Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/25/2020 Mesaje: 448
| Phiuu..deci nu ar fi o probl  A venit beta 3 si este 405,8 |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| Alexandra gata, te poti opri din facut beta acum |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| freya1 wrote:da, Alexandra, eu nu le-am putut lega de ceva anume, de doua ori am luat no-spa dar, cum zice si Ellena, nici nu apuca sa isi faca efectul ca ma tin doar niste secunde, maximum a fost cateva minute dr a zis ca e normal, sa iau no-spa daca mi se pare ca ma doare mai tare a, si mi-a mai zis sa nu-mi fie teama sa fac miscare cat mai multa, e ceva normal si foarte sanatos si pentru noi si pentru bebelusi Miha, la tine vad ca nu se aplica mitul ca baieteii nu cer dulce eu nu mai suport nimic dulce, mi se face greata numai daca incerc sa gust, nu eram mare amatoare nici inainte, dar acum nu mai pot manca nici patratelul de ciocolata neagra care era rasfatul meu
Eu sincer mancam si inainte, la mine din totdeauna a fost plin sertarul de dulciuri, ma simt un pic dependenta insa cat mi-a fost rau 2 luni nici eu nu am pus de loc dulce in gura insa cand am scapat mi-am reluat obiceiurile am vz ca si cu mancatul am redevenit eu, mananc insa nu excesiv, nu am fost niciodata gurmanda si la mine carnea intra foarte greu, mananc cantitatii mai mari doar mancarea preferata. Oricum sarcina te schimba mult, am si eu unele retineri la anumite mancaruri pe care inainte le mancam, a si imi place alcoolul eu care inainte de sarcina nu beam absolut de loc, acum as bea vin rece, mai gust eu cate un pic dar ma abtin ca nu vreau sa il imbat pe ala mic |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1357
| AlexandraG wrote:Phiuu..deci nu ar fi o probl  A venit beta 3 si este 405,8
Frumos rezultatul de beta.  Mai ramâne sa vedem ?i bebe ca ii bine acolo poate chiar ?i o inimioara batând cu putere 
La capitolul gre?uri stau decent, când ma trezesc îmi mai rau, indiferent ca ii diminea?a sau când dorm de dupa-masa. Cu mancatul nu prea am probleme, în mare parte gust din detoate, ce îmi pica mai bine manânc mai mult. Legat de crampe, la fel ca voi cât de repede apar atât de repede trec. Cu sanii îmi iau panica dupa ce ma trezesc ca sunt mai pu?in umflati, dar î?i revin dupa ce încep sa ma mi?c prin casa |
|

| AlexandraG wrote:Phiuu..deci nu ar fi o probl  A venit beta 3 si este 405,8
Ce rezultate frumoase |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Fetelor va plac clatitele cu dulceata?? Mihaela14 attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Mihaela14 wrote:Fetelor va plac clatitele cu dulceata?? odododo dulceata mica place placeee |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/6/2020 Mesaje: 152
| Mihaela14 wrote:Fetelor va plac clatitele cu dulceata??
Claaaar! |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Mihaela14 wrote:Fetelor va plac clatitele cu dulceata?? Si ce mai dulceata
Alexandra, super beta!! Acum urmeaza prima eco. Sarcina usoara si ai grija de tine! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/25/2020 Mesaje: 448
| Multumesc dragelor sunt uimita de rezultatele astea, in comparatie cu sarcina trecuta.. Nu stiu cum am sa rezist pana pe 29.. Sper sa fie totul bine 
Cea mai dulce clatita este aia 
Noi maine plecam cu gasca de prieteni la o pensiune intr.o localitate din Buzau printre vai si paduri.. O sa ne relaxam putin si asa poate trece si timpul mai repede.. Va pup! |
|

| AlexandraG wrote:Multumesc dragelor  sunt uimita de rezultatele astea, in comparatie cu sarcina trecuta.. Nu stiu cum am sa rezist pana pe 29.. Sper sa fie totul bine  Cea mai dulce clatita este aia  Noi maine plecam cu gasca de prieteni la o pensiune intr.o localitate din Buzau printre vai si paduri.. O sa ne relaxam putin si asa poate trece si timpul mai repede.. Va pup! Distractie placuta , o sa-ti prinda bine! Doar sa te ingrijesti, sa nu racesti si ai grija ce mananci. Pupici! |
|

