Gravidutele noastre dragi - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
IoanaOlo
Scris: Thursday, June 18, 2020 6:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
Mihaela14 wrote:

Hei! Situatia s-a imbunatatit putin, colul s-a inchis inca juma de cm dupa astea 9 zile de repaos si tratament, am acum o portiune de 1,5 cm inchisa. Bebe e putin mai mare decat indica varsta sarcinii, are acum 1 kg -asta e un atu in situatia data. Trebuie sa stau in repaos in continuare si sa continui tratamentul. Dr m-a sfatuit sa-mi fac totusi un mic bagajel pt maternitate.
Deci fara cerclaj si fara pesar. Cerclajul e riscant deja la varsta asta si dr considera ca nu e cazul in acst moment. Pesar el nu a pus niciodata, cred ca nu se prea practica in Tg-Mures.
Sa inchei intr-o nota pozitiva: L-am vazut pe dragul meu bebe cum a clipitlove

Ma bucur enorm sa aud vesti bune de Bravoo . Sunt sigura ca minunea ta o sa fie cuminte si de acum înainte. topai Cheek Kiss
Mihaela14
Scris: Thursday, June 18, 2020 6:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
MariaS wrote:

Ma bucur pentru tine ca sunte?i bine Cheek Kiss

Multumesc Maria pupici , suntem putin incercati de soarta, dar trebuie sa trecem peste
Mihaela14
Scris: Thursday, June 18, 2020 6:39 PM
Nivel

IoanaOlo wrote:

Ma bucur enorm sa aud vesti bune de Bravoo . Sunt sigura ca minunea ta o sa fie cuminte si de acum înainte. topai Cheek Kiss

Se pare ca el e cuminte, creste si se dezvolta, numai mami are probleme sa-l tina in burtica. Dar acum sunt si eu cuminte asa ca sper sa facem echipa buna si sa ajungem cat mai aproape de termen! computerlove
adina1109
Scris: Thursday, June 18, 2020 6:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Fetelor si la mine a fost bine, baiatul are 1925g si fata 1752g Love Love . A zis sa continui tratamentul, repaus total , a zis ca colul este bun ( nu mi-a zis cat e si am uitat sa întreb ) si ca ar vrea sa facem cezariana la 37 saptamani. Urmatorul control peste 3 saptamani ... imi place de ea ca e pozitiva si imi transfera si mie starea asta.
Va pup
MariaS
Scris: Thursday, June 18, 2020 6:55 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Ellena20 wrote:
Zmeurica mea e bine!!!
Conform ovulatiei, as avea 6s si 3 z.
Ce ii batea inimioaraaa... desi nu am auzit-o,ca mi-a zis dr ca ar dauna. Na, nu conteaza, bine ca am vazut cum batea si ca e bine. coeur coeur coeur

Va arat si poza:
https://ibb.co/pPj3KWp

Love ce dragu?
Te îmbra?i?ez si sarcina usoara în continuare Cheek Kiss
Rezi?ti o luna sa nu î?i vezi zmeurica?ras Love
Tot peste o luna a zis sa merg ?i eu la urmatorul control, dar cred ca merg mai repede ras
freya1
Scris: Thursday, June 18, 2020 7:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
adina coeur ce maricei sunt, dragii de ei ! sa stea cuminti si sa creasca in continuare

Ellena si Maria, deci noi toate avem o luna de asteptat, o sa le innebunim pe fete in timpul asta ras
mi-a zis de acid folic doar, eu iau niste vitamine prenatale cu metafolin (le iau de mult) si o sa le iau in continuare (am MTHFR pozitiv si nu as asimila acidul folic, oricum in anii astia am luat la vitamine si la suplimente de mi-au iesit pe nas)
MariaS
Scris: Thursday, June 18, 2020 7:01 PM
Nivel

Buzbuchi wrote:
Va multumesc pentru raspuns, fetelor! Atunci astept cumintica sa ma bage si pe mine in seama puiul meu drag. Luni merg la medic. Sper sa fie totul bine si poate aflam si sexul. Cred ca am o fetita, nu stiu de ce. Am un feeling.

