|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Nella wrote:Buna ziua dragi burtici!!! În sfâr?it am reu?it sa intru ?i sa va salut. Suntem bine, am ajuns de sambata seara acasa, dupa ce m-am externat am mers la un consultant în alaptare pt ca eram plina de ragade, în maternitate te for?eaza sa alaptezi oricum, fara sa se dea dupa materialul genetic al fiecarei mame, eu având sânii f mari e destul de greu sa o ata?ez ?i de aici pana la rani sângerânde a fost un mic pas... Au fost zile grele, am încercat sa ma mulg cu o pompa manuala, dupa 3 ore abia am reu?it sa colectez aproape 40 ml... Cu plâns ?i durere imensa... Am primit alaltaieri pompa electrica ?i deja lucrurile se simplifica. Am reu?it sa ii dau sânul drept, cu stangul înca ne chinuim, dar nu renun?am. Fata este o minune, cuminte ?i de o dragala?enie ie?ita din comun. Va spun sincer ca o ?ineam în brate ?i nu realizam ce se întâmpla ?i ca nu traiesc un vis. Primele 2 zile au fost grele dupa opera?ie, dar am primit calmante mereu ?i am rezistat eroic. Înca nu reu?esc sa dorm odata cu ea pt ca în timpul ei de somn trag de sâni cu pompa iar seara devin zombie. A fost grea saptamâna asta ?i pt faptul ca so?ul este toata ziua plecat la serviciu, dar vine mama la noi ?i ma mai ajuta. De sapt viitoare întra ?i el în concediu ?i se vor mai simplifica lucrurile. Va pup ?i va mul?umesc fiecareia în parte pt toate gândurile bune trimise catre noi ?i sa nu va supara?i pt ca nu am apucat sa raspund nominal. Timpul meu este extrem de scurt. Nella felicitari! Ma bucur din suflet ptr tine si iti doresc sa fii tare si puternica sa o poti alapta! Nu este usor, si eu ma mulgeam incontinuu in maternitate si am baut ceai ptr lactatie si incet incet a venit si laptele si acum alaptez exclusiv si sper sa fie asa in continuare. Cu ajutorul lui D.zeu vom reusi! Si eu am fost cu odihna la pamant, dar cum am ajuns acasa am inceput sa imi revin. Va pup pe amandoua! |
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Ati fixat data? Masuratorile ti le-a facut medicul care ti-a facut eco Pana acum? LA acelasi aparat? Tu ai avut probleme cu tensiunea recent?
Ella123 wrote:Buna. Eu nu sunt bine deloc.. Bebe nu a luat în greutate deloc în aceste 2 sapt. Are tot 2200 la 36s 2z cat am. Tensiunea pe arterele uterine bune, tot bine ?i lichidul doar ca pur ?i simplu nu a luat el. Medicul a zis ca sunt ?i erori de masuratori ?i sa stau linistita. Sambata mai merg la un ctg ?i mai vedem. Sunt f ingrijorata, nu fac altceva decât sa ma rog sa se adapteze la viata de afara când va veni ?i sa fie erori ale aparatului în ceea ce priv greutatea lui. |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Andreea06 wrote:Burtici, eu deja nu mai pot edita dar ce propun e sa adunam lista completa si tickerele si refac casuta cum am facut odata la aspirici. Faceti tickere si va rog sa va anuntati, ca vreti pe lista. Mai astept 1-2 zile.
Merci Carlita, eu n-am vrut sa adaug asa de una singura ca stiu aspirici care sunt burtici proaspete ca au emotii/temeri si unele nu voiau sa sara gardul oficial. Este foarte bine asa cum procedezi, eu doar am zis pe cine am fugarit peste gard ... acum, cum doreste fiecare, dar mie tare imi place sa urmaresc tickerele burticilor, daca s-ar putea sa fie si 50 in lista ... |
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| AriaM wrote:Ati fixat data? Masuratorile ti le-a facut medicul care ti-a facut eco Pana acum? LA acelasi aparat? Tu ai avut probleme cu tensiunea recent?
acela?i medic, acela?i aparat. Tensiunea o am 13 cu 8 mai mereu. Iau doppegiyt ?i o men?in pe la val asta. Tens pe artere uterine au fost într un timp scazute dar de vreo 3 controale sunt normale. Nu inteleg de ce nu a mai luat. Data voia sa fie pe 27 dec medicul, dar dupa controlul de astazi a zis ca va fi 17 dec. Eu sunt tare speriata, mi?ca ?i mai încet de la un timp, doarme mai mult el. Mi e frica daca nu va fi pregatit sa se adapteze la viata extrauterina având 37s 2zile pe 17. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Felicitari Kryssu pt baietel! O sa te descurci foarte bine!
Nela felicitari pentru fetita! Sa aveti o acomodare cat mai usoara...cu alaptarea trebuie rabdare si perseverenta dar sigur va fi bine mai ales ca ai fost si la consultant in alaptare.
Adina imediat o sa iti vezi bebeul :D
BC nastere usoara!! Sa ne povestesti cand esti pregatita! :*
|
|
Inregistrat: 11/17/2017 Mesaje: 1247
| Anitta76 wrote:Nella felicