Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| AstaMica wrote:Ce ma bucur pentru vestile bune, uneori si eu ma simt umflata la maxim, atunci cand e foarte tare burtica. Tu cand ai data probabila a nasterii? Ca avem sarcini destul de apropiate. Burtica mea e tare cam tot timpul Data nasterii dupa eco de azi e 27.11, dar dupa varsta sarcinii ar fi 8.12. A ta cand este? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/6/2020 Mesaje: 152
| Buzbuchi wrote:Burtica mea e tare cam tot timpul Data nasterii dupa eco de azi e 27.11, dar dupa varsta sarcinii ar fi 8.12. A ta cand este?
16.11.2020
Si deja am emotii, abia astept sa imi strang baietelul in brate.
El acum are 1300 gr, dragul de el. |
|
| AstaMica wrote:16.11.2020 Si deja am emotii, abia astept sa imi strang baietelul in brate. El acum are 1300 gr, dragul de el. Si eu am emotii! Nu iti face griji in leg cu greutatea, puiul tau e bine, prin comparatie e gaza mea grasunica! Acele valori sunt doar niste referinte, si daca bebe e sanatos, micile diferente de greutate nu inseamna ceva anume! De abia astept sa fim mamici, mi e frica de mor si simt un mare entuziasm in acelasi timp! |
|

| Buzbuchi wrote: Si eu am emotii! Nu iti face griji in leg cu greutatea, puiul tau e bine, prin comparatie e gaza mea grasunica! Acele valori sunt doar niste referinte, si daca bebe e sanatos, micile diferente de greutate nu inseamna ceva anume! De abia astept sa fim mamici, mi e frica de mor si simt un mare entuziasm in acelasi timp!
Tu de unde esti? Nu mai tin minte daca ai spus.
Si eu simt la fel. |
|
| AstaMica wrote:Tu de unde esti? Nu mai tin minte daca ai spus. Si eu simt la fel. Din apropierea Bucurestului. |
|

| Buzbuchi wrote:Din apropierea Bucurestului.
Aaa, deci suntem aproape. Si noi tot pe langa stam. Dar voi naste in Bucuresti. |
|
| AstaMica wrote:
Aaa, deci suntem aproape. Si noi tot pe langa stam. Dar voi naste in Bucuresti.
Si eu tot in Bucuresti voi naste |
|

| Buzbuchi wrote:Si eu tot in Bucuresti voi naste
La ce spital? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| Buna fetelor, ma alatur si eu voua pt a doua oara. |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| oanatm wrote:Buna fetelor, ma alatur si eu voua pt a doua oara. Felicitaaari! |
|

| oanatm wrote:Buna fetelor, ma alatur si eu voua pt a doua oara.
Felicitari, Oana! Sarcina usoara! |
|
| fluturash26 wrote:Felicitaaari!
Multumesc! |
|
| AstaMica wrote:Felicitari, Oana! Sarcina usoara!
Multumesc la fel! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| AstaMica wrote:16.11.2020 Si deja am emotii, abia astept sa imi strang baietelul in brate. El acum are 1300 gr, dragul de el. Mai putin, nu iti fa griji in legatura cu greutatea, de acuma o sa puna mult pana la nastere si la eco nu iese mereu valoarea reala, stiu din proprie experienta Sarcina usoara sa ai!! |
|

Inregistrat: 5/13/2018 Mesaje: 1731
| Oana, felicitari sarcina usoara |
|
|