Nivel: Avansat
Intrat: 2/10/2020 Postari: 1800
| multumesc mult, maria! mi s-a spus ca doar marginea inferioara a placentei e mai jos, dar nu acopera colul, e posterioara... nu stiu cat ar putea influenta eu m-am bucurat cand am auzit ca e posterioara ca as putea sa il simt pe bebe mai devreme |
|
| fetelor, am primit rezultatul la NIPT si e totul ok era sa fac infarct pana cand am deschis raportul |
|

Intrat: 3/1/2018 Postari: 3011
| freya1 wrote:fetelor, am primit rezultatul la NIPT si e totul ok  era sa fac infarct pana cand am deschis raportul
Eram sigura ca va fi bine. ?i-a confirmat sexul masculin? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 7/6/2018 Postari: 358 Locatia: Arad
| freya1 wrote:fetelor, am primit rezultatul la NIPT si e totul ok  era sa fac infarct pana cand am deschis raportul Super, ai vazut ca a iesit bine. Te cred cu emotiile, eu am primit pe mail rezultatul si era trecut de 11 seara...m-am pus sa sun toata familia sa ii anunt ca e ok la ora aia De intepaturi nu stiu ce sa zic...nu mai tin minte nici din prima sarcina, dar acuma am monente cand se misca bebe si efectiv simt ca vrea sa iasa le simt ca niste intepaturi sau ca o presiune si uneori trebuie sa merg in sec 2 la baie ca nu mai pot tine...mi si frica cand ma duc |
|
| Mihaela14 wrote:  Eram sigura ca va fi bine. ?i-a confirmat sexul masculin? daaaa |
|
 Nivel: Ambasador
Intrat: 10/22/2018 Postari: 824
| Super, Freya!! De acum stai mai linistita. Cu rabdarea pana la urmatoarea eco e mai greu Eu tot la 16s fix am urmatorul control si nu prea mai am rabdare. Trebuie sa ma gandesc si daca fac sau nu triplu test pana atunci... Ai grija de tine! |
|

| freya1 wrote:daaaa Yeeeei fecior vom fi o gramada de mamici de baie?ei! |
|
| da, ia sa vedem ce mai zic si fetele, eu pariez pe Ellena ca vine cu o fetita |
|
 Nivel: Ambasador
Intrat: 10/22/2018 Postari: 824
| Hehe, n-ar fi rau :)) Daaaar.. si eu si sotul presimtim ca ar fi baietel :))) Desi toata ziua vorbim de "buburuza" ca na... vrem rochite! :)) |
|

| Freya la începutul sarcinii ?i eu aveam în?epaturi urate in zona colului,mai ales când stateam mult în sezut(având munca de birou), dar nu ?tiu exact motivul..atat mi s-a spus ca pot fi de la marirea uterului. Eu am placenta anterioara, nu cred ca avea legatura cu placenta.. |
|
| atunci asta e, ca si eu stau mult la birou am mai vorbit cu dr mea despre eventuala infectie si a zis ca nu se intampla nimic cateva zile pana repet analiza si apoi imi poate da reteta, eu tot eram ingrijorata ca stau cu ea asa |
|
| Ellena atunci din toata gasca noastra s-or gasi si cateva fetite, sa nu ramana baietii nostri neinsurati |
|
 Nivel: Grupa mica
Intrat: 4/29/2020 Postari: 157 Locatia: Cluj
| Freya cu ce vesti bune vii, felicitari. Sa stii ca si eu in abdomen mai am intepaturi, sper ca e ok. Eu azi am facut dublu test si morofologia si pare ok, voi ce ziceti?
Si da si eu parca simt si cred ca e baietel sa vedem, nu mi-a zis nimic azi dar nici eu nu am intrebat. Cred ca imi zicea daca vedea. Dar a fost f emotionant sa vad inimioar, stomacel...m-am topit desi a fost totul super repede...
https://ibb.co/2tfSVtS https://ibb.co/9cNRBfB |
|
| e totul perfect, vicky, felicitari ! |
|
 Nivel: Grupa mica
Intrat: 4/29/2020 Postari: 157 Locatia: Cluj
| freya1 wrote:e totul perfect, vicky, felicitari !
Multumesc
P.S as pune fete de sarit in sus de bucurie dar nu ma mai lasa sa pun emoticons |
|
|