Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Eu nu mai suport masca! Nu pot sa respir cu ea,simt ca ma sufoc, dar nici fara ea nu se poate.
Ce ma ingrijoreaza este faptul ca va dura mult toata treaba asta. Nu pare sa se sfarseasca. |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Ellena20 wrote:Wow, fluturas! Ai ajuns la 30s. Imi amintesc inca de cand ai zis la aspirante ca va doriti bebe 2. A trecut repede timpul, putin mai ai. Stiu ca de mult tot te confrunti cu arsurile, deci se pare.. ca nu le-ai gasit tratamentul. Mai ai putin de indurat.
Deci ma chinuie ingrozitor, de toate am incercat,nimic nu functioneaza...azi dimi la 5 am adormit mai mult in fund... e chinuitor, acum abia astept da nasc daca va fi asa pana voi naste..la fata nu am avut problema asta.. A trecut daaa...doamne nici nu stiu cand. In seara asta plecam la mare deci mai trece o sapt usor si tot asa ne apropiem si noi. |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Ellena20 wrote:Eu nu mai suport masca! Nu pot sa respir cu ea,simt ca ma sufoc, dar nici fara ea nu se poate.
Ce ma ingrijoreaza este faptul ca va dura mult toata treaba asta. Nu pare sa se sfarseasca. Da,chiar ieri auzisem ca la spital trebuie sa porti masca 24/24...nu imi pot imagina. Si la noi in maternitate sunt 29-30 grade..deci, mori acolo atatea zile continuu cu masca pe fata... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| fluturash26 wrote: Da,chiar ieri auzisem ca la spital trebuie sa porti masca 24/24...nu imi pot imagina. Si la noi in maternitate sunt 29-30 grade..deci, mori acolo atatea zile continuu cu masca pe fata...
Si pe mine ma sperie masca asta...abia stau cu ea 30 de min la cumparaturi ca simt ca ma ia lesinul. Sper sa nu fie nevoie sa stau cu ea in spital, inca nu stiu care sunt conditiile. Peste vreo 2 sapt ma duc sa fac contractul si vedem atunci ce reguli trebuie sa respect. Fetelor eu deja am aranjat hainutele copiilor de vreo 4 ori le tot mut si le tot sortez de zici ca sunt dusa...cum abia dorm si eu noaptea vreo 3-4 ore legate ma tot gandesc ce sa mai fac si ce mai pot aranja prin casa.
|
|
| GeorgianaB wrote:Georgiana, Fluturash, sunt bine, nu da semne ca vrea sa vina deci cred ca ajung cu brio la spital mar?i când am programare pt consulta?ie. Zilele astea m-am pregatit psihic pt orice, ca nasc natural sau prin cezariana asta este, mai greu va fi cu restrictiile date de virus dar o sa treaca orice ar fi. In orice caz va ?in la curent ?i va doresc sarcini usoare tututor, sa treaca timpul usor si sa va bucurati de burtici, sunt curioasa daca cele care vom avea 2 copii vom mai avea când sa intram pe forum :))) Georgiana nastere usoara, eu una astept cu nerabdare sa ne povestesti cum a fost nasterea si adaptarea cu 2 copilasi acasa. Saptamana trecuta vorbisem cu un coleg de la servici si mi-a spus ca prima luna a fost mai greu cu bebe 2, pana s-a obisnuit micuta cu fratiorul ca se mai trezea noaptea, ei dormiind in aceiasi camera, dar mi-a spus ca devine mai usor cu trecerea timpului. Asteptam vesti si marti |
|
| Florentina, ce putin mai ai si tu.. Ce frumos e cu hainutele, de abia astept sa cumparam si noi. Am stabilit cu sotul ca intai sa aflam ce e si apoi vom incepe cumparaturile. Deja ma uit pe tot felul de site-uri. I-am povestit sotului si despre baby nest si ieri m-a chemat repede la magazin ca vazuse el ceva asemanator...era de fapt un culcus pentru pisici. :))) |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| Florentinna wrote:Georgiana nastere usoara, eu una astept cu nerabdare sa ne povestesti cum a fost nasterea si adaptarea cu 2 copilasi acasa. Saptamana trecuta vorbisem cu un coleg de la servici si mi-a spus ca prima luna a fost mai greu cu bebe 2, pana s-a obisnuit micuta cu fratiorul ca se mai trezea noaptea, ei dormiind in aceiasi camera, dar mi-a spus ca devine mai usor cu trecerea timpului. Asteptam vesti si marti
Cu siguranta devine mai usor cu timpul. Eu lucrez cu mine insami mult inca de la primul copil, adica incerc pe cat posibil ss nu am asteptari mari de la el, sa ii anticipez nevoile si sa ii combat frustrarile. In prima luna va fi sotul in concediu si va fi un ajutor apoi vedem, am cunostinte care s-au descurcat cu 2 deci asta ma încurajeaza. Am uitat sa specific mai sus ca nici de la mine nu am asteptari mari mereu, cand sunt obosita sau am zile mai proaste o las mai moale cu activitatile, gatitul si toata lumea este fericita. Doamne ajuta sa fie bine :D |
|
Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| fluturash26 wrote:Da, buna remarca cu timpul pentru intrat pe forum...eu nici acum nu stau bine apoi cand va veni al doilea cred ca va fi si mai rarut Nu se stie ce surprize iti face pana marti eu tot intru sa ma uit sa vedem vesti. Una peste alta am niste arsuri groaznice care nu vor sa ma lase deloc toata sarcina din ce vad plus dorm incredibil de rau noaptea, asta daca reusesc sa adorm pe la 4 spre dimineata...ma incomodeaza rau burta imensa acum chiar ca abia astept sa treaca timpul sa nasc ca simt ca nu mai pot daca nu reusesc sa dorm deloc noaptea in perioada ce va urma...
