Gravidutele noastre dragi - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AstaMica
Scris: Friday, June 19, 2020 10:34 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/6/2020
Ellena20 wrote:

Ce frumos!
De-abia astept sa il simt si eu.
De somn nu ma plang, doar ca ma trezesc cu greturi, dar e bine.. bobita mea e bine si creste!

Inca putin, sa ajungi in trimestrul 2 si greturile dispar. O sa fie asa bine.
Eu pana atunci mancam orice cu muraturi ca sa pot manca.
Acum in trimestrul 2, a aparut nasul infundat si problemele cu somnul si nu stiu de ce, dar si o oboseala mai accentuata.
Bobita sanatoasa si puternica iti doresc! coeur
Mihaela14
Scris: Friday, June 19, 2020 11:24 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Miha1989 wrote:
Fetelor ma bucur pt vestile bune si ca bebei sunt bine.
Mihaela14 ai grija de tine in continuare ca imediat trece timpul si va venii vremea sa iti ti bebele in brate, insa nu acum mai asteapta un pic, sa dea Dumnezeu sa fie cat mai tarziu. Buddy1

Merci Miha! Tu cum te mai simti, poti sa mananci acum?
Mihaela14
Scris: Friday, June 19, 2020 11:32 AM
Nivel

Ellena20 wrote:
Neata, gravidute!!
Cum va simtiti azi? Miha, cum esti?

Pe mine m-au zapacit tantarii astia. Mereu am avut probleme cu muscaturile de tantari, dar parca acum.. sunt si mai multi!!
Va trebui sa merg pana la farmacie sa vad ce pot folosi pentru a preveni.

Sa aveti o zi cu zambet! hearts

L.E: mi-am facut si eu ticker, ce incantata sunt de el, hehe Hilar

Ai un ticker foarte frumos Elena love ma bucur ca esti aici la gravidute intr-un final.

Eu sunt bine, stau in pat. As manca non-stop cate ceva, parca mi-e foame tot timpul si sigur din cauza ca nu mai pot sa-mi prepar eu tot ce-mi trece prin cap, e mai greu cand iti fac altii. O mai stresez pe mama, doar ca si ea are o varsta ..72 ras
freya1
Scris: Friday, June 19, 2020 12:00 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
ce frumos, Ellena
mie de vreo 2-3 zile nu imi mai e asa greata uff parca as prefera sa imi fie, stiu ca nu e o garantie, dar m-ar linisti
Ellena20
Scris: Friday, June 19, 2020 1:37 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Mihaela, multi inainte mamei tale. Sa iti traiasca.
Da, in sfarsit sunt si la gravidute si sper sa decurga totul cum trebuie.
Ma bucur ca esti mai bine. Asa e cu mancarea, nu iti face nimeni mai bine ca tine. Dar e bine si asa, bebe e cuminte si trebuie sa fii si tu.

Freya, nu sunt constante nici greturile astea. Mai mult dimineata si gata, acum ma simt foarte bine spre exemplu. Tu nu iti faci ticker? Ca acum se schimba casuta!! Haide, fii pozitiva. Totul va fi bine.
Eu de ieri parca sunt pe alta lume. Nu imi imaginam ca CEVA ce nu are nici macar 1cm are o inimioara asa puternica. Am pus pozica de la eco intr-o rama langa o poza cu noi doi sa o vad mereu in casa. Mor de drag!
freya1
Scris: Friday, June 19, 2020 1:54 PM
Nivel

o sa-mi fac curaj sa fac si ticker si sa incep sa fac si poze cu burtica ras
si pe mine m-a tinut cred ca o zi jumatate starea aia dupa ce l-am vazut, parca pluteam, nici nu mai stiam pe ce lume sunt coeur al meu avea 6mm Love

dimineata mi-am facut o procedura: imediat ce ma trezesc mananc repede ceva neutru, niste crackers cu branza, ceva de genul si imi fac un ceai cu ghimbir si lamaie, daca nu apuca sa mi se faca foarte foame nu mi-e asa greata, ma mai ia cate un val, dar suportabil
mi se pare ciudat, ca eu nu mancam deloc dimineata, dupa asta mi-am dat seama la ambele sarcini ca e ceva, ca ma trezeam cu o foame...
Ellena20
Scris: Friday, June 19, 2020 1:56 PM
Nivel

freya1 wrote:
o sa-mi fac curaj sa fac si ticker si sa incep sa fac si poze cu burtica ras
si pe mine m-a tinut cred ca o zi jumatate starea aia dupa ce l-am vazut, parca pluteam, nici nu mai stiam pe ce lume sunt coeur al meu avea 6mm Love

