Gravidutele noastre dragi - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ivy
Scris: Thursday, June 18, 2020 3:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/6/2019
Buzbuchi wrote:
Fetelor, apropo de miscarile lui bebe, cam cand se da startul? Eu nu am simtit inca nimic...Boredom

eu pe la 15 s am fost sigura sigura ca am simtit gâza.. si de pe la 16 -17 s ajunsesem sa o simt zilnic, in reprize

placenta posterioara am eu

din cate am vazut nu prea este o regula.. depinde de mai multi factori, eu una ma asteptam la miscari catre sap 20 :)
IoanaOlo
Scris: Thursday, June 18, 2020 3:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
Mihaela14 wrote:

Multumesc Ioana!pupici Tu cand mai mergi la control?

Saptamana viitoare merg. Abia astept sa mergem, il lasa in sfarsit si pe al meu sot in cabinet, sa vada ?i el minunea. Love
Florentinna
Scris: Thursday, June 18, 2020 4:12 PM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
AstaMica wrote:
Fetele cu sarcini mai avansate, voi la cate saptamani ati fost la morfo 2? Blushing

Eu am fost la 20 de sapt si 4 zile. La prima sarcina am fost mai tarziu, cam pe la 23 de sapt.
Florentinna
Scris: Thursday, June 18, 2020 4:16 PM
Nivel

Inregistrat: 7/6/2018
fluturash26 wrote:
Fetele cam de o varsta cu sarcina mea sau chiar mai avansate cat de des si de tare il simtiti pe bebe? Eu il simt destul de tare efectiv se misca burta,se impinge, habar nu am ce face acolo dar de 3 zile ft ft mult il simt...cand ma pun jos sa adorm fata e haos,nu pot sta si eu ca se misca continuu de cand ma pun jos pana ma ridic..ras o fi de bine sau nu? Pe 30 am control, nu as suna dr ca ma gandesc ca ar zice ca is nebuna euhohot Lol dar la fata abia o simteam spre final...
Sa nu va zic de burta ca e imensa...si abia am 26 sapt si un pic, abia ma misc,nu imi pot imagina cum voi arata in ultimele saptamani...

Si eu sunt la fel. La fetita parca nu se misca asa mult, dar acuma efectiv simt ca imi da niste picioare si manute de imi misca organeleLol cel mai mult il simt dimineata si seara e petrecere...mi se pare ca se misca super mult si se simte foarte tare. Eu acuma am burta mai mica in comparatie cu prima sarcina dar miscarile mi se par mult mai intense. Marti am urmatorul control si abia astept ca nu l-am mai vazut de 8 saptamanihearts
Mihaela14
Scris: Thursday, June 18, 2020 6:13 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018

Hei! Situatia s-a imbunatatit putin, colul s-a inchis inca juma de cm dupa astea 9 zile de repaos si tratament, am acum o portiune de 1,5 cm inchisa. Bebe e putin mai mare decat indica varsta sarcinii, are acum 1 kg -asta e un atu in situatia data. Trebuie sa stau in repaos in continuare si sa continui tratamentul. Dr m-a sfatuit sa-mi fac totusi un mic bagajel pt maternitate.
Deci fara cerclaj si fara pesar. Cerclajul e riscant deja la varsta asta si dr considera ca nu e cazul in acst moment. Pesar el nu a pus niciodata, cred ca nu se prea practica in Tg-Mures.
Sa inchei intr-o nota pozitiva: L-am vazut pe dragul meu bebe cum a clipitlove
Mihaela14
Scris: Thursday, June 18, 2020 6:16 PM
Nivel

IoanaOlo wrote:

Saptamana viitoare merg. Abia astept sa mergem, il lasa in sfarsit si pe al meu sot in cabinet, sa vada ?i el minunea. Love

Super! Cred ca e nerabdator al tau sot ras
Ellena20
Scris: Thursday, June 18, 2020 6:20 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Zmeurica mea e bine!!!
Conform ovulatiei, as avea 6s si 3 z.
Ce ii batea inimioaraaa... desi nu am auzit-o,ca mi-a zis dr ca ar dauna. Na, nu conteaza, bine ca am vazut cum batea si ca e bine. coeur coeur coeur

Va arat si poza:
https://ibb.co/pPj3KWp
freya1
Scris: Thursday, June 18, 2020 6:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Miha love ce ma bucur ca totul e bine !
deci nu era dopul pana la urma ?

Ellena, ce ti-am zis ? felicitari pentru inimioara !coeur cand te mai duci ?
Ellena20
Scris: Thursday, June 18, 2020 6:22 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Hei! Situatia s-a imbunatatit putin, colul s-a inchis inca juma de cm dupa astea 9 zile de repaos si tratament, am acum o portiune de 1,5 cm inchisa. Bebe e putin mai mare decat indica varsta sarcinii, are acum 1 kg -asta e un atu in situatia data. Trebuie sa stau in repaos in continuare si sa continui tratamentul. Dr m-a sfatuit sa-mi fac totusi un mic bagajel pt maternitate.
Deci fara cerclaj si fara pesar. Cerclajul e riscant deja la varsta asta si dr considera ca nu e cazul in acst moment. Pesar el nu a pus niciodata, cred ca nu se prea practica in Tg-Mures.

Ma bucur mult, Mihaela!
Foarte bine, sa stati cuminti in continuare si va fi bine. Bebe al tau a clipit si te-a asigurat ca el va sta cuminte. hearts

Aveti grija de voi!Cheek Kiss
Ellena20
Scris: Thursday, June 18, 2020 6:23 PM
Nivel

Freya, mi-a spus ca peste o luna. Inca nu m-a programat, a ramas sa sun eu inainte.
Urmeaza analizele acum.

Tie ti-a prescris ceva vitamine?
Buzbuchi
Scris: Thursday, June 18, 2020 6:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
Mihaela14 wrote:

Ma bucur tare mult, Miha! Partea cu clipitul mi a pus un zambet pe fatacoeur
Mihaela14
Scris: Thursday, June 18, 2020 6:28 PM
Nivel

freya1 wrote:
Miha love ce ma bucur ca totul e bine !
deci nu era dopul pana la urma ?

Ellena, ce ti-am zis ? felicitari pentru inimioara !coeur cand te mai duci ?

Merci freya Cheek Kiss Nu era dopul, erau secretii normale de sarcina combinate cu arefam.

Elena felicitari pt zmeurica si inimioara newclap pupici
Mihaela14
Scris: Thursday, June 18, 2020 6:30 PM
Nivel

Buzbuchi wrote:

Ma bucur tare mult, Miha! Partea cu clipitul mi a pus un zambet pe fatacoeur

Cheek Kiss Si mie cand l-am vazut.. a fost asa ca un "salut mami !"coeur
Buzbuchi
Scris: Thursday, June 18, 2020 6:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
Va multumesc pentru raspuns, fetelor! Atunci astept cumintica sa ma bage si pe mine in seama puiul meu drag. Luni merg la medic. Sper sa fie totul bine si poate aflam si sexul. Cred ca am o fetita, nu stiu de ce. Am un feeling.
MariaS
Scris: Thursday, June 18, 2020 6:31 PM
Nivel

Inregistrat: 4/28/2020
Mihaela14 wrote:

Ma bucur pentru tine ca sunte?i bine Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.