Gravidutele noastre dragi - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mgeorgiana85
Scris: Wednesday, July 29, 2020 12:33 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/3/2016
Alle.p wrote:

Daaanewclap nu stiu cum ma voi descurca, dar cu Dumnezeu inaintetopai

Doamne ajuta sa vina bebe 2 coeur
Ellena20
Scris: Wednesday, July 29, 2020 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Cat am fost eu de linistita pana acum... am primit rezultatele la dublu test si ma ingrijoreaza riscul de varsta. Dr zice ca totul e ok, nu am de ce sa ma ingrijorez, dar parca... niste pitici s-au instalat acolo pe creier.

Va atasez si voua:

https://ibb.co/QYrJFmj
https://ibb.co/phnjRgq
fluturash26
Scris: Wednesday, July 29, 2020 2:01 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
IoanaOlo wrote:

Felicitari pentru bebel, e destul de mare. Astept si eu ziua de mâine cu nerabdare, sa vedem ce face iubirea mea mica. Te imbratisez computerlove

Cred, cresc emotiile de acum...hearts abia asteptam sa ii vedem si in realitate sa ii tinem in brate.
Asteptam vesti pe maine..ras
GeorgianaB
Scris: Wednesday, July 29, 2020 3:00 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
Mgeorgiana85 wrote:

Eu nu m--am uitat niciodata Crazy
Dar stiu ca erau gravidute aici pe cand eram cu Eduard si masurau colul doctorii dar nu ecografic, stiu ca intrebau daca e ok sa tot "umble" acolo, la asta ma refeream
Acum o sa ma uit si eu pe poze hohot

Sincer nu cred ca trebuie sa umble pe acolo daca nu este cazul , depinde de sarcina daca este cu risc sau nu. Eu eram curioasa sa ma uit la toate masuratorile, nebuna ?i eu :))) plictisita mai ales, la primul copil ca la al doilea întrebam direct medicii de Col, placenta, circulatia pe artere ca sa fiu lini?tita :D
GeorgianaB
Scris: Wednesday, July 29, 2020 3:04 PM
Nivel

Alle.p wrote:

Daaanewclap nu stiu cum ma voi descurca, dar cu Dumnezeu inaintetopai

Fix a?a ziceam ?i eu, pana acum este bine pt ca sotul are concediu ?i saptamsna asta dar de luni incepe activitatea.
Nu te mint, este destul de greu daca nu ai ajutor, iar gelozia fra?ilor mai mari este dificil de gestionat, poate ai noroc ?i nu va fi gelos baietelul tau. Pana atunci î?i ?in pumnii sa ?i se îndeplineasca dorinta cu bebe 2
GeorgianaB
Scris: Wednesday, July 29, 2020 3:08 PM
Nivel

fluturash26 wrote:
Gata si la mine controlul. E bine, are 1961 grame e cu capul in sus inca si a zis ca e ft bine pentru cezariana ca nu s-a intors...si mai am pe 25 august ultimul control cand ma va si programa apoi la cezariana...ras sper sa ajung pana acolo cu bine...a zis sa stau cuminte saptamanile asteaLol

Vei ajunge cu bine, nu mi-as face emotii, va avea ?i 3kg sigur, in ultima luna ia mult in greutate. Singura problema este ca î?i va parea ca timpul ca trece foarte greu iar asta va fi un factor de stres ?i de nelini?te, mie personal mi s-a parut un calvar sa astept, când m-a chemat la control pe 14 cand chiar am nascut eram pregatita sa ii spun ca daca nu sunt pregatita sa nasc ma duc acasa, urc, cobor pana la etajul 10, fac sex, orice numai sa iasa :D
Florentinna
Scris: Wednesday, July 29, 2020 3:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/6/2018
Elena, nu te stresa mai ales daca medicul ti-a spus ca e ok. Valoarea e buna, la mine imi scria ca la 1:450 se recomanda investigatii mai amanuntite. Mie mi-a iesit la baiat riscul biochimic 1 la 165 parca si normal ca m-am speriat dar doctorul m-a calmat ca nu are nimic bebe, ca la eco iese perfect. Am facut harmony pt linistea mea si totul e ok.
Alle, doamne ajuta cu bebe 2 daca va doriti sa vina cat mai repede si sa fie sanatos.
kryssu92
Scris: Wednesday, July 29, 2020 3:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
Mihaela14, ce mai faci? Cum esti?

