Gravidutele noastre dragi - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Buzbuchi
Scris: Wednesday, June 3, 2020 9:10 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
Mihaela14 wrote:
Buna dimineata fete dragi!coeur
Sper ca ati avut o zi frumoasa ieri, eu am stat aproape toata ziua pe afara si asa de bine mi-a prins, simt ca mi-am incarcat bateriile :)

Ma intrebam acum daca Rox si Rose ne mai citesc. Cum mai sunteti fetelor, ati nascut??pupici

Azi ma duc si eu in sfarsit la coafor, am decis sa-mi vopsesc parul, o sa folosim o vopsea fara amoniac.

Sa aveti o zi frumoasa!!grup

Buna dimineata, fete!
Eu am avut niste zile libere minunate, dar am inceput munca si deja am luat o iar lunga cu stresul.
Miha, cum ti a iesit parul? E prima data cand te vopsesti?
grup
Dxc
Scris: Wednesday, June 3, 2020 9:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
Neataaa!!! Ce liniste a fost zilele astea....Nici o noutate? Miha cred ca te ai rasfarat ieri....meriti! Si eu merg maine la salon doar sa ma tund si sa l aranjez putinpupici
Mihaela14
Scris: Wednesday, June 3, 2020 10:40 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Buzbuchi wrote:

Buna dimineata, fete!
Eu am avut niste zile libere minunate, dar am inceput munca si deja am luat o iar lunga cu stresul.
grup

Neata! Ai grija cu stresul ca este inamicul nr 1 pupici
Parul a iesit foarte bine. E prima data de cand sunt insarcinata ca mi-a fost teama mai repede, si acum am folisit vopsea fara amoniac. Va marturisesc ca ma simt muuult mai bine in pielea mea acum topai
Dxc ai dreptate, meritam putin rasfat pupici
Iulia13
Scris: Wednesday, June 3, 2020 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Mihaela14 wrote:

Neata! Ai grija cu stresul ca este inamicul nr 1 pupici
Parul a iesit foarte bine. E prima data de cand sunt insarcinata ca mi-a fost teama mai repede, si acum am folisit vopsea fara amoniac. Va marturisesc ca ma simt muuult mai bine in pielea mea acum topai
Dxc ai dreptate, meritam putin rasfat pupici

Stai lini?tita caci meritai sa te relaxezi, sa faci o schimbare.. eu la prima sarcina m-am vopsit in trimestrul 3 cu vopsea din comer?(întâi decolorat si mai apoi vopsea) si a fost totul ok.

Aseara am avut parte de ni?te contractii de la 10 la 2, am luat no spa si nu a trecut deloc.. Intr-un final am luat un paracetamol simplu si pe la 3 am reu?it sa adorm pale sper ca bebe e bine si abea a?tept sa merg saptamâna viitoare la dublu test. Am avut genul asta de contrac?ii si la sarcina anterioara dar la 16-18 sapt
Sotul zice ca poate am facut multa mi?care, insa eu nu cred caci pana acum am tot facut si nu am stat mai mult sa ma odihnesc..
Miha1989
Scris: Wednesday, June 3, 2020 11:19 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Buzbuchi wrote:

Buna dimineata, fete!
grup

Eu iar te cert de ce nu mai stai si acasa, practic mai ai 3 sapt si poti intra legal in risc maternal, pe mine psihic si fizic m-a ajutat foarte mult statul acasa si fara problemele de serviciu, chiar nu m-am plictisit acasa, am citit m-am uitat la seriale, treburi prin casa asta excluzand cele 2 luni in care am stat numai in pat ca imi era foarte rau, exact cum spune si Mihaela14 stresul este inamicul nr 1...acum in contextul cu covid sigur nu vor fi probleme cu aprobarea riscului maternal.

