Nivel: Ambasador
Intrat: 10/22/2018 Postari: 866
| Felicitari, Vicky! |
|

Nivel: Avansat
Intrat: 9/9/2017 Postari: 3971 Locatia: iasi
| Mihaela14 wrote: Da, asa e ma ajuta cu moralul, sper sa ai dreptate sa prind termenul :) Tu cum te mai simti?
Eu nu prea mai pot manca nimic ca mi se face rau, nici miros de mancare nimic...si doar pana acum nu am avut asa probleme mari cu asta...plus noptile nedormite cand adorm pe la 4..dar in rest is ok, astept sa se apropie termenul ca simt in rest ca nu mai pot... |
|

Intrat: 3/1/2018 Postari: 3011
| fluturash26 wrote:Eu nu prea mai pot manca nimic ca mi se face rau, nici miros de mancare nimic...si doar pana acum nu am avut asa probleme mari cu asta...plus noptile nedormite cand adorm pe la 4..dar in rest is ok, astept sa se apropie termenul ca simt in rest ca nu mai pot... O fi ?i de la oboseala, stres chestii din astea, poate asa reac?ioneaza corpul tau. Nu mai avem mult ?i totu?i trece greu, cel pu?in pt mine. |
|

Intrat: 3/1/2018 Postari: 3011
| Vickyb wrote:
Multumesc
P.S as pune fete de sarit in sus de bucurie dar nu ma mai lasa sa pun emoticons
Felicitari Vickyb! |
|

Nivel: Membru
Intrat: 8/4/2020 Postari: 62
| freya1 wrote:fetelor, am primit rezultatul la NIPT si e totul ok  era sa fac infarct pana cand am deschis raportul
Super veste ! S-a dus o ditamai grija |
|

Intrat: 11/8/2017 Postari: 1055
| Mihaela14 wrote:Sunt sigura ca arefamul î?i va face treaba. ?in pumnii pe mar?i ?i fii optimista ca va fi bine!
Mul?umesc din suflet 
Freya ma bucur pentru rezultatul tau bun si felicitari pentru flacau |
|
Intrat: 2/10/2020 Postari: 1844
| multumesc fetelor cum mai esti, Iulia ? ai mai avut sangerari ? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 4/28/2020 Postari: 456 Locatia: Timisoara
| Felicitari Freya pentru vestile minunate dar mai ales pentru baietel!
Eu am repetat cateva analize ce le-am facut luna trecuta dar am facut si analizele pt helocobacter pt ca am avut in urma cu ceva timp si voiam sa fiu sigura ca nu s-a intors.
https://ibb.co/RSbzm3Q https://ibb.co/MPwZpch
Pe sambata sau poate saptamana viitoare merg si eu la eco, dr zicea ca ne spune si sexul acum cand mergem, abia astept. La inceput eram ferm convinsa ca va fi fetita, acum parta simt ca e baiat
|
|
 Nivel: Membru
Intrat: 3/25/2019 Postari: 91 Locatia: Bucuresti
| Burtici, mamici, am ramas cu o cutie intreaga de arefam sigilata. As vrea sa o dau cuiva (gratuit), doar sa o ridice din Bucuresti sect.3. Nu mai am cunostinte gravide trim1,2 in perioada asta. Ultima varianta le las la farmacie cadou. |
|

Nivel: Grupa mica
Intrat: 4/6/2020 Postari: 136 Locatia: Bucuresti
| Felicitari fetelor pentru vestile bune, ma bucur enorm pentru voi.
@momof2 Eu sunt din Bucuresti, dar acum vine trimestrul 3 peste mine, deci nu e nevoie. Poate alte gravidute.
Tu unde ai ales sa nasti? |
|
| Maria abia astept sa ne spui ! |
|

Intrat: 10/21/2018 Postari: 1138
| freya1 wrote:fetelor, am primit rezultatul la NIPT si e totul ok  era sa fac infarct pana cand am deschis raportul
Cat ma bucur freya Ai scapat de cea mai mare grija, de acum te poti bucura se sarcina. Mie mi se pare ca mai am o vesnicie pana trebuie sa fac testul.
Mihaela, ti-am spus eu ca si colul tau e luptator, nu putea fi mai prejos
Noi suntem in concediu, nu mai vreau sa plec de aici :) Roser attached the following image(s):
|
|
| multumesc, Roser ai gasit pana la urma unde sa faci testul pe care il voiai ? ce frumos e acolo de vis |
|
 Nivel: Grupa mica
Intrat: 4/29/2020 Postari: 168 Locatia: Cluj
| Roser wrote:Cat ma bucur freya  Ai scapat de cea mai mare grija, de acum te poti bucura se sarcina. Mie mi se pare ca mai am o vesnicie pana trebuie sa fac testul. Mihaela, ti-am spus eu ca si colul tau e luptator, nu putea fi mai prejos Noi suntem in concediu, nu mai vreau sa plec de aici :)
Wow Roser ce frumos, de poveste. Unde sunteti? |
|
Intrat: 6/17/2018 Postari: 1183
| freya1 wrote:fetelor, am primit rezultatul la NIPT si e totul ok  era sa fac infarct pana cand am deschis raportul felicitariii pt baietel! sa fie totul bine pana la final |
|
|