Gravidutele noastre dragi - 56
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Florentinna
Scris: Sunday, April 26, 2020 11:33 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 7/6/2018
Hello gravidutele, si eu am intrebat de vopsit la prima sarcina pt ca tot auzea ba ca e ok ba ca nu e bine...mie ce mi a spus doctorul ca mai mult e de miros sa nu imi fie rau de la miros nu ca ar avea ceva la bebe.
Mihaelaalin
Scris: Sunday, April 26, 2020 11:50 AM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Dxc wrote:
unele se deconteaza , altele nu! La sot cred ca nici una nu se deconteaza ras felicitari pt buburuzapupici

Multumesc la fel,am inteles ca pt partener decat hepatitele se deconteaza
BC1828
Scris: Sunday, April 26, 2020 1:13 PM
Nivel

Inregistrat: 6/6/2018
Mihaela14 nu am mai întrat de mult pe forum, puiul meu mic îmi ocupa tot timpul coeur însa sunt foarte fericita sa vad ca esti din nou cu burtica. Îti tin pumnii sa ai o sarcina usoara pana la capat, si momente minunate o data ce îti vei tine minunea în brate computerlove
lore.t.
Scris: Sunday, April 26, 2020 2:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
adina1109 wrote:
Neata fetelor !! Ar trebui sa ma vopsesc si nu stiu ce sa fac. Am uitat sa o intreb pe Dr la ultima vizita. De cand am ramas insarcinata nu m-am vopsit, parul a crescut si se vede urat ( vopsita sunt saten închis, natural sunt saten deschis ). Bine, am incercat cu vopsea fara amoniac cand aveam 14 saptamani si nu a prins deloc vopseaua.
Voi ce credeti? Duminica frumoasa

Eu m-am vospit si cand eram insarcinata cu primul copil ( perfect sanatos) si acum m-am vopsit o data in primul trimestru si urmeaza saptamanile ce urmeaza din nou...eu zic ca e un mit, acum fiecare cum crede...am folosit de ambele tipuri de vopsele, la mine a prins si fara amoniac...
Mihaela14
Scris: Sunday, April 26, 2020 3:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
BC1828 wrote:
Mihaela14 nu am mai întrat de mult pe forum, puiul meu mic îmi ocupa tot timpul coeur însa sunt foarte fericita sa vad ca esti din nou cu burtica. Îti tin pumnii sa ai o sarcina usoara pana la capat, si momente minunate o data ce îti vei tine minunea în brate computerlove

Multumesc mult!! Cheek Kiss Sper din suflet sa ajungem cu bine la termen .computerlove
Mihaela14
Scris: Sunday, April 26, 2020 5:41 PM
Nivel

AndreV cum sunteti, cum esti in noua postura, aceea de mamica?hearts
silviasylv
Scris: Sunday, April 26, 2020 8:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/18/2012
Buna fetele, sunt însarcinata in 7 saptamâni. Ma alatur grupului de burtici. Acum trec printr-un moment mai greu fiindca am mici sângerari ?i abia joi ma pot duce la consultatie ?i ecografie, dar sunt optimista ca o sa fie totul bine ?i bebe se dezvolta bine ?i este sanatos.
Mihaela14
Scris: Sunday, April 26, 2020 8:17 PM
Nivel

silviasylv wrote:
Buna fetele, sunt însarcinata in 7 saptamâni. Ma alatur grupului de burtici. Acum trec printr-un moment mai greu fiindca am mici sângerari ?i abia joi ma pot duce la consultatie ?i ecografie, dar sunt optimista ca o sa fie totul bine ?i bebe se dezvolta bine ?i este sanatos.

Buna Silvia, bine-ai venit ! Iti tin pumnii sa fie bine pana la urma.computerlove
adina1109
Scris: Sunday, April 26, 2020 8:48 PM
Nivel

Inregistrat: 6/29/2018
lore.t. wrote:

Eu m-am vospit si cand eram insarcinata cu primul copil ( perfect sanatos) si acum m-am vopsit o data in primul trimestru si urmeaza saptamanile ce urmeaza din nou...eu zic ca e un mit, acum fiecare cum crede...am folosit de ambele tipuri de vopsele, la mine a prins si fara amoniac...

Multumesc fetelor pentru parerile voastre , cel mai probabil ma voi vopsi si eu in curand .
Bine ai venit Silvia ... sarcina usoara
Va pup
silviasylv
Scris: Sunday, April 26, 2020 8:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 10/18/2012
Doamne ajuta sa fie bine, O sa îmi iau concediu medical saptamâna asta sa stau cuminte in pat, l-am facut pe so?ul meu gospodinaLol
Eu nu m-am vopsit... și nu știu dacă o sa ma mai vopsesc... chiar dacă am multe fire albe, îmi creste un par sanatooooos. Când o sa intru in prenatal o sa îl tund scurt sau eventual un ciocolatiu, nu mai vreau blooond.
AndreV
Scris: Sunday, April 26, 2020 11:10 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Mihaela14 wrote:
AndreV cum sunteti, cum esti in noua postura, aceea de mamica?hearts

Suntem binisor. E tare fain cu bebe mic acasa. Sunt indragostita de fetita mea. Ne cam chinuie colicile, si inca incercam sa ne facem o randuiala in casa cu noul membru, ceea ce e cam greu ca avem bunicile cu noi, dar facem noi cumvaHilar
Mihaela14
Scris: Monday, April 27, 2020 7:41 AM
Nivel

AndreV wrote:

Suntem binisor. E tare fain cu bebe mic acasa. Sunt indragostita de fetita mea. Ne cam chinuie colicile, si inca incercam sa ne facem o randuiala in casa cu noul membru, ceea ce e cam greu ca avem bunicile cu noi, dar facem noi cumvaHilar

Ce frumoooscoeur Ma bucur ca sunteti bine! Iti doresc clipe minunate alaturi de fetita tacomputerlove
Dxc
Scris: Monday, April 27, 2020 8:03 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
AndreV wrote:

waiii abia astept si eu momentul astacoeur va pup frumoaselorpupici
IoanaOlo
Scris: Monday, April 27, 2020 2:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
Salut burtici frumoase. Am fost ?i eu azi la control. Avem un cuculet mare ?i sanatos(250gr.) Medicul a spus ca suntem sanato?i amandoi si ca nu avem motive de îngrijorare. Va imbratisez cu drag computerlove
Mihaela14
Scris: Monday, April 27, 2020 2:32 PM
Nivel

IoanaOlo wrote:
Salut burtici frumoase. Am fost ?i eu azi la control. Avem un cuculet mare ?i sanatos(250gr.) Medicul a spus ca suntem sanato?i amandoi si ca nu avem motive de îngrijorare. Va imbratisez cu drag computerlove

Felicitaaaari pt cuc!dance Ma bucur pt tineCheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.