Cu arsurile am avut de-a face la prima sarcina, este tare greu ?i incomod, spre sfarsit luam rennie, dicarbocalm ?i era cat de cat ok, le puteam duce dar ma si obisnuisem la un moment dat, erau parte din mine :)) Cu insomnia ma lupt din sapt 28, rar adorm mai devreme de 2:30, profit de timpul asta sa ma relaxez si sa fac diverse pt mine, ma uit la seriale, am citit mult, per total am iesit bine pt ca in timpul zilei nu apuc sa fac nimic relaxant ca sa zic asa. Eu de câteva zile dorm singura ca sa stau mai comod, sa ma odihnesc. Cu burta imensa te vei obisnui, cel putin la mine a?a a fost, am avut o perioada de cateva saptamani când a explodat si simteam durere ?i disconfort in tot corpul, imi lua ceva timp de diminea?a sa ma pun pe picioare dar a trecut acest episod. O sa fie bine, incearca sa nu te gandesti mult la problemele astea pt ca mai ai ceva de asteptat, iar timpul parca trece mult mai greu pe masura ce se apropie termenul. |
|
| GeorgianaB wrote:
Cu siguranta devine mai usor cu timpul. Eu lucrez cu mine insami mult inca de la primul copil, adica incerc pe cat posibil ss nu am asteptari mari de la el, sa ii anticipez nevoile si sa ii combat frustrarile. In prima luna va fi sotul in concediu si va fi un ajutor apoi vedem, am cunostinte care s-au descurcat cu 2 deci asta ma încurajeaza. Am uitat sa specific mai sus ca nici de la mine nu am asteptari mari mereu, cand sunt obosita sau am zile mai proaste o las mai moale cu activitatile, gatitul si toata lumea este fericita. Doamne ajuta sa fie bine :D
Nici eu nu am asteptari mari de la noi nici la primul bebe nu am avut si auzeam tot felul de incurajari horror am zis sa vedem si ne adaptam si a fost super ok, mult mai usor decat ma asteptam. Acuma la al 2 lea sunt la fel, o sa vedem cum o fi si ne adaptam. Si eu am multe cunostinte cu 2 copii apropiati ca si varsta si chiar o vecina cu 3 copilasi cu distanta de 1 an si 3 luni si 1 an si 8 luni intre copii si a supravietuit Doar nu suntem singurele cu mai multi copii |
|
| Ellena20 wrote:Florentina, ce putin mai ai si tu.. Ce frumos e cu hainutele, de abia astept sa cumparam si noi. Am stabilit cu sotul ca intai sa aflam ce e si apoi vom incepe cumparaturile. Deja ma uit pe tot felul de site-uri. I-am povestit sotului si despre baby nest si ieri m-a chemat repede la magazin ca vazuse el ceva asemanator...era de fapt un culcus pentru pisici. :))) Mi se pare ca trece super repede timpul acuma, intr un fel ma bucursi tot ma gandesc sa vina o data momentul si alte dati ma gandesc sa nu vina asa repede mai ales cu restrictiile astea. E tare frumos cu hainutele, ma uitam la ce aveam de la fetita si nu imi vine sa cred ca a fost asa mititica si ca o luam de la capat. Tot le impart pe categorii, pe numere si a 2 a zi de la capat |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Mihaela14 wrote:Roser cum te simti? Cand o sa ai primul control?
Miha, ma simt foarte bine, tot fara niciun simptom sunt. Sambata dimineta am mai facut un test digital clearblue sa ma asigur :). Bineinteles ca din cauza ca nu am nici cel mai mic simptom, imi fac tot felul de filme ca daca e oprita din evolutie si eu cum iau progesteron si estrogen nu imi dau seama pt ca nu o sa sangerez pana nu retrag tratamentul. Asa ca abia astept ziua de vineri cand o sa am prima ecografie, sa mai scap de gandurile astea. Tu cum esti azi? E cuminte bebe, nu? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Roser ce ma bucur sa te vad aici, stii ca imi doream mult sa fim colege de burta :)) sunt sigura ca e totul bine si astept vesti de la eco Si eu ma simt destul de normal in ultima vreme si mi se pare tare ciudat, abia peste o saptamana am eco |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Neataa Roser bine ai venit, iti doresc tot binele pt tine si bobita ta
fetelor, voi ce mancati dimineata? imi e foame cand ma trezesc insa abia la munca pot manca si pana atunci mi se face rau de nu imi mai trebuie nimic...vreau sa imi pun de seara pt a doua zi dar nu stiu ce pt ca parca nu imi trebuie nimic |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Rox, cand imi mai era greata mancam de obicei pesmeti din secara (wasa sau finn crisp) cu niste branza / cascaval sau chiar unul simplu cand ma trezeam, ca sa nu mi se faca rau; sau rondele de orez expandat Acum am renuntat la ele si pot manca practic orice, ouale nu prea le suport, din pacate |
|
| Roxana, eu te sfatuiesc sa te trezesti putin mai devreme sa ai timp sa mananci. Eu imediat ce ma trezesc mananc un mar, o piersica.. ceva fructe. Apoi ori iaurturi cu ceva cereale, ori paine prajita cu unt. Cam orice mi-ar placea, nu mai am probleme cu greturile. |
|
|