Adina, nastere usoara mâine!!!

Alle, tin minte ca am descoperit forumul cautând ceva pe google si am gasit un raspuns de-al tau. Ti-am citit povestea si te-am tot urmarit, m-am bucurat mult când ai ramas însarcinata. Bafta pentru bebe 2.
Merry89
Scris: Wednesday, July 29, 2020 4:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/13/2018
Buna, gravidutelor! Adresez si aici întrebarea, ca poate ave?i mai multa experienta. Este vreo ?ansa sa fie o sarcina viabila în condi?iile în care HCG nu s-a dublat? Am facut embriotransfer în data de 20. Pe 27, am recoltat pt HCG ?i val a fost 66,1.Azi, la 48h, val a fost 92.4. Sa mai am vreo speran?a sau sa ma resemnez?! uff
Mihaela14
Scris: Wednesday, July 29, 2020 5:07 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
kryssu92 wrote:
Mihaela14, ce mai faci? Cum esti?

Adina, nastere usoara mâine!!!

Alle, tin minte ca am descoperit forumul cautând ceva pe google si am gasit un raspuns de-al tau. Ti-am citit povestea si te-am tot urmarit, m-am bucurat mult când ai ramas însarcinata. Bafta pentru bebe 2.

Kryssu Cheek Kiss stau cuminte în pat ?i numar saptamanile, sper sa ajung cât mai aproape de termen.
Piticul tau a recuperat foarte frumos la greutate, cred ca deja v-a?i acomodat bine unul cu celalalt. Ma bucur ca ai scris. computerlove
Mihaela14
Scris: Wednesday, July 29, 2020 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Merry89 wrote:
Buna, gravidutelor! Adresez si aici întrebarea, ca poate ave?i mai multa experienta. Este vreo ?ansa sa fie o sarcina viabila în condi?iile în care HCG nu s-a dublat? Am facut embriotransfer în data de 20. Pe 27, am recoltat pt HCG ?i val a fost 66,1.Azi, la 48h, val a fost 92.4. Sa mai am vreo speran?a sau sa ma resemnez?! uff

Marry sanse mai sunt, o sa faci înca un beta banuiesc la alte 48 de ore ?i atunci te lamure?ti. Î?i ?in pumnii! Hands
freya1
Scris: Wednesday, July 29, 2020 5:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Ellena, e foarte bine, nu ai de ce sa te uiti la riscul de varsta, la mine cel de varsta e 1:47

din pacate si riscul total e foarte mare, mi-a iesit translucenta nucala mare (bine ca am recoltat pentru testul genetic), dr zice ca dupa restul parametrilor nu ar fi oricum down, dar pot fi multe altele pale
o sa merg la 16 saptamani la o colega de-a ei care e specializata in sarcini cu risc, in special malformatii cardiace (cu ocazia asta cred ca am rezolvat si dilema cu RM, ca ea asista nasteri acolo) si a zis ca vedem atunci daca e cazul de amniocenteza
mie parca nu-mi vine sa cred ca ar putea fi ceva in neregula...
a, si a spus ca 80% e baietel :)
Ellena20
Scris: Wednesday, July 29, 2020 5:31 PM
Nivel

Freya, eu zic ca testul genetic va iesi bine.
Cand vin rezultatele? Desi vei sta ca pe ghimpi pana atunci, te va linisti.

Ai presimtit bine deci ca ar fi baietel. Atunci.. asa sa ramana. Sa ai un baietel sanatos! coeur
freya1
Scris: Wednesday, July 29, 2020 5:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
in 10 zile lucratoare
da, dar din ce zice dr nu ar fi doar probleme genetice, adica si sa iasa bine nu ma linistesc de tot, poti fi malformatii de tot felul care nu au neaparat cauza genetica
oricum nu am ce sa fac... sper sa rezist pana atunci fara sa imi fac prea multe ganduri negre
multumesc Cheek Kiss
Ellena20
Scris: Wednesday, July 29, 2020 5:37 PM
Nivel

Am inteles acum.
Incearca sa fii linistita. Daca a venit sarcina asta ca o minune pt voi, asa va fi pana la capat si va fi totul bine.

Te va lamuri si controlul de la 16s.
Aveti grija de voi! coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.