Mihaela14 ne prind bine mici schimbari care ne fac sa ne simtim bine in pielea noastra si eu ar trebui sa ma tund ca am un par foarte lung dar am zis ca mai astept un pic sa treaca nebunia cu programarile si o sa merg si eu sa ii dau un refresh.
fluturash26
Scris: Wednesday, June 3, 2020 2:22 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Eu ieri am fost la control, are 710 gr piticu meu, e dezvoltat ok in parametri ,sanatos. Problema e ca am placenta fundica care am auzit ca poate pune probleme de se transforma in praevia dupa 30 sapt...si circulara de cordon are bebe...sper sa fie ok totul, parca incep grijile de acum..pana acum am fost mai relaxata...in rest nu prea apuc deloc sa ma odihnesc cum trebuie.
Mihaela14
Scris: Wednesday, June 3, 2020 3:23 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

Stai lini?tita caci meritai sa te relaxezi, sa faci o schimbare.. eu la prima sarcina m-am vopsit in trimestrul 3 cu vopsea din comer?(întâi decolorat si mai apoi vopsea) si a fost totul ok.

Aseara am avut parte de ni?te contractii de la 10 la 2, am luat no spa si nu a trecut deloc.. Intr-un final am luat un paracetamol simplu si pe la 3 am reu?it sa adorm pale sper ca bebe e bine si abea a?tept sa merg saptamâna viitoare la dublu test. Am avut genul asta de contrac?ii si la sarcina anterioara dar la 16-18 sapt
Sotul zice ca poate am facut multa mi?care, insa eu nu cred caci pana acum am tot facut si nu am stat mai mult sa ma odihnesc..

Doamne ajuta sa fie bine! eu tind sa-i dau dreptate sotului tau si cu cat avanseaza sarcina tot mai mult ar trebui sa te odihnesti. Pe de alta parte imi dau seama ca situatia voastra a celor care mai aveti un copil mic este diferita, ca nu prea aveti timp de odihna peste zi..
Mihaela14
Scris: Wednesday, June 3, 2020 3:29 PM
Nivel

fluturash26 wrote:
Eu ieri am fost la control, are 710 gr piticu meu, e dezvoltat ok in parametri ,sanatos. Problema e ca am placenta fundica care am auzit ca poate pune probleme de se transforma in praevia dupa 30 sapt...si circulara de cordon are bebe...sper sa fie ok totul, parca incep grijile de acum..pana acum am fost mai relaxata...in rest nu prea apuc deloc sa ma odihnesc cum trebuie.

Creste bebe, ma bucur ca e ok newclap
Cum e cu circulara de cordon: ramane asa pana la nastere sau sunt sanse sa se despleteascaras ?
Aia cu placenta praevia am tot citit si eu si inteleg ca in cazul asta e obligatoriu cezariana. Sa speram ca nu e cazul la tine, sa ramanem optimistecomputerlove
AstaMica
Scris: Wednesday, June 3, 2020 3:45 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/6/2020
Hei, gravidute! hearts
Revin si eu cu o intrebare. uff
Imi puteti spune si mie cum se simt contractiile?
Ma refer in timpul sarcinii, unde simti si ce simti?
Fiind la prima sarcina, nu am idee.
Va multumesc! Blushing
Iulia13
Scris: Wednesday, June 3, 2020 4:16 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Cre?te, creste bebeletopai eu am avut placenta fundica si nu am avut deloc probleme, am dus sarcina pana la fix 40 de saptamâni. Iar asta cu circulara este timp sa numai fie in jurul gatului, înca e micu? si are timp sa se învârta si sa te treze?ti ca la urmatorul eco nu o mai are.. Cunosc cazuri care au nascut cu simpla, dubla circulara. Stai lini?tita deocamdata, nu e nevoie de stres pupici
Iulia13
Scris: Wednesday, June 3, 2020 4:17 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Doamne ajuta sa fie bine! eu tind sa-i dau dreptate sotului tau si cu cat avanseaza sarcina tot mai mult ar trebui sa te odihnesti. Pe de alta parte imi dau seama ca situatia voastra a celor care mai aveti un copil mic este diferita, ca nu prea aveti timp de odihna peste zi..