| Miha1989 wrote:Ooo da acum mananc, chiar exagerez cu dulcele si de cele mai multe ori mi se face greata insa este o greata foarte usoara, acum daca nu mananc dimineata mi se face rau. Maine merg sa imi fac analizele pt trim2 si o am si pe aia pt diabet gestational, imi este groaza de ea nu pt rezultat ci pentru ca trebuie sa beau chestia aia dulce pe stomacul gol, sper sa nu mi se faca rau acolo si sa o dau afara  am ajuns si eu la 51 kg de la 46 cat aveam cand am slabit, 51 kg aveam cand am ramas insarcinata, de acum probabil o sa tot pun O perioada si eu am exagerat cu dulcele, acum m-am mai potolit Eu nu prea am mai facut nu stiu ce analize in trim doi, dar daca voi fi mai bine ma gandesc sa cer si eu testul de toleranta la glucoza, ca am o banuiala ..nu prea buna. Hai ca ai recuperat bine cu kg, esti pe drumul cel bun. Eu am ajuns la 71, adica m-am ingrasat 9 kg de la inceputul sarcinii si pana acum. |
|

| Mihaela14 wrote:O perioada si eu am exagerat cu dulcele, acum m-am mai potolit  Eu nu prea am mai facut nu stiu ce analize in trim doi, dar daca voi fi mai bine ma gandesc sa cer si eu testul de toleranta la glucoza, ca am o banuiala ..nu prea buna. Hai ca ai recuperat bine cu kg, esti pe drumul cel bun. Eu am ajuns la 71, adica m-am ingrasat 9 kg de la inceputul sarcinii si pana acum.
Sa stii ca nu este asa rea analiza, mai am de ast 20 min pt a treia recoltare, a costat 66 lei la Regina Maria ca nu a intrat in abo, mi-a mai dat el si alte analize insa nu asa multe ca in primul trim. Ma asteptam glucoza aia sa fie mai scarboasa dar am reusit sa o beau destul de repede, mai nasol este ca trebuie sa stai 2 ore sa ast pt recoltare, eu sper sa iasa bine ca nu am avut niciodata probleme cu glicemia insa mama mea are diabet... Nu iti face probleme cu kg ca vei avea timp sa le dai jos, nasa si fina mea au bebei de 3 sapt si 6 sapt si dragele de ele stau prost la capitolul timp de mancat si rasfat asa ca trebuie sa profitam acum din plin |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Mihaela14 wrote:O perioada si eu am exagerat cu dulcele, acum m-am mai potolit  Eu nu prea am mai facut nu stiu ce analize in trim doi, dar daca voi fi mai bine ma gandesc sa cer si eu testul de toleranta la glucoza, ca am o banuiala ..nu prea buna. Hai ca ai recuperat bine cu kg, esti pe drumul cel bun. Eu am ajuns la 71, adica m-am ingrasat 9 kg de la inceputul sarcinii si pana acum.
Si eu as vrea sa pot manca dulcee..imi e tare pofta cand ia sotul ceva dulce, dar dupa ce manânc vomit tot fapt pt care pana acum nu m-am ingrasat deloc ca de altfel de la dulce puneam cateva kg Asa am pus la Simo, in primul trimestru 3 kg.. |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Mihaela14 wrote:O perioada si eu am exagerat cu dulcele, acum m-am mai potolit  Eu nu prea am mai facut nu stiu ce analize in trim doi, dar daca voi fi mai bine ma gandesc sa cer si eu testul de toleranta la glucoza, ca am o banuiala ..nu prea buna. Hai ca ai recuperat bine cu kg, esti pe drumul cel bun. Eu am ajuns la 71, adica m-am ingrasat 9 kg de la inceputul sarcinii si pana acum. eu am 72 kg am pus 12 pana acum si cat mai e..... asta e , sa fim sanatoase ca dam noi jos |
|
|