Nivel: Avansat
Intrat: 7/19/2018 Postari: 2147
| Am uitat sa zic ca ai un grasunel falcos de mor cand ma gandesc ce bun de pupacit o sa fie |
|
 Nivel: Grupa mica
Intrat: 11/1/2018 Postari: 161 Locatia: Ploiesti
| Buna fetelor,am si eu o intrebare pt voi. Care sunt analizele de trimestrul doi?ca ar trebuie sa le fac peste o lina cand ma duc din nou la control asa ca doamna doctor nu mia dat nimic ca sa stiu care sunt ca a spus sa le fac atunci cand ma duc la ea la cabinet, dar am zis sa le fac sa le am atunci sa nu mai fac din nou n drum sa le interpreteze. Multumesc |
|

Intrat: 3/1/2018 Postari: 3011
| Mul?umesc draga mea Aleahim , stai linistita ca nu ma apuca harnicia, sunt tot in pat de cand am venit de la control ?i sunt cuminte  Î?i dai seama ca tot m-am topit când l-am vazut ce mare ?i nazdravan e, abea a?tept sa-l ?in la piept, dar la termen!  Pupici! |
|

Intrat: 11/19/2019 Postari: 159
| Mihaela14 wrote:Am ve?ti bune de la control: cu tot cu contractiile ce le-am avut, datorita tratamentului ?i faptului ca am stat cumin?i în pat colul s-a mai închis de la 0,93 cât era la 2,31 ?? bebe e bine, mare... are 2338 gr, corespunde la 34 de sapt, de?i vârsta gestationala e 32s3z. Eu m-am dus cu gândul ca gata o sa nasc la ce contractii am avut ieri, azi noapte.. si uite ce surpriza placuta. Placenta arata bine,Lichidul amniotic în cant normala, scurgerile ce le-am avut a zis ca nu sunt nici de la col, nici de la placenta, ea zice ca acea scurgere care e de fapt un lichid maro e ceva normal ?i ca de fapt nu e sânge. Testul de stres fetal a ie?it bine ?i de data asta. Nu pot sa va descriu ce fericire, ce lini?te am sim?it când am primit toate aceste vesti bune. O sa iau 4 pastile de nifedipin, câte una la 6 ore.. pt ca tensiunea arteriala e ok ne permite sa cre?tem doza.  Ma bucur ca ai venit cu vesti bune ?i chiar e grasunel bebicu (al meu e chiar mic pe lânga al tau ?i noi suntem cam pe acolo cu vârsta sarcinii). Acum ma întreb daca iubirea mea nu e prea mica pentru 32 de saptamani. O sa fie totul bine, am fost ?i sunt mereu cu gandul la tine . Te imbratisez cu drag. |
|

| IoanaOlo wrote:Ma bucur ca ai venit cu vesti bune ?i chiar e grasunel bebicu (al meu e chiar mic pe lânga al tau ?i noi suntem cam pe acolo cu vârsta sarcinii). Acum ma întreb daca iubirea mea nu e prea mica pentru 32 de saptamani. O sa fie totul bine, am fost ?i sunt mereu cu gandul la tine  . Te imbratisez cu drag. Multumesc Ioana  Sa ?tii ca chiar am întrebat dr daca nu e o problema ca e mai mare, ca e asa mare? ?i mi-a zis sa stau linistita ca s-a dezvoltat propor?ionat ?i ca e f bine. Ii e bine la mami in burtica: prime?te de toate bunata?ile ?i multa dragoste. Eu chiar am zis ca manânc mult mai pu?in decât înainte ?i în ultimele doua luni am mai pus pe mine doar 2 kg, deci a zis ?i dna dr ca ia bebe tot se hrane?te bine... iubitul lui mama La bebe al meu daca ii calculez vârsta luandu-ma dupa data ovula?iei ar avea azi fix 33 de sapt.
|
|
Intrat: 2/9/2016 Postari: 3651
| Freya, Mihaela, am stat si eu cu ochii pe voi si tare mult ma bucur de vestile voastre bune! Sper sa fiti mai relaxate putin de aici inainte si sa aveti incredere in feciorii vostri voinici! Sunteti amandoua niste persoane minunate si va ajuta Dumnezeu sa ajungeti cu totii, mamici si bebei, sanatosi la termen! |
|