Cam asa si al meu... 5,8 mm. ras
freya1
Scris: Friday, June 19, 2020 1:58 PM
Nivel

ce dragut, sunt chiar de o seama piticii nostri computerlove
fluturash26
Scris: Friday, June 19, 2020 2:10 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Multumesc fetele pentru raspunsuri. M-au linistit, eu credeam ca o fi ceva ciudat la mijloc.ras tot compar sarcina asta cu cea de la fata si nimic nu e la fel...o sa incetez sa mai fac comparatiiras
Ma bucur ca suntem toate bine si sa fie asa in continuare! Numai vesti bune sa curga. Eu nu am asa mult timp sa scriu dar va citesc si ma bucur pentru tot ce aud de bine.ras
ivy
Scris: Friday, June 19, 2020 2:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/6/2019
eu inca nu sunt buna de nimic in ziua in care merg la control (cu influente inainte si dupa).. si am incercat sa il programez si de dimineata si de dupa-masa, poate poate mai lucrez si eu ceva

dar nici o sansa:) inainte de intalnire din cauza emotiilor tematoare, ca daca ceva nu o fi bine, iar dupa, din cauza emotiilor de fericire si a euforiei :)

probabil asa va fi mereu

Mihaela14
Scris: Friday, June 19, 2020 3:23 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
Mihaela, multi inainte mamei tale. Sa iti traiasca.
Da, in sfarsit sunt si la gravidute si sper sa decurga totul cum trebuie.
Ma bucur ca esti mai bine. Asa e cu mancarea, nu iti face nimeni mai bine ca tine. Dar e bine si asa, bebe e cuminte si trebuie sa fii si tu.

Multumesc Elenacomputerlove
AlexandraG
Scris: Friday, June 19, 2020 4:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/25/2020
Ma bucur ca sunteti bine gravidutelor computerlove
Eu am facut la 15:00 beta 3..astept rezultatul iar cu sufletul la gura. Ma panichez f tare cand apar crampele uff, dar pe cat de rpd apar pe atat de repede dispar.. Nu m.a tinut nici una mai mult de cateva secunde. Nu am ajuns la nici o farmacie sa iau nospa..
Am mai obs ca atunci cand stau aplecata mai mult(de ex sa ma leg la sireturi) sau astazi cand am alergat putin de ploaie, simt crampe uff
Cele cu sarcini micute, ati patit asa?
Ellena20
Scris: Friday, June 19, 2020 4:46 PM
Nivel

AlexandraG wrote:
Ma bucur ca sunteti bine gravidutelor computerlove
Eu am facut la 15:00 beta 3..astept rezultatul iar cu sufletul la gura. Ma panichez f tare cand apar crampele uff, dar pe cat de rpd apar pe atat de repede dispar.. Nu m.a tinut nici una mai mult de cateva secunde. Nu am ajuns la nici o farmacie sa iau nospa..
Am mai obs ca atunci cand stau aplecata mai mult(de ex sa ma leg la sireturi) sau astazi cand am alergat putin de ploaie, simt crampe uff
Cele cu sarcini micute, ati patit asa?

Daaa, simt si eu crampe slabe cand fac putin efort sau stau mai mult in picioare. Dar pana sa iau no-spa, trece durerea. Pana acum am luat o singura data no-spa. Cheek Kiss
Miha1989
Scris: Friday, June 19, 2020 4:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Mihaela14 wrote:

Merci Miha! Tu cum te mai simti, poti sa mananci acum?

Ooo da acum mananc, chiar exagerez cu dulcele si de cele mai multe ori mi se face greata insa este o greata foarte usoara, acum daca nu mananc dimineata mi se face rau. Maine merg sa imi fac analizele pt trim2 si o am si pe aia pt diabet gestational, imi este groaza de ea nu pt rezultat ci pentru ca trebuie sa beau chestia aia dulce pe stomacul gol, sper sa nu mi se faca rau acolo si sa o dau afara plans am ajuns si eu la 51 kg de la 46 cat aveam cand am slabit, 51 kg aveam cand am ramas insarcinata, de acum probabil o sa tot punhohot
freya1
Scris: Friday, June 19, 2020 4:52 PM
Nivel

da, Alexandra, eu nu le-am putut lega de ceva anume, de doua ori am luat no-spa dar, cum zice si Ellena, nici nu apuca sa isi faca efectul ca ma tin doar niste secunde, maximum a fost cateva minute
dr a zis ca e normal, sa iau no-spa daca mi se pare ca ma doare mai tare
a, si mi-a mai zis sa nu-mi fie teama sa fac miscare cat mai multa, e ceva normal si foarte sanatos si pentru noi si pentru bebelusi

Miha, la tine vad ca nu se aplica mitul ca baieteii nu cer dulce ras
eu nu mai suport nimic dulce, mi se face greata numai daca incerc sa gust, nu eram mare amatoare nici inainte, dar acum nu mai pot manca nici patratelul de ciocolata neagra care era rasfatul meu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.