Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Multumesc mult fetelor |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| adina1109 wrote:Fetelor si la mine a fost bine, baiatul are 1925g si fata 1752g  . A zis sa continui tratamentul, repaus total , a zis ca colul este bun ( nu mi-a zis cat e si am uitat sa întreb ) si ca ar vrea sa facem cezariana la 37 saptamani. Urmatorul control peste 3 saptamani ... imi place de ea ca e pozitiva si imi transfera si mie starea asta. Va pup
Super, Adina!! Cresc mari bebeii tai! E buna starea asta de pozitivitate.
|
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Maria, in mod normal se calculeaza de la ultima menstruatie, dar daca ovulezi mai tarziu se ia in considerare si varsta ecografica eu as zice sa faci dublul test si morfologia si doar daca e nevoie panorama, nu cred ca ai motive, esti foarte tinerica daca stiu eu bine
vicky, eu le-as face din timp... dar ai un motiv anume pentru care ti s-au recomandat ? |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Dxc wrote:ododo bebe cuminte ai  ma bucur pt vestile bune si chiar ai un bebe grasan , deja 1 kg....superrrr E maricel, pt ca eu am ovulat in ziua 10, deci are un avans real de 4 zile. Varsta gestationala e 25w5d si varsta dupa biometrie 26w3d. |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1392
| freya1 wrote:Maria, in mod normal se calculeaza de la ultima menstruatie, dar daca ovulezi mai tarziu se ia in considerare si varsta ecografica eu as zice sa faci dublul test si morfologia si doar daca e nevoie panorama, nu cred ca ai motive, esti foarte tinerica daca stiu eu bine
vicky, eu le-as face din timp... dar ai un motiv anume pentru care ti s-au recomandat ?
Din ce mi-a zis medicul, am ovulat prin 10-13 mai, deci mai.
Dublu test ?i morfologia sigur le fac. Morfologia unde se face în mod normal, se face la dr ce î?i monitorizeaza sarcina sau exista cabinete speciale pt asa ceva?
Multumesc freya pentru lămuriri |
|

| Vickyb wrote:Elena felicitari!!! Minunat eco  abia astept si eu acest moment, eu merg in 30, incerc sa nu ma gandesc ca nu am rabdare Mihaela multa rabdare in continuare, ma bucur ca sunteti bine! Fetelor eu ar trebui sa fac si analizele de trombofilie in principal ereditare, cum azi am luat foita unde sa merg si care sa fac ma costa 1100 lei, si nu stiu sa merg sa le fac pana la control in 30, sau dupa. Atunci sper si eu sa ii aud inimioara, maine fac 6 s dupa cm. Ce imi recomandati? Multumesc Vicky Daca tot e sa le faci , fa-le inainte. Dar ti le-a recomandat dr sau vrei tu sa stii cum stai? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Mihaela14 wrote:Kryssu multumesc. Stiu ca si tu ai avut o sarcina cu peripetii si ma bucur ca bebe Mihai este bine acum, s-a facut maricel Elena ai dreptate, bebe al meu e cuminte ,este activ  , mi se umple sufletul de bucurie cand il simt si imi da putere. Azi ma simt ok fizic, n-am avut dureri. Multa bafta si tie astazi la control sa auzi o inimioara puternica AstaMica eu am facut morfologia de trim doi la 20 sapt si 4 zile.
Daa, eu am avut o sarcina exact de "asa nu". Bebe e bine, sâmbata avea 4.160 kg, ne pregatim de botez |
|

Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Mihaela14 wrote:Hei! Situatia s-a imbunatatit putin, colul s-a inchis inca juma de cm dupa astea 9 zile de repaos si tratament, am acum o portiune de 1,5 cm inchisa. Bebe e putin mai mare decat indica varsta sarcinii, are acum 1 kg -asta e un atu in situatia data. Trebuie sa stau in repaos in continuare si sa continui tratamentul. Dr m-a sfatuit sa-mi fac totusi un mic bagajel pt maternitate. Deci fara cerclaj si fara pesar. Cerclajul e riscant deja la varsta asta si dr considera ca nu e cazul in acst moment. Pesar el nu a pus niciodata, cred ca nu se prea practica in Tg-Mures. Sa inchei intr-o nota pozitiva: L-am vazut pe dragul meu bebe cum a clipit Ce vesti bune!!!! Sa stea cât mai mult la caldurica!!! |
|

| kryssu92 wrote:Daa, eu am avut o sarcina exact de "asa nu". Bebe e bine, sâmbata avea 4.160 kg, ne pregatim de botez Ce frumos sa fie totul asa cum va doriti si poate ne areti o poza dupa |
|

| kryssu92 wrote:Ce vesti bune!!!! Sa stea cât mai mult la caldurica!!! Doamne ajuta!! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Dxc wrote:eu aveam feling ca o sa am baiat si surprizaaaa a fost fetitaaa Sotul e convins ca e baiat deci mor de curiozitate |
|
Inregistrat: 4/29/2020 Mesaje: 342
| freya1 wrote:Maria, in mod normal se calculeaza de la ultima menstruatie, dar daca ovulezi mai tarziu se ia in considerare si varsta ecografica eu as zice sa faci dublul test si morfologia si doar daca e nevoie panorama, nu cred ca ai motive, esti foarte tinerica daca stiu eu bine
vicky, eu le-as face din timp... dar ai un motiv anume pentru care ti s-au recomandat ?
Pai m-a intrebat daca am avut in familie bolnavi sau decese de inima si eu abia dupa ce am fost mi-am amintit ca bunicul de pe mama a decedat de inima si eu eram bebelus, si fratii lui cam toti de inima au murit si de aici mi-a recomandat. |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Buzbuchi wrote:Sotul e convins ca e baiat  deci mor de curiozitate sa fie sanatos, ce o fi! Cu siguranta o sa va bucurati la fel indiferent de sex |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| MariaS wrote:Din ce mi-a zis medicul, am ovulat prin 10-13 mai, deci mai. Dublu test ?i morfologia sigur le fac. Morfologia unde se face în mod normal, se face la dr ce î?i monitorizeaza sarcina sau exista cabinete speciale pt asa ceva? Multumesc freya pentru lamuriri exista dr specializati în morfologie, cel mai bine discuti cu medicul tau si te v-a îndruma |
|

Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| Miha, Adina felicitari pentru vestile bune si sarcina usoara in continuare |
|
|