Gravidutele noastre dragi - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
GeorgianaB
Scris: Thursday, September 3, 2020 7:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/15/2018
Fetelor cu doi copii de varste apropiate, ceva tips and tricks pt acomodarea lor ? La noi este haos uneori si sunt putin confuza. Bebe este cumintel, dar Luca arata o gelozie care ma frapeaza. El este un copil foarte sociabil care sta si cu altii, nu este un copil care sa traga numai cu mama lui, m-a vazut si cu alti copii in brate sau jucandu-ma si nu a reactionat intr-un anume fel.
L-am pregatit pt ideea de bebe, citit, adus cadou si degeaba.
Ma asteptam sa fie o gelozie dar el loveste, de la palme a ajuns la castane. Nu ii las vreodata singuri dar efectiv vine cand bebe mananca de exemplu si nu pot sa fiu mereu pe faza. Ma gandeam sa ii dau sa manance lui bebe in Alta camera dar cred ca il starnesc si mai rau pe Luca. Tin sa precizez ca nu s-a achimbat ceva in rutina lui, doar aparitia lui bebe, Luca primeste la fel de multa atentie ca inainte, il scot la plimbare, ne jucam, ii dau sa manance, ii fac baie.
Cand il iau pe bebe din leagan sau patut Luca imi spune sa il pun inapoi. Exista si momente de affections dar imi este atat de teama sa nu ii faca ceva periculos..
Deci Ina, Alina, CrisM daca cititi poate reusiti sa ma incurajati :D
Nu am asteptari mari de la relatia lor ca frati, ma asteptam sa se bata dar mai tarziu nu acum cand bebe este prea mic.
Miha1989
Scris: Thursday, September 3, 2020 7:56 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
fluturash26 wrote:
Fetele la 10,30 a venit bebe Victor Stefan de 3580 gr...perfect sanatos...eu am avut ceva probleme in timpul operatiei, a fost nevoie de oxigen pt mine..de acum ma dezmortesc incepe sa doara un pic dar va fi ok..

Felicitari, recuperare usoara, ma bucur ca sunteti bine. Buddy1
lore.t.
Scris: Thursday, September 3, 2020 9:38 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
fluturash26 wrote:
Fetele la 10,30 a venit bebe Victor Stefan de 3580 gr...perfect sanatos...eu am avut ceva probleme in timpul operatiei, a fost nevoie de oxigen pt mine..de acum ma dezmortesc incepe sa doara un pic dar va fi ok..

Felicitari Fluturas!! Recuperare rapida si acomodare lina in 4! :*
Vickyb
Scris: Thursday, September 3, 2020 10:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Fluturash felicitari si recuperare usoara! Ma bucur ca sunteti bine!

Freya cat ti-a iesit d-dimeri? Eu repet la 2 saptamani analiza si a mai crescut, ecazut dar parca in marje ok...si cum iau 2 aspenter pe zi nu trag speranta sa renunt, cred ca tre sa ajung la clexane ultima perioada.
MariaS
Scris: Friday, September 4, 2020 8:18 AM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Felicitari Fluturash pentru grasunel ?i acomodare usoara. majoreta
freya1
Scris: Friday, September 4, 2020 9:07 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
vicky, 0.78, mi-a pus dr intervalele normale pt sarcina, le pun si pe ele aici poate folosesc cuiva:

In sarcina DDimerii cresc in mod fiziologic fiind acceptabile (pentru acest reactiv) valori pana la 1,1 mg/ L FEU in trim.I, intre 0,93 SI 2,11 mg/L FEU in
trim. II si intre 1,42 SI 2,81 mg/L FEU in trim. III
IoanaOlo
Scris: Friday, September 4, 2020 11:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
Buna dimineata burtici. Cum mai sunteti? Totul bine? Fluturash26 asteptam vesti. Miha cand mai intri poate ne dai câteva sfaturi ?i tips-uri pentru pregatirea bagajului de maternitate. Va imbratisez cu drag si va las ?i o poza cu "burtica" Lol.

IoanaOlo attached the following image(s):
img_20200904_112604.jpg

freya1
Scris: Friday, September 4, 2020 11:38 AM
Nivel

ce burtica frumoasa, Ioana computerlove inca putin !
Ellena20
Scris: Friday, September 4, 2020 11:39 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Ce burtica frumoasa, Ioana!!love love
Dxc
Scris: Friday, September 4, 2020 12:03 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
IoanaOlo wrote:
Buna dimineata burtici. Cum mai sunteti? Totul bine? Fluturash26 asteptam vesti. Miha cand mai intri poate ne dai câteva sfaturi ?i tips-uri pentru pregatirea bagajului de maternitate. Va imbratisez cu drag si va las ?i o poza cu "burtica" Lol.
burtica ce frumoasa esti love
Irinan
Scris: Friday, September 4, 2020 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
fluturash26 wrote:

Felicitari Fluturash, recuperare usoara si adaptare linaCheek Kiss
Mihaela14
Scris: Friday, September 4, 2020 12:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
IoanaOlo wrote:

Ioana ai o burtica tare frumoasa love
Eu am avut lista asta:
Camasi de noapte pentru alaptat
Halat
Sosete(la mine n a fost cazul ca era f cald)
Papuci comozi
Sutien/bustiera alaptare
Tamponane absorbante pt san
Crema pt mameloane
Vata + tifon/ Absorbante postnatale
Chiloti unica folosin?a
Periuta+pasta de din?i
Sapun
Prosoape
Deodorant
Hârtie igienica
Serv igiena intima
Piaptan + elastic par
Tacâmuri si cana
Incarcator telefon
Apa plata
Acte: dosar sarcina, CI, card sanatate
Paturica
Body + salopete cu picior
Manusi (eu nu am folosit)
Scutece nou nascuti
Servetele umede bebe
Pompa san
Ser fiziologic
Suzeta
Spirt

Vickyb
Scris: Friday, September 4, 2020 2:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
freya1 wrote:
vicky, 0.78, mi-a pus dr intervalele normale pt sarcina, le pun si pe ele aici poate folosesc cuiva:

In sarcina DDimerii cresc in mod fiziologic fiind acceptabile (pentru acest reactiv) valori pana la 1,1 mg/ L FEU in trim.I, intre 0,93 SI 2,11 mg/L FEU in
trim. II si intre 1,42 SI 2,81 mg/L FEU in trim. III

Mie mi-a zis sa urmaresc si daca mi se dubleaza atunci ar trebui sa trec pe clexane. La mine pana acum a fost intre (025-0,32) a fluctuat intre aceste intervale.
freya1
Scris: Friday, September 4, 2020 2:34 PM
Nivel

vicky, pai vezi ca nu ti-a zis bine, de-asta ti-am pus si intervalele in sarcina, la toata lumea cresc d-dimerii si doar valoarea lor luata independent nu inseamna nimic
data trecuta mi-a iesit si mie 0.37, dar acum mi-a zis dr ca 0.78 ar fi valoare de trim 1 si e foarte bine
dupa dr tau atunci chiar toate gravidele ar trebui sa faca clexane doar pt ca sunt gravide
vad ca esti din cj, de ce nu faci o programare la dr Avram la RM ? mie ea imi urmareste sarcina si am incredere absoluta in ce spune
(scuze daca a sunat aiurea, normal ca si daca faci clexane nu e asa o mare problema, mai grav mi se pare sa iti faci griji degeaba, ca stiu cum e Cheek Kiss )
fluturash26
Scris: Friday, September 4, 2020 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Multumesc fetele! Daca e totul bine duminica ne externeaza...pana acum totul e ok..mi se pare asa mic, parca am si uitat chestii..ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.