|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Florentinna wrote:Tu trebuie sa stai cuminte la rand  mai ai de asteptat macar 5 saptamani.
Da, sa trai?i! 
LE:stai ca n-am zis bine , tu esti inainte la Fluturash26!!! Doar ca nu ești pe lista.. |
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3100
| Adina felicitari pt copilasi recuperare usoara si multa sanatate o sa fie greu dar cu siguranta tare frumos sa fi mamica de gemeni Mihaela ai ajuns la hopul de 32 s,incet incet te apropii de termen Sarcina usoara si la termen la toate gravidutele |

| Ellena20 wrote:Mihaela, nu ai cum sa o iei inainte. Uite ca usor usor numaram saptamanile impreuna. Astazi ai ajuns la 32 si usor usor ajungi cat mai departe. Cum te mai simti fizic, psihic? Da, simt o oarecare u?urare ca am ajuns la 32 de sapt. Azi ma simt mai bine, e ?i so?ul acasa cu mine si ma ajuta mult psihic  Te pup! |

| Irinan wrote:Adina felicitari pt copilasi  recuperare usoara si multa sanatate  o sa fie greu dar cu siguranta tare frumos sa fi mamica de gemeni Mihaela ai ajuns la hopul de 32 s,incet incet te apropii de termen Sarcina usoara si la termen la toate gravidutele Merci Irina  Tu cum mai e?ti, înca mai încerca?i nu? |

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1599
| Mihaela14 wrote:Da, simt o oarecare u?urare ca am ajuns la 32 de sapt. Azi ma simt mai bine, e ?i so?ul acasa cu mine si ma ajuta mult psihic  Te pup!
Miha, desi nu am prea scris aici, sa stii ca am numarat zilele cu tine si m-am bucurat de fiecare zi in plus in care bebe sta cumintel la locul lui. Esti o luptatoare si tu si bebe dar, nu in ultimul rand, si colul tau Cineva acolo sus va iubeste si sunt 100% sigura ca totul va fi bine, o sa vezi! |

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1599
| adina1109 wrote:Multumesc din inima fete dragi .
Felicitari Adina! Imi imaginez cat de fericita esti in momentele astea :). Cand poti, am vrea o poza cu bebeii |

| Roser wrote:Miha, desi nu am prea scris aici, sa stii ca am numarat zilele cu tine si m-am bucurat de fiecare zi in plus in care bebe sta cumintel la locul lui. Esti o luptatoare si tu si bebe dar, nu in ultimul rand, si colul tau  Cineva acolo sus va iubeste si sunt 100% sigura ca totul va fi bine, o sa vezi! Multumesc Roser De col nu ?tiu ce sa zic, ca aseara am eliminat iar o secretie maronie ceva cremos de data asta..i-am scris doctori?ei despre asta, dar ?i despre contrac?ii ?i parea mai degraba îngrijorata de contrac?ii in sensul sa urmaresc daca se intensifica, decat de acea secretie. Tu ai cam 8 sapt acum asa e? Avansezi ?i sunt fericita pt tine Cel de sus sa ne ajute pe fiecare sa ne ?inem bebeii sanato?i în brate!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| adina1109 wrote: Neata fetelor !!!! Ieri la ora 11:20 am devenit mamica de gemeni. Am 2 copii superbi baiatul s a nascut cu 2780 g si fata cu 2540 . Cezariana nu e chiar asa de usoara cum mi am imaginat o, daca stau in pat e bine dar trebuie sa ma misc si e cam dureros . Sunt pe calmante si perfuzii , sper sa mi revin cat mai repede ca sa ma ocup cat mai bine de bebei. Sunt o mama fericita si împlinita si abia astept sa treceti si voi prin emotiile astea . Va pupacesc
Felicitari Adina! Încearca sa te misti, stiu ca doare, dar asa te vei recupera mai repede. Eu am mers cocosata vreo 3 zile, in a 4a eram mai ok la externare. Acasa stand la curte si dormitorul fiind la etaj, am avut de urcat scari. Le urcam încet, dar le urcam. Recuperare usoara si adaptare rapida la noua viata extraordinara. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Roser wrote:Felicitari Adina! Imi imaginez cat de fericita esti in momentele astea :). Cand poti, am vrea o poza cu bebeii Bineîn?eles |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Mihaela14 wrote:194 i-a ie?it, am felicitat-o la aspirante superr!!!! Sa vina bebeee |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3100
| Mihaela14 wrote:Merci Irina  Tu cum mai e?ti, înca mai încerca?i nu? Noi inca incercam pana atunci ne ocupam timpul cu cei mici |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Mihaela14 wrote:Fluturash26 e?ti urmatoarea pe lista care trebuie sa nasca, daca nu cumva ?i-o iau inainte Ooo, da? Oricum sper din tot sufletu sa stea pana va fi programat al meu...si la tine tot l fel sa fie cat mai aproape de termen... sa fie bine. Acum vom vedea care va fi prima. |
|

| Adina Mariana wrote:Fluturash esti in capul listei  nu stiu cum a trecut timpul asta.Cred ca esti surprinsa si tu Eu abia am aflat ca is cap de lista oricum sa stea linistit acolo ca eu vreau sa fie cand va fi programat...nu vreau surprize ca la fata..mai ales noaptea |
|

| Mihaela14 wrote: Da, sa trai?i!  LE:stai ca n-am zis bine  , tu esti inainte la Fluturash26!!! Doar ca nu e?ti pe lista.. Ah deci nu is chiar prima e mai bine. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/6/2018 Mesaje: 359
| fluturash26 wrote:Eu abia am aflat ca is cap de lista  oricum sa stea linistit acolo ca eu vreau sa fie cand va fi programat...nu vreau surprize ca la fata..mai ales noaptea Sunt prima.... si eu as vrea sa staie pana cand e programat, acuma sa vedem, sa fie macar la termen. Si pe noi la fata ne-a luat prin surprindere dar sincer parca a fost mai bine asa. Eu imi faceam probleme cum o sa stau eu fara sa beau apa o noapte intreaga pana la amiaza a 2 a zi... eram focusata ca o sa fie in 15 feb si am zis ca nu ma mai gandesc la altceva si a venit in 14 feb...abia cand mi-au zis de la clinica ca sunt contractie adevarate i-am zis sotului: eu cred ca totusi ramanem aici, nu mai ajungen data de 15 si pe urma totul s-a intamplat pe repede inainte ca nu am mai avut timp sa ma gandesc la nimic. Sa avem sarcini ma termen toate si nasteri usoare |
|
|