|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| AstaMica wrote:
Asteptam vestile, Alexandra. Doamne ajuta sa fie totul bine. Eu la 13:30 ma duc la morfo2. Abia astept, stau putin stresata, nu stiu de ce.
Te asteptam cu vesti bune dupa morfo
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| AstaMica wrote:
Asteptam vestile, Alexandra. Doamne ajuta sa fie totul bine. Eu la 13:30 ma duc la morfo2. Abia astept, stau putin stresata, nu stiu de ce.
Nu fi stresata draga mea ca-l stresezi si pe bebe. Bafta sa fie totul ok! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/25/2020 Mesaje: 448
| Va multumesc tare tare mult! Am sa stau cuminte. Am avut niste emotii.. Dar acum sunt bucuroasa ca l.am vazut pe bebe si fata de lunea trecuta cand avea 0.89mm acum are 1.50 Mi.a dat mari emotii si doctora cand incerca sa ii asculte inimioara... A facut vreo 6 inregistrari.. Ba se intrerupea...ba ieseau 80-100bpm. Intr.un final a obtinut o inregistrare cu 158bpm si a spus ca aceasta e cea corecta. Nu stiu de ce s.a intamplat asa..m.a panicat putin.. |
Inregistrat: 4/19/2019 Mesaje: 344
| Fetelor ce inseamna sa nu faci efort ? Ca ma gandesc ca nu inseamna sa stai toata ziua in pat si mie mi a zis dr sa nu fac efort mare,sa nu ridic si sa am grija... dar la ridicat nu cred ca se referea la oala cu ciorba nu? adica e ok sa faci treaba prin casa cu moderatie nu? Scuzati intrebarea prostuta,dar avram nevoie de o clarificare Multumesc! |
| alexioana wrote:Fetelor ce inseamna sa nu faci efort ? Ca ma gandesc ca nu inseamna sa stai toata ziua in pat si mie mi a zis dr sa nu fac efort mare,sa nu ridic si sa am grija... dar la ridicat nu cred ca se referea la oala cu ciorba nu? adica e ok sa faci treaba prin casa cu moderatie nu? Scuzati intrebarea prostuta,dar avram nevoie de o clarificare Multumesc! Cred ca efort in mare parte inseamna sa nu pui tensiune pe zona abdomenului. Pentru ca atunci cand ridici ceva greu de regula incordezi abdomenul.. |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| alexioana wrote:Fetelor ce inseamna sa nu faci efort ? Ca ma gandesc ca nu inseamna sa stai toata ziua in pat si mie mi a zis dr sa nu fac efort mare,sa nu ridic si sa am grija... dar la ridicat nu cred ca se referea la oala cu ciorba nu? adica e ok sa faci treaba prin casa cu moderatie nu? Scuzati intrebarea prostuta,dar avram nevoie de o clarificare Multumesc! draga mea eu nu ridicam mai mult de 4 kg....efort adica sa nu alergi, sa nu obose?ti , plimbari usoare ....cam atât în vine in minte |
| Dxc wrote:draga mea eu nu ridicam mai mult de 4 kg....efort adica sa nu alergi, sa nu obose?ti , plimbari usoare ....cam atât în vine in minte
E bine ca oala avea fix 4 litri dar in rest nici cu aspiratorul nu mai dau bine de stiut ca n am facut nimic prea solicitant Alexandra ma bucur ca e bebe bine , vad ca noi 2 suntem la distanta de 1 zi |
| alexioana wrote:E bine ca oala avea fix 4 litri dar in rest nici cu aspiratorul nu mai dau bine de stiut ca n am facut nimic prea solicitant Alexandra ma bucur ca e bebe bine , vad ca noi 2 suntem la distanta de 1 zi Daaa Ma gandeam acum ca pana azi am 3 ecouri la activ deja. Fiecare facut la distanta de 7 zile. Si este foarte interesant fiindca ii stiu evolutia saptamanala. La 5sapt si 4 zile avea 0.20mm, la 6sapt si 4 zile avea 0.89 iar astazi la 7sapt si 4 zile 1.50 Maine merg la analizele de trim I si poate sapt viitoare merg cu rezultatele si facem si eco iar ca sa vedem ce se mai intampla cu hematomul. |
| AlexandraG wrote:Daaa Ma gandeam acum ca pana azi am 3 ecouri la activ deja. Fiecare facut la distanta de 7 zile. Si este foarte interesant fiindca ii stiu evolutia saptamanala. La 5sapt si 4 zile avea 0.20mm, la 6sapt si 4 zile avea 0.89 iar astazi la 7sapt si 4 zile 1.50 Maine merg la analizele de trim I si poate sapt viitoare merg cu rezultatele si facem si eco iar ca sa vedem ce se mai intampla cu hematomul.
Daaaa, cresc repede . Ce tare, te duci din sapt in sapt Eu mai am in 29 programare ,peste vreo 2 sapt,abia o astept Ai grija de tineeee |
| alexioana wrote:Daaaa, cresc repede . Ce tare, te duci din sapt in sapt Eu mai am in 29 programare ,peste vreo 2 sapt,abia o astept Ai grija de tineeee Si tu pupici |
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Hello fetele! Va anun? ca pe 22 iulie o sa mi întâlnesc ?i eu fetita. O sa fac cezariana ca nu s a întors are ?i cordonul în jurul caputului. Numar zilele Ave?i grija de voi ?i fara efort! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Madalina3012 wrote:Hello fetele! Va anun? ca pe 22 iulie o sa mi întâlnesc ?i eu fetita. O sa fac cezariana ca nu s a întors are ?i cordonul în jurul caputului. Numar zilele Ave?i grija de voi ?i fara efort! Ce frumosssss .... cat de putin mai e |
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Madalina3012 wrote:Hello fetele! Va anun? ca pe 22 iulie o sa mi întâlnesc ?i eu fetita. O sa fac cezariana ca nu s a întors are ?i cordonul în jurul caputului. Numar zilele Ave?i grija de voi ?i fara efort! Tic tac, a inceput numaratoarea inversa
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Madalina3012 wrote:Hello fetele! Va anun? ca pe 22 iulie o sa mi întâlnesc ?i eu fetita. O sa fac cezariana ca nu s a întors are ?i cordonul în jurul caputului. Numar zilele Ave?i grija de voi ?i fara efort!
Mai e asa putin!! O zi frumoasa..22 iulie! Ultimele zile cu burtica |
|
Inregistrat: 7/28/2014 Mesaje: 316
| Buna Gravidute frumoase! Mai primiti o veterana printre voi? A trecut tare mult de cand am mai scris pe aici, dar si de cand am facut parte dintre gravidute. Ma pun la curent acus cu noutatile, iar pana atunci va imbratisez .
|
|
|