Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| BC cum te simti? Asteptam vesti! Pupiciii |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Nella, felicitari! Refacere rapida si bebelina mancacioasa sa aveti! Adina si celelalte gravidute, felicitari! Bine ati venit! Sa aveti o sarcina usoara (dar nu chiar atat de usoara ca a mea, ca eu nu prea am avut simptome si ma panicam rau din cauza asta ) si fara probleme ~40 saptamâni! Ella, va fi bine! Nu te panica. E suficient de mare incat sa faca fata, nu-ti face sange rau! Agiti si bebele! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| adina1109 wrote:Nella felicitariiiiiiiiii !!!!!!!! La fel Si kryssu pt baietel. Ce sentimente minunate . Eu maine am prima ecografie si am mariiiiii emotii sa fie totul bine. Ideea este ca nu prea am simptome( doar uneori stari de greata) dar tot stau si imi spun ca este prea devreme . Andreea nu am zis nimic, ca inainte de a ma trece pe listuta as vrea sa vad mai intai ca totul e ok la eco. Asa ca ramane sa ma treci in urmatoarea casuta. Va pup
Succes Adina la ecografie! O sa fie bine, o sa vezi. Acum sa vedem daca “vezi dublu” :) Asa am spus si eu, ca sa astept ecografia de comfirmare sa fiu sigura ca e bine. Apoi, cea de la 12 saptamani. Si asa mai departe :)
Felicitari, Nella! Multa sanatate tie si fetitei tale frumoase! Sa te recuperezi repede si sper sa intri intr-un ritm mai usor cu alaptatul! |
|

Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Va mul?umesc din tot sufletul!!! Nu renun?am, dar nu e u?or... Bun venit noilor burtici, sarcini usoare si la termen va doresc. Ella fruntea sus, multa putere si incredere ca totul va fi bine. Bc na?tere u?oara ?i recuperare rapida!!! Va îmbra?i?ez cu tot dragul!!! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Ella sta linistita ca nu e a?a mare problema ca se na?te la 37. Oricum e aproape de 2500 de grame. Eu de exemplu cu 2500g m am nascut la termen. ?i chiar daca la incubator nu o sa stea a?a mult. Prietena mea din facultate a nascut la 34 de saptamâni o feti?a de 1900 ?i e totul bine acum. Cu totul a stat o luna la spital asta pt ca era totu?i micu?a la ea. Cum a facut 2500 i au dat drumu din spital. Oricum nu e sigur ca asta e greutatea finala pt ca aparatul da greutatea aproximativa. Mai ai foarte pu?in ?i î?i ?ii puiul in bra?e. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. Curaj pt ca e aproximativ la termen bebelu?ul ?i circulara de cordon oricum nu e o problema daca faci cezariana. |
|

Inregistrat: 1/27/2018 Mesaje: 258
| Ella, nu te îngrijora, la 37 sapt va fi bine, chiar daca va fi pu?in mai micu?. La vârsta asta gestationala se considera la termen, pentru ca toate organele ar trebui sa fie bine dezvoltate deja ?i sa func?ioneze totul fara probleme. Eu de exemplu m-am nascut cu 2300g ?i nu am fost alaptata la san deloc pentru ca mama era suspecta de pneumonie ?i a fost totul ok, n-am avut probleme. Iar eu pe baie?elul meu l-am nascut la 37s4z cu 2650g si nota 10. De?i era cel mai micu? de pe sec?ia de neonatologie la momentul respectiv, nu a stat la incubator, fiind perfect sanatos. La mine nu a avut restric?ie de cre?tere, cred ca pur ?i simplu e genetic, pe linia mea materna s-au nascut copii mai mici. Nici acum nu ma a?tept ca fetita sa aiba peste 3kg la na?tere, dar nu îmi fac probleme din cauza asta. Cei mici recupereaza rapid si va avea copanele cât ai zice peste. Gandeste pozitiv ?i încearca sa fii cât mai zen, peste nici o saptamâna î?i vei tine puisorul în brate!
|
|

Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| monican wrote:Ella, nu te îngrijora, la 37 sapt va fi bine, chiar daca va fi pu?in mai micu?. La vârsta asta gestationala se considera la termen, pentru ca toate organele ar trebui sa fie bine dezvoltate deja ?i sa func?ioneze totul fara probleme. Eu de exemplu m-am nascut cu 2300g ?i nu am fost alaptata la san deloc pentru ca mama era suspecta de pneumonie ?i a fost totul ok, n-am avut probleme. Iar eu pe baie?elul meu l-am nascut la 37s4z cu 2650g si nota 10. De?i era cel mai micu? de pe sec?ia de neonatologie la momentul respectiv, nu a stat la incubator, fiind perfect sanatos. La mine nu a avut restric?ie de cre?tere, cred ca pur ?i simplu e genetic, pe linia mea materna s-au nascut copii mai mici. Nici acum nu ma a?tept ca fetita sa aiba peste 3kg la na?tere, dar nu îmi fac probleme din cauza asta. Cei mici recupereaza rapid si va avea copanele cât ai zice peste. Gandeste pozitiv ?i încearca sa fii cât mai zen, peste nici o saptamâna î?i vei tine puisorul în brate!
Acum ca ai zis de genetica, mi-am dat seama ca eu am avut 2800g, mama 2850g si tata 2900g, toti 3 nascuti la termen. Eu stiu ca la 38 saptamâni, la ei nu stiu exact, ca era cu luni atunci. Nici unul nu a stat la incubator.
Ella, capul sus, va fi bine, încearca sa te linistesti. Trebuie sa gandesti pozitiv. Te imbratisez |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Monican, Kryssu va multumesc mult pentru incurajari. Mi a trebuit un plans zdravan cred si încet asa încep sa îmi revin. Ma rog mereu si încerc sa fiu cat mai relaxata chiar daca sincer, mi e gandul si la dubla circulara cordon... Bine ca azi e sotul acasa, ma mai scoate pe afara, maine va fi mama si tot asa. Nu o sa am perioade singura si sper sa mi treaca timpul repede pana marti. Va imbratisez. |
|

Inregistrat: 1/27/2018 Mesaje: 258
| Ella123 wrote:Monican, Kryssu va multumesc mult pentru incurajari. Mi a trebuit un plans zdravan cred si încet asa încep sa îmi revin. Ma rog mereu si încerc sa fiu cat mai relaxata chiar daca sincer, mi e gandul si la dubla circulara cordon... Bine ca azi e sotul acasa, ma mai scoate pe afara, maine va fi mama si tot asa. Nu o sa am perioade singura si sper sa mi treaca timpul repede pana marti. Va imbratisez.
Circulara de cordon sa ?tii ca nu îl deranjeaza pe bebe cât timp e în burtica. Ar fi pus poate probleme la na?terea naturala, de?i nici atunci nu întotdeauna. Fiind cezariana nu are de ce sa te îngrijoreze. E bine daca reu?e?ti sa iti mai iei gândul de aici ?i sa te relaxezi pu?in. Bebe are nevoie de gânduri pozitive, de o dispozi?ie buna, de o mamica linistita.
Kryssu, nici eu nu știu dacă am venit la termen sau nu, mama mea nu făcuse nici măcar o ecografie în sarcina pe atunci si uite ca nu au fost probleme. Ma întreb cum puteau sa stea asa mai demult, dar pe de alta parte cred ca scăpau de un stres, nu se gândeau ca ceva ar (putea) merge rău și își vedeau în continuare de viata și treburi, fără sa își pună prea multe probleme/întrebări. Era un proverb, ignoranța e cheia fericirii, un sâmbure de adevăr cred ca are.
Zi frumoasa tuturor burticilor!
|
|

Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| monican wrote:
Circulara de cordon sa ?tii ca nu îl deranjeaza pe bebe cât timp e în burtica. Ar fi pus poate probleme la na?terea naturala, de?i nici atunci nu întotdeauna. Fiind cezariana nu are de ce sa te îngrijoreze. E bine daca reu?e?ti sa iti mai iei gândul de aici ?i sa te relaxezi pu?in. Bebe are nevoie de gânduri pozitive, de o dispozi?ie buna, de o mamica linistita.
Kryssu, nici eu nu ?tiu daca am venit la termen sau nu, mama mea nu facuse nici macar o ecografie în sarcina pe atunci si uite ca nu au fost probleme. Ma întreb cum puteau sa stea asa mai demult, dar pe de alta parte cred ca scapau de un stres, nu se gândeau ca ceva ar (putea) merge rau ?i î?i vedeau în continuare de viata ?i treburi, fara sa î?i puna prea multe probleme/întrebari. Era un proverb, ignoran?a e cheia fericirii, un sâmbure de adevar cred ca are.
Zi frumoasa tuturor burticilor!
Sa stii ca nu erau asa stresate ca noi. Mama a avut o singura ecografie cu mine, pe la 8 saptamâni, ca avea uter bicorn sau ceva de genul. Eu stau cu morcovul de la un consult la altul, iar distanta asta de 1 luna între ecografii mi se pare groaznica. Am fost pe 8 noiembrie, pe 10 decembrie si urmeaza 13 ianuarie. Sper sa încep sa simt curând copilul mai bine, nu doar ca niste gaze, sa stiu ca e el si e bine.
Ce putin mai ai si tu pâna la marea întâlnire Sa aveti o zi minunata si usoara |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Am pregatit casuta updatata: http://forum.7p.ro/gravidutele-noastre-dragi---55-updated.aspx?g=posts&m=1077586&goto
|
|
|