Gravidutele noastre dragi - 57
Subiectul anterior · Subiectul urmator
juwy.l
Scris: Monday, July 13, 2020 9:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/28/2014
Madalina3012 wrote:
Hello fetele! Va anun? ca pe 22 iulie o sa mi întâlnesc ?i eu fetita. O sa fac cezariana ca nu s a întors are ?i cordonul în jurul caputului. Numar zilelecoeur

Inca putin! Hilar Hilar Hilar
Mihaela14
Scris: Monday, July 13, 2020 9:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
juwy.l wrote:
Buna Gravidute frumoase! Mai primiti o veterana printre voi? Blushing NuStiu
A trecut tare mult de cand am mai scris pe aici, dar si de cand am facut parte dintre gravidute. Ma pun la curent acus cu noutatile, iar pana atunci va imbratisez . Gossip SimplyLove pupici

Bine ai venit/revenit!hearts
AstaMica
Scris: Monday, July 13, 2020 9:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/6/2020
Fetelor, am fost azi la morfo2. De la ora 13:20 am asteptat si am intrat abia la 3, pentru ca s-au decalat programarile. Dr a zis ca bebe este bine, insa nu a putut sa verifice stomacelul pentru ca bebe dormea si avea nevoie sa inghita putin lichid. Am mai lasat o graviduta sa intre, dupa care am revenit. Se trezise, dar nu voia sa inghita deloc. Asa ca vom reexamina pe 24 stomacelul.
A zis ca este o problema si trebuie sa ajung la medicul care imi urmareste sarcina pentru un tratament. Problema ar fi la uterine. IR artera uterina dreapta: 0,58 (usor crescut), IR artera uterina stanga: 0,75 (crescut). Flux cu spectru normal in uterina dreapta si cu schita de notch protodiastolic in uterina stanga. Aici m-a speriat un pic, voi ati trecut prin asta?
Colul are 39 mm lungime si este închis. E bine?
Tot nu imi place ca este in urma cu vreo 6 zile, fata de data ultimei menstruatii. Are 405g+/-59g.
Si in sfarsit vestea cea mare este ca suntem baietel. ras Mie inca nu imi vine sa cred. Voi fi Gica contra pana la proba contrarie. hohot
Ellena20
Scris: Monday, July 13, 2020 9:34 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
AstaMica wrote:
Fetelor, am fost azi la morfo2. De la ora 13:20 am asteptat si am intrat abia la 3, pentru ca s-au decalat programarile. Dr a zis ca bebe este bine, insa nu a putut sa verifice stomacelul pentru ca bebe dormea si avea nevoie sa inghita putin lichid. Am mai lasat o graviduta sa intre, dupa care am revenit. Se trezise, dar nu voia sa inghita deloc. Asa ca vom reexamina pe 24 stomacelul.
A zis ca este o problema si trebuie sa ajung la medicul care imi urmareste sarcina pentru un tratament. Problema ar fi la uterine. IR artera uterina dreapta: 0,58 (usor crescut), IR artera uterina stanga: 0,75 (crescut). Flux cu spectru normal in uterina dreapta si cu schita de notch protodiastolic in uterina stanga. Aici m-a speriat un pic, voi ati trecut prin asta?
Tot nu imi place ca este in urma cu vreo 6 zile, fata de data ultimei menstruatii. Are 405g+/-59g.
Si in sfarsit vestea cea mare este ca suntem baietel. ras Mie inca nu imi vine sa cred. Voi fi Gica contra pana la proba contrarie. hohot

Wow, baietel!!! Eram convinsa ca ai fetita ras
Bebe nu a cooperat astazi, dar sigur este totul bine. Asteptam vesti si dupa 24.

Cu IR-urile pe arterele uterine nu stiu, din pacate, nimic. Sigur te vor ajuta cu vreun raspuns fetele care au ceva informatii.

Aveti grija de voi!
Eu una, nu cred ca se mai schimba. Vei fi deci mamica de baietel coeur
freya1
Scris: Monday, July 13, 2020 9:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
AstaMica, felicitari pt baietel !
In legatura cu fluxurile pe arterele uterine nu ti-a zis dr ce sa faci ? Eu cred ca la hematolog trebuie sa mergi, cel putin mie hematologul mi-a zis ca vom urmari acesti parametri impreuna si vom decide daca trebuie clexane. Tu ai tratatament anticoagulant sau macar aspenter ? Poate raspund fetele care fac anticoagulant si stiu mai bine
Anitta76
Scris: Monday, July 13, 2020 9:45 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
AstaMica wrote:

Buna. Eu am avut tensiunea pe arterele uterine mare, undeva la 0.80, am luat 2cp aspenter pana in sapt 36 iar dupa saptamana 25 de sarcina s-a reglat si tensiunea pe artere. Nu ?tiu ce sa iti spun despre faptul ca este mai mic, dar daca a fost asa de la inceput inseamna ca ai ovulat tu mai tarziu.
Faci clexane sau iei ceva?
AstaMica
Scris: Monday, July 13, 2020 9:47 PM
Nivel

freya1 wrote:
AstaMica, felicitari pt baietel !
In legatura cu fluxurile pe arterele uterine nu ti-a zis dr ce sa faci ? Eu cred ca la hematolog trebuie sa mergi, cel putin mie hematologul mi-a zis ca vom urmari acesti parametri impreuna si vom decide daca trebuie clexane. Tu ai tratatament anticoagulant sau macar aspenter ? Poate raspund fetele care fac anticoagulant si stiu mai bine

Multumesc, freya.

