Nivel: Avansat
Intrat: 2/10/2020 Postari: 1825
| siii... acum vad ca mi-a iesit si infectie urinara la analize, desi eu nu am simptome si nici nu am leucocite in urina o sa repet urocultura, just in case stiu ca sunt fete care au mai avut, stiti cumva daca e extrem de urgent de tratat cu antibiotic sau pot sa incerc, sa zic, vreo saptamana si cu ceva naturist ? o s-o intreb si pe dr oricum |
|

Intrat: 11/8/2017 Postari: 1054
| freya1 wrote:siii... acum vad ca mi-a iesit si infectie urinara la analize, desi eu nu am simptome si nici nu am leucocite in urina  o sa repet urocultura, just in case stiu ca sunt fete care au mai avut, stiti cumva daca e extrem de urgent de tratat cu antibiotic sau pot sa incerc, sa zic, vreo saptamana si cu ceva naturist ? o s-o intreb si pe dr oricum
Cel mai bine întrebi pe dr Freya. Ti-a ie?it infec?ie la analiza clasica de urina sau la urocultura? |
|
| tocmai, la urocultura mi-a iesit infectie, dar la sumar nu am leucocite, ceea ce nu se potriveste, de asta zic ca o sa o repet |
|

Intrat: 9/9/2017 Postari: 3971 Locatia: iasi
| Multumesc de raspunsuri fetele,ma gandeam eu ca is contractii...mie magne b6 nu mi-a priit, am luat la inceput la recomandarea medicului si am avut sangerari fix de a doua zi, apoi a zis sa stopez...acum pe 25 abia mai am control..sper sa nu fie ceva rau in asta, nu l-as mai deranja sa il sun... Colul nu l-a mai masurat de la inceputul sarcinii, al meu nu prea masoara..cel putin nici la fata nu a masurat. Cu Dzeu inainte, oricum ma apropii incet incet... |
|

Intrat: 11/8/2017 Postari: 1054
| freya1 wrote:tocmai, la urocultura mi-a iesit infectie, dar la sumar nu am leucocite, ceea ce nu se potriveste, de asta zic ca o sa o repet
La sumar ti-au ie?it nitri?i? Despre ce bacterie e vorba la urocultura? |
|
| Nu, deloc, aia sunt la ecoli oricum, enterococ mi-a iesit |
|

Nivel: Ambasador
Intrat: 7/17/2019 Postari: 765 Locatia: Brasov
| fluturash26 wrote:Multumesc de raspunsuri fetele,ma gandeam eu ca is contractii...mie magne b6 nu mi-a priit, am luat la inceput la recomandarea medicului si am avut sangerari fix de a doua zi, apoi a zis sa stopez...acum pe 25 abia mai am control..sper sa nu fie ceva rau in asta, nu l-as mai deranja sa il sun... Colul nu l-a mai masurat de la inceputul sarcinii, al meu nu prea masoara..cel putin nici la fata nu a masurat. Cu Dzeu inainte, oricum ma apropii incet incet...
De obicei nu il masoara decat daca sunt probleme, nu stiu daca il masura si la mine atat de des daca nu ii spuneam de incordarile astea ale burtii, stiu ca evita ca sa umble acolo ca nu este ok, dr meu foarte repede il masoara nu insista acolo sta cateva secunde cu ecograful.Daca te simti nelinistita poti intreba ca sa nu te stresezi pana mergi la control, sincer acum si mie imi pare rau ca nu l-am pus sa il masoare iar la ultimul control ca sa stau linistita dar ma gandesc ca imediat vine 19 august si atunci o sa ii zic sa il remasuram ca sunt un pic nelinistita din cauza asta. |
|