O sa fie totul bine de Buzbuchi, o sa vezi pupici
Sper din suflet sa ?i se adevereasca feelingul coeur
Dxc
Scris: Thursday, June 18, 2020 7:03 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Mihaela14 wrote:

Hei! Situatia s-a imbunatatit putin, colul s-a inchis inca juma de cm dupa astea 9 zile de repaos si tratament, am acum o portiune de 1,5 cm inchisa. Bebe e putin mai mare decat indica varsta sarcinii, are acum 1 kg -asta e un atu in situatia data. Trebuie sa stau in repaos in continuare si sa continui tratamentul. Dr m-a sfatuit sa-mi fac totusi un mic bagajel pt maternitate.
Deci fara cerclaj si fara pesar. Cerclajul e riscant deja la varsta asta si dr considera ca nu e cazul in acst moment. Pesar el nu a pus niciodata, cred ca nu se prea practica in Tg-Mures.
Sa inchei intr-o nota pozitiva: L-am vazut pe dragul meu bebe cum a clipitlove
ododo bebe cuminte ai pupici ma bucur pt vestile bune si chiar ai un bebe grasan , deja 1 kg....superrrrSimplyLove
Dxc
Scris: Thursday, June 18, 2020 7:05 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
Zmeurica mea e bine!!!
Conform ovulatiei, as avea 6s si 3 z.
Ce ii batea inimioaraaa... desi nu am auzit-o,ca mi-a zis dr ca ar dauna. Na, nu conteaza, bine ca am vazut cum batea si ca e bine. coeur coeur coeur

Va arat si poza:
https://ibb.co/pPj3KWp
iii ce punctulet frumos ai SimplyLove nici eu nu i am asc inimioara asa devreme , dar ai vazut cum pulsa...coeur
Dxc
Scris: Thursday, June 18, 2020 7:07 PM
Nivel

Buzbuchi wrote:
Va multumesc pentru raspuns, fetelor! Atunci astept cumintica sa ma bage si pe mine in seama puiul meu drag. Luni merg la medic. Sper sa fie totul bine si poate aflam si sexul. Cred ca am o fetita, nu stiu de ce. Am un feeling.
eu aveam feling ca o sa am baiat si surprizaaaa a fost fetitaaalove
Dxc
Scris: Thursday, June 18, 2020 7:09 PM
Nivel

adina1109 wrote:
Fetelor si la mine a fost bine, baiatul are 1925g si fata 1752g Love Love . A zis sa continui tratamentul, repaus total , a zis ca colul este bun ( nu mi-a zis cat e si am uitat sa întreb ) si ca ar vrea sa facem cezariana la 37 saptamani. Urmatorul control peste 3 saptamani ... imi place de ea ca e pozitiva si imi transfera si mie starea asta.
Va pup
mai ai putin draga de tine !!! Ai 2 bebelusi cumintei, au crescut frumosSimplyLove
Mihaela14
Scris: Thursday, June 18, 2020 7:11 PM
Nivel

adina1109 wrote:
Va pup

Felicitari Adina pt copilasi si ma bucur ca vestile sunt bune !coeur
Vickyb
Scris: Thursday, June 18, 2020 7:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/29/2020
Elena felicitari!!! Minunat eco Hilar abia astept si eu acest moment, eu merg in 30, incerc sa nu ma gandesc ca nu am rabdare

Mihaela multa rabdare in continuare, ma bucur ca sunteti bine!AngelNot

Fetelor eu ar trebui sa fac si analizele de trombofilie in principal ereditare, cum azi am luat foita unde sa merg si care sa fac ma costa 1100 lei, si nu stiu sa merg sa le fac pana la control in 30, sau dupa. Atunci sper si eu sa ii aud inimioara, maine fac 6 s dupa cm. Ce imi recomandati?
MariaS
Scris: Thursday, June 18, 2020 7:15 PM
Nivel

freya1 wrote:
adina coeur ce maricei sunt, dragii de ei ! sa stea cuminti si sa creasca in continuare

Ellena si Maria, deci noi toate avem o luna de asteptat, o sa le innebunim pe fete in timpul asta ras
mi-a zis de acid folic doar, eu iau niste vitamine prenatale cu metafolin (le iau de mult) si o sa le iau in continuare (am MTHFR pozitiv si nu as asimila acidul folic, oricum in anii astia am luat la vitamine si la suplimente de mi-au iesit pe nas)

Eu nu cred ca rezist o luna pana la urmatorul control Hilar

Ma tot gandesc daca sa fac testul panorama sau nu, la capitolul financiar nu stau foarte bine, iar asigurarea de sanatate de la job nu cred ca îmi acopera investiga?ia, cu toate ca pe pachet îmi scria ca analizele pentru gravide sunt decontate 100% în limita a 2000 lei/an.

Mai am o nelamurire ?i ma macina de ceva vreme, ultima zi a cm a fost 28 aprilie, la ultimul control dr a zis ca voi na?te prin 10-14 feb, daca ii sa ma iau dupa data ultimului cm as avea 7s ?i 2z, daca ma iau dupa ce a zis dr as avea 6s si 1z. Pana la urma care ii defapt varsta sarcinii? NuStiu
MariaS
Scris: Thursday, June 18, 2020 7:19 PM
Nivel

adina1109 wrote:
Va pup

Felicitari pentru bebei!
Doamne ajuta sa creasca mai ?i sanato?i coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.