Momentan nu am mai avut si sper sa numai am caci imi fac o mie si o suta de gânduri.. Ce-i drept nici cea mica nu ma lasa, treburile in casa, ie?itul afara.. Dar o voi lasa mai moaleras
Rose
Scris: Wednesday, June 3, 2020 10:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2018
Mihaela14 wrote:
Buna dimineata fete dragi!coeur
Sper ca ati avut o zi frumoasa ieri, eu am stat aproape toata ziua pe afara si asa de bine mi-a prins, simt ca mi-am incarcat bateriile :)

Ma intrebam acum daca Rox si Rose ne mai citesc. Cum mai sunteti fetelor, ati nascut??pupici

Azi ma duc si eu in sfarsit la coafor, am decis sa-mi vopsesc parul, o sa folosim o vopsea fara amoniac.

Sa aveti o zi frumoasa!!grup

Hei, buna Mihaela! Acum daca mi-ai trimis un gand am intrat sa vad ce mai faceti. Inca n-am nascut, abia am intrat in concediul de maternitate, acum la 39 de saptamani :-D si astept. Mai avem de rezolvat niste mici lucruri prin casa dar in principiu suntem pregatiti. Cu exceptia faptului ca inca nu am ales un nume :-D urmeaza in zilele urmatoare.
In rest, sunt ingrijorata cu nasterea naturala la privat pe timp de pandemie dar nu am de ales. Sper la o minune sa se aranjeze lucrurile si sa ajung la timp, sa vina rezultatul negativ la timp. Vedem. Va anunt!
Sarcina usoara tuturor! :)
fluturash26
Scris: Wednesday, June 3, 2020 11:08 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Creste bebe, ma bucur ca e ok newclap
Cum e cu circulara de cordon: ramane asa pana la nastere sau sunt sanse sa se despleteascaras ?
Aia cu placenta praevia am tot citit si eu si inteleg ca in cazul asta e obligatoriu cezariana. Sa speram ca nu e cazul la tine, sa ramanem optimistecomputerlove

Multumim! Nu ar fi problema cu cezariana, eu la prima tot cezariana am doar imi e teama sa nu fiu nevoita sa stau la pat in ultimele luni din cauza astauff
Circulara cica se poate despleti ca el se tot invarte,lichid are suficient...dar stiu de la fata ca asa i-a ramas pana la nastere...poate pune probleme doar daca e stransa..
fluturash26
Scris: Wednesday, June 3, 2020 11:10 PM
Nivel

Iulia13 wrote:

Cre?te, creste bebeletopai eu am avut placenta fundica si nu am avut deloc probleme, am dus sarcina pana la fix 40 de saptamâni. Iar asta cu circulara este timp sa numai fie in jurul gatului, înca e micu? si are timp sa se învârta si sa te treze?ti ca la urmatorul eco nu o mai are.. Cunosc cazuri care au nascut cu simpla, dubla circulara. Stai lini?tita deocamdata, nu e nevoie de stres pupici

Da, cu circulara sa zic ca e mai ok ca si fata a avut la prima sarcina, cu placenta ma tem ca na, stii cum e...nu ai timp de odihna nu ai timp deloc sa stai ziua..dar un pic mai este...la termen sa ajung.ras
Mihaela14
Scris: Thursday, June 4, 2020 6:51 AM
Nivel

Rose wrote:

Hei, buna Mihaela! Acum daca mi-ai trimis un gand am intrat sa vad ce mai faceti. Inca n-am nascut, abia am intrat in concediul de maternitate, acum la 39 de saptamani :-D si astept. Mai avem de rezolvat niste mici lucruri prin casa dar in principiu suntem pregatiti. Cu exceptia faptului ca inca nu am ales un nume :-D urmeaza in zilele urmatoare.
In rest, sunt ingrijorata cu nasterea naturala la privat pe timp de pandemie dar nu am de ales. Sper la o minune sa se aranjeze lucrurile si sa ajung la timp, sa vina rezultatul negativ la timp. Vedem. Va anunt!
Sarcina usoara tuturor! :)

Hei Rose ce ma bucur ca ai scris!pupici
Puterea gandului..Lol
Doamne ajuta sa treci cu bine peste nastere si sa fiti bine! Tine-ne la curent!computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.