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/4/2020 Mesaje: 167
| Ellena20 wrote:freya, de abia astept niste vesti de la tine
pff..am dat 100 de refreshuri paginii sa vad daca ne-a scris ceva Freya ,sper sa fie k |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Continuam aici: https://forum.7p.ro/gravidutele-noastre-dragi---59.aspx?g=posts&m=1102656&goto#m1102656 |
|
|