| carlita wrote:Freya, Mihaela, am stat si eu cu ochii pe voi si tare mult ma bucur de vestile voastre bune! Sper sa fiti mai relaxate putin de aici inainte si sa aveti incredere in feciorii vostri voinici!  Sunteti amandoua niste persoane minunate si va ajuta Dumnezeu sa ajungeti cu totii, mamici si bebei, sanatosi la termen! Multumesc Carlita.. pt cuvintele minunate |
|
Intrat: 2/10/2020 Postari: 1800
| carlita multumesc din suflet, esti tare draguta si eu te urmaresc cu tot dragul si abia astept sa ni te alaturi ! |
|
Intrat: 6/17/2018 Postari: 1183
| Mihaela14 wrote:Am ve?ti bune de la control: cu tot cu contractiile ce le-am avut, datorita tratamentului ?i faptului ca am stat cumin?i în pat colul s-a mai închis de la 0,93 cât era la 2,31 ?? bebe e bine, mare... are 2338 gr, corespunde la 34 de sapt, de?i vârsta gestationala e 32s3z. Eu m-am dus cu gândul ca gata o sa nasc la ce contractii am avut ieri, azi noapte.. si uite ce surpriza placuta. Placenta arata bine,Lichidul amniotic în cant normala, scurgerile ce le-am avut a zis ca nu sunt nici de la col, nici de la placenta, ea zice ca acea scurgere care e de fapt un lichid maro e ceva normal ?i ca de fapt nu e sânge. Testul de stres fetal a ie?it bine ?i de data asta. Nu pot sa va descriu ce fericire, ce lini?te am sim?it când am primit toate aceste vesti bune. O sa iau 4 pastile de nifedipin, câte una la 6 ore.. pt ca tensiunea arteriala e ok ne permite sa cre?tem doza.  ce vesti minunate! Doamne ajuta!!! mai am si eu o sapt pana la morfo 3....mi dor de bebelusa mea |
|

| Dxc wrote:ce vesti minunate! Doamne ajuta!!!  mai am si eu o sapt pana la morfo 3....mi dor de bebelusa mea Te cred ca ?i-e dor.. Trece repede o saptamâna. Doamne ajuta! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 7/6/2018 Postari: 358 Locatia: Arad
| IoanaOlo wrote:Ma bucur ca ai venit cu vesti bune ?i chiar e grasunel bebicu (al meu e chiar mic pe lânga al tau ?i noi suntem cam pe acolo cu vârsta sarcinii). Acum ma întreb daca iubirea mea nu e prea mica pentru 32 de saptamani. O sa fie totul bine, am fost ?i sunt mereu cu gandul la tine  . Te imbratisez cu drag. Ioana, nu iti fa ganduri in legatura cu greutatea acuma. E important sa se dezvolte bebe constant, sa nu ramana mult in urma dupa ce a avut avans. Sunt bebici ce se nasc la aceiasi varsta gestationala dar unii au sub 3 kg, altii peste 3 kg cu mult, unii sunt mai scunzi si altii mai inalti dar ei sunt perfect sanatosi, asa e felul lor, cum ar fi sa fie toti de 3 kg si 50 de cm inaltime. Eu la prima sarcina am fost tot in urma si fetita s a nascut cu 2970 gr perfect sanatoasa. Acuma sunt cu avans si sunt curioasa cat o sa aiba baiatul la nastere.
|
|
Intrat: 6/17/2018 Postari: 1183
| Fetelor dar de adina mai stiti ceva? O fi iesit din spital cu bebeii??? |
|

Intrat: 11/8/2017 Postari: 1050
| Mihaela14 wrote:Multumesc Ioana  Sa ?tii ca chiar am întrebat dr daca nu e o problema ca e mai mare, ca e asa mare? ?i mi-a zis sa stau linistita ca s-a dezvoltat propor?ionat ?i ca e f bine. Ii e bine la mami in burtica: prime?te de toate bunata?ile ?i multa dragoste. Eu chiar am zis ca manânc mult mai pu?in decât înainte ?i în ultimele doua luni am mai pus pe mine doar 2 kg, deci a zis ?i dna dr ca ia bebe tot se hrane?te bine... iubitul lui mama  La bebe al meu daca ii calculez vârsta luandu-ma dupa data ovula?iei ar avea azi fix 33 de sapt.
Ce vesti bune ne-ai adus sarcina usoara sa ai in continuare |
|

| Iulia13 wrote:Ce vesti bune ne-ai adus  sarcina usoara sa ai in continuare Multumesc Iulia  Îmi pare rau pentru episodul cu sangerarea, ti-a raspuns medicul? |
|

Intrat: 11/19/2019 Postari: 159
| Florentinna wrote: Ioana, nu iti fa ganduri in legatura cu greutatea acuma. E important sa se dezvolte bebe constant, sa nu ramana mult in urma dupa ce a avut avans. Sunt bebici ce se nasc la aceiasi varsta gestationala dar unii au sub 3 kg, altii peste 3 kg cu mult, unii sunt mai scunzi si altii mai inalti dar ei sunt perfect sanatosi, asa e felul lor, cum ar fi sa fie toti de 3 kg si 50 de cm inaltime. Eu la prima sarcina am fost tot in urma si fetita s a nascut cu 2970 gr perfect sanatoasa. Acuma sunt cu avans si sunt curioasa cat o sa aiba baiatul la nastere.
Multumesc de incurajare. Medicul nu a ridicat nici o problema la control în nici o privinta. Doar ca ma a?teptam sa fie pu?in mai mare greutatea(la 28 de saptamani avea 1150 gr ?i la 32 saptamani avea 1700). Sunt con?tienta ca fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare ?i cel mai mportant e sa fie sanatosi. Te imbratisesz |
|
|