Mi-a zis sa merg la gineco meu sa imi dea tratament. Nu am niciun tratament.
AstaMica
Scris: Monday, July 13, 2020 9:48 PM
Nivel

Anitta76 wrote:

Buna. Eu am avut tensiunea pe arterele uterine mare, undeva la 0.80, am luat 2cp aspenter pana in sapt 36 iar dupa saptamana 25 de sarcina s-a reglat si tensiunea pe artere. Nu ?tiu ce sa iti spun despre faptul ca este mai mic, dar daca a fost asa de la inceput inseamna ca ai ovulat tu mai tarziu.
Faci clexane sau ceva?

Nu, nu urmez niciun tratament.
Dxc
Scris: Monday, July 13, 2020 11:15 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Madalina3012 wrote:
Hello fetele! Va anun? ca pe 22 iulie o sa mi întâlnesc ?i eu fetita. O sa fac cezariana ca nu s a întors are ?i cordonul în jurul caputului. Numar zilelecoeur
Ave?i grija de voi ?i fara efort!
wow ce veste frumoasa ! Mai ai putin SimplyLove
lore.t.
Scris: Tuesday, July 14, 2020 8:07 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
Nastere usoara GeorgianaB!! Oricare ar fi metoda prin care vine pe lume important e sa fiti amandoi sanatosi si sa te recuperezi rapid!! :* nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul...joi imi voi tine is eu fetita in brate, desi am dureri de burta si nu pot sa dorm mai deloc noaptea se pare ca sta cuminte pana la programare :D ieri am fost si eu la ctg,ekg si analize...eu abia mai respir, burtica nu mi se pare ca a coborat deloc si asta nu ma ajuta deloc...acum mai rezist 2 zile :)
Dxc
Scris: Tuesday, July 14, 2020 9:35 AM
Nivel

lore.t. wrote:
Nastere usoara GeorgianaB!! Oricare ar fi metoda prin care vine pe lume important e sa fiti amandoi sanatosi si sa te recuperezi rapid!! :* nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul...joi imi voi tine is eu fetita in brate, desi am dureri de burta si nu pot sa dorm mai deloc noaptea se pare ca sta cuminte pana la programare :D ieri am fost si eu la ctg,ekg si analize...eu abia mai respir, burtica nu mi se pare ca a coborat deloc si asta nu ma ajuta deloc...acum mai rezist 2 zile :)
wow...nastere usoara sa ai si recuperare rapidacomputerlove
Dxc
Scris: Tuesday, July 14, 2020 9:36 AM
Nivel

AstaMica wrote:
felicitari pt baietel, sa fie sanatos si sa vina pe lume la termen computerlove
AstaMica
Scris: Tuesday, July 14, 2020 9:49 AM
Nivel

Dxc wrote:
felicitari pt baietel, sa fie sanatos si sa vina pe lume la termen computerlove
Multumesc, dxc! coeur Doamne ajuta la toate. coeur
GeorgianaB
Scris: Tuesday, July 14, 2020 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
lore.t. wrote:

Multumesc, la fel iti doresc si tie :*
Am ajuns la control si se pare ca aveam deja dilatatie 3, simteam burta tare si usoare dureri dar nu ma gandeam ca sunt chiar contractii. Acum sunt la monitorizare, am primit calciu, astept anestezia. Sunt ledinata de frica chiar daca este a doua experienta si stau chiar in acelasi pat si am acelasi model de camasa ca la prima nastere :))))
ivy
Scris: Tuesday, July 14, 2020 11:58 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/6/2019
GeorgianaB wrote:

Multumesc, la fel iti doresc si tie :*
Am ajuns la control si se pare ca aveam deja dilatatie 3, simteam burta tare si usoare dureri dar nu ma gandeam ca sunt chiar contractii. Acum sunt la monitorizare, am primit calciu, astept anestezia. Sunt ledinata de frica chiar daca este a doua experienta si stau chiar in acelasi pat si am acelasi model de camasa ca la prima nastere :))))

majoreta majoreta Succes si nastere usoara! Ai inceput bine, asa pe nesimtite Lol Noi iti tinem pumnii sa fie bine pana la capat! Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.