Intrat: 3/1/2018 Postari: 3011
| Miha1989 wrote:
De obicei nu il masoara decat daca sunt probleme, nu stiu daca il masura si la mine atat de des daca nu ii spuneam de incordarile astea ale burtii, stiu ca evita ca sa umble acolo ca nu este ok, dr meu foarte repede il masoara nu insista acolo sta cateva secunde cu ecograful.Daca te simti nelinistita poti intreba ca sa nu te stresezi pana mergi la control, sincer acum si mie imi pare rau ca nu l-am pus sa il masoare iar la ultimul control ca sa stau linistita dar ma gandesc ca imediat vine 19 august si atunci o sa ii zic sa il remasuram ca sunt un pic nelinistita din cauza asta.
Colul îl poate vedea ?i la eco abdominal doar ca nu îl poate masura cu atâta precizie. |
|
| fetelor, am fost la eco si cred ca am facut bine, m-am mai linistit, s-a uitat cu atentie la toate organele, mai ales la inimioara si a zis ca nu se vede nicio problema, totul pare in regula, si-a pus si cordonul in jurul gatului deja :) si a zis ca e 100% baietel a zis ca am facut bine ca am facut NIPT si planul e bun sa mai merg la 16 saptamani, a zis ca dr la care merg e foarte buna si foarte priceputa la morfo si crede ca totul va fi ok mi-a zis si hematologul ca e totul ok, ca d-dimerii au crescut f putin, deci raman doar cu aspenter acum mai ramane sa vad cu infectia vietii... dar nu ma mai stresez si cu asta, oricum in curand sunt in trim 2 si chiar daca iau antibiotic nu e asa grav |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Intrat: 7/6/2018 Postari: 358 Locatia: Arad
| freya1 wrote:fetelor, am fost la eco si cred ca am facut bine, m-am mai linistit, s-a uitat cu atentie la toate organele, mai ales la inimioara si a zis ca nu se vede nicio problema, totul pare in regula, si-a pus si cordonul in jurul gatului deja :) si a zis ca e 100% baietel a zis ca am facut bine ca am facut NIPT si planul e bun sa mai merg la 16 saptamani, a zis ca dr la care merg e foarte buna si foarte priceputa la morfo si crede ca totul va fi ok mi-a zis si hematologul ca e totul ok, ca d-dimerii au crescut f putin, deci raman doar cu aspenter acum mai ramane sa vad cu infectia vietii... dar nu ma mai stresez si cu asta, oricum in curand sunt in trim 2 si chiar daca iau antibiotic nu e asa grav Ma bucur ca totul e ok si bebe e sanatos. De infectie nu cred ca are rost sa te stresezi pt ca se poate trata fara sa il afecteze pe bebe. Cand am nascut prima oara, colega mea de salon a avut parca vreo 4 infectii pe parcursul sarcinii, de fiecare data a luat tratamentul dat de medicul ei si bebe a fost ok la nastere. |
|
| Florentinna dr mea mi-a zis sa repet urocultura deocamdata, pana atunci o sa incerc sa beau cat mai multa apa, ca intr-adevar am avut zile cand am cam uitat si nu am baut destula |
|

Intrat: 3/1/2018 Postari: 3011
| Freya ce bine ca te-a ajutat sa te mai lini?te?ti, ma bucur ca la eco e totul ok.tot asa pe mai departe |
|
| da, Miha am mai prins speranta ca va fi totul bine asa ma topesc cand il vad cum misca din manute sper sa vii si tu cu vesti bune maine ! |
|

Intrat: 7/17/2019 Postari: 765 Locatia: Brasov
| Mihaela14 wrote: Colul îl poate vedea ?i la eco abdominal doar ca nu îl poate masura cu atâta precizie.
Multumesc Miha chiar m-am linistit cu vestea asta, astept vesti cat mai bune maine de la tine, voi sta cu ochii pe casuta
Freya ma bucur ca totul este bine si te-ai linistit 
|
|
Intrat: 12/28/2019 Postari: 797
| freya1 wrote:siii... acum vad ca mi-a iesit si infectie urinara la analize, desi eu nu am simptome si nici nu am leucocite in urina  o sa repet urocultura, just in case stiu ca sunt fete care au mai avut, stiti cumva daca e extrem de urgent de tratat cu antibiotic sau pot sa incerc, sa zic, vreo saptamana si cu ceva naturist ? o s-o intreb si pe dr oricum Eu ma lupt cu ureaplasma. Doctora a insistat sa o tratam dupa 12-13 sapt incolo. Din pacate, dupa 10 zile de antibiotic e tot acolo. Dar mi a zis ca dupa varsta asta, dezvoltarea lui bebe nu mai poate fi afectata de acel antibiotic. Cel mai bine este sa verifici cu medicul. Nu ma pricep, dar cred ca ca e o chestiune de riscuri vs beneficii, iar asta doar medicul ar putea evalua. |
|
|