Gravidutele noastre dragi - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
adina1109
Scris: Thursday, June 18, 2020 7:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Multumesc mult fetelor Cheek Kiss
Ellena20
Scris: Thursday, June 18, 2020 7:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
adina1109 wrote:
Fetelor si la mine a fost bine, baiatul are 1925g si fata 1752g Love Love . A zis sa continui tratamentul, repaus total , a zis ca colul este bun ( nu mi-a zis cat e si am uitat sa întreb ) si ca ar vrea sa facem cezariana la 37 saptamani. Urmatorul control peste 3 saptamani ... imi place de ea ca e pozitiva si imi transfera si mie starea asta.
Va pup

Super, Adina!!
Cresc mari bebeii tai!
E buna starea asta de pozitivitate.
coeur coeur
freya1
Scris: Thursday, June 18, 2020 7:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Maria, in mod normal se calculeaza de la ultima menstruatie, dar daca ovulezi mai tarziu se ia in considerare si varsta ecografica
eu as zice sa faci dublul test si morfologia si doar daca e nevoie panorama, nu cred ca ai motive, esti foarte tinerica daca stiu eu bine

vicky, eu le-as face din timp... dar ai un motiv anume pentru care ti s-au recomandat ?
Mihaela14
Scris: Thursday, June 18, 2020 7:50 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Dxc wrote:
ododo bebe cuminte ai pupici ma bucur pt vestile bune si chiar ai un bebe grasan , deja 1 kg....superrrrSimplyLove

E maricel, pt ca eu am ovulat in ziua 10, deci are un avans real de 4 zile. Varsta gestationala e 25w5d si varsta dupa biometrie 26w3d.pupici
MariaS
Scris: Thursday, June 18, 2020 7:53 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
freya1 wrote:
Maria, in mod normal se calculeaza de la ultima menstruatie, dar daca ovulezi mai tarziu se ia in considerare si varsta ecografica
eu as zice sa faci dublul test si morfologia si doar daca e nevoie panorama, nu cred ca ai motive, esti foarte tinerica daca stiu eu bine

vicky, eu le-as face din timp... dar ai un motiv anume pentru care ti s-au recomandat ?

Din ce mi-a zis medicul, am ovulat prin 10-13 mai, deci mai.

Dublu test ?i morfologia sigur le fac.
Morfologia unde se face în mod normal, se face la dr ce î?i monitorizeaza sarcina sau exista cabinete speciale pt asa ceva?

Multumesc freya pentru lămuriri Cheek Kiss
Mihaela14
Scris: Thursday, June 18, 2020 7:55 PM
Nivel

Vickyb wrote:
Elena felicitari!!! Minunat eco Hilar abia astept si eu acest moment, eu merg in 30, incerc sa nu ma gandesc ca nu am rabdare

Mihaela multa rabdare in continuare, ma bucur ca sunteti bine!AngelNot

Fetelor eu ar trebui sa fac si analizele de trombofilie in principal ereditare, cum azi am luat foita unde sa merg si care sa fac ma costa 1100 lei, si nu stiu sa merg sa le fac pana la control in 30, sau dupa. Atunci sper si eu sa ii aud inimioara, maine fac 6 s dupa cm. Ce imi recomandati?

Multumesc Vickycomputerlove
Daca tot e sa le faci , fa-le inainte. Dar ti le-a recomandat dr sau vrei tu sa stii cum stai?
kryssu92
Scris: Thursday, June 18, 2020 8:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
Mihaela14 wrote:
KryssuCheek Kiss multumesc. Stiu ca si tu ai avut o sarcina cu peripetii si ma bucur ca bebe Mihai este bine acum, s-a facut maricelcoeur

Elena ai dreptate, bebe al meu e cuminte ,este activ copilas , mi se umple sufletul de bucurie cand il simt si imi da putere. Azi ma simt ok fizic, n-am avut dureri.
Multa bafta si tie astazi la control sa auzi o inimioara puternicacoeur

AstaMica eu am facut morfologia de trim doi la 20 sapt si 4 zile.

Daa, eu am avut o sarcina exact de "asa nu".
Bebe e bine, sâmbata avea 4.160 kg, ne pregatim de botez coeur
kryssu92
Scris: Thursday, June 18, 2020 8:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/8/2018
Mihaela14 wrote:

Hei! Situatia s-a imbunatatit putin, colul s-a inchis inca juma de cm dupa astea 9 zile de repaos si tratament, am acum o portiune de 1,5 cm inchisa. Bebe e putin mai mare decat indica varsta sarcinii, are acum 1 kg -asta e un atu in situatia data. Trebuie sa stau in repaos in continuare si sa continui tratamentul. Dr m-a sfatuit sa-mi fac totusi un mic bagajel pt maternitate.
Deci fara cerclaj si fara pesar. Cerclajul e riscant deja la varsta asta si dr considera ca nu e cazul in acst moment. Pesar el nu a pus niciodata, cred ca nu se prea practica in Tg-Mures.
Sa inchei intr-o nota pozitiva: L-am vazut pe dragul meu bebe cum a clipitlove

Ce vesti bune!!!! Sa stea cât mai mult la caldurica!!! hearts
Mihaela14
Scris: Thursday, June 18, 2020 8:05 PM
Nivel

kryssu92 wrote:

Daa, eu am avut o sarcina exact de "asa nu".
Bebe e bine, sâmbata avea 4.160 kg, ne pregatim de botez coeur

Ce frumos hearts sa fie totul asa cum va doriti si poate ne areti o poza dupa pupici
Mihaela14
Scris: Thursday, June 18, 2020 8:05 PM
Nivel

kryssu92 wrote:

Ce vesti bune!!!! Sa stea cât mai mult la caldurica!!! hearts

Doamne ajuta!!Hands
Buzbuchi
Scris: Thursday, June 18, 2020 8:22 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
Dxc wrote:
eu aveam feling ca o sa am baiat si surprizaaaa a fost fetitaaalove

Sotul e convins ca e baiatras deci mor de curiozitateHilar
Vickyb
Scris: Thursday, June 18, 2020 8:31 PM
Nivel

Inregistrat: 4/29/2020
freya1 wrote:

Pai m-a intrebat daca am avut in familie bolnavi sau decese de inima si eu abia dupa ce am fost mi-am amintit ca bunicul de pe mama a decedat de inima si eu eram bebelus, si fratii lui cam toti de inima au murit si de aici mi-a recomandat.
Dxc
Scris: Thursday, June 18, 2020 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Buzbuchi wrote:

Sotul e convins ca e baiatras deci mor de curiozitateHilar
sa fie sanatos, ce o fi! Cu siguranta o sa va bucurati la fel indiferent de sexcomputerlove
Dxc
Scris: Thursday, June 18, 2020 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
MariaS wrote:

Din ce mi-a zis medicul, am ovulat prin 10-13 mai, deci mai.

Dublu test ?i morfologia sigur le fac.
Morfologia unde se face în mod normal, se face la dr ce î?i monitorizeaza sarcina sau exista cabinete speciale pt asa ceva?

Multumesc freya pentru lamuriri Cheek Kiss
exista dr specializati în morfologie, cel mai bine discuti cu medicul tau si te v-a îndruma pupici
Iulia13
Scris: Thursday, June 18, 2020 8:49 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Miha, Adina felicitari pentru vestile bune si sarcina usoara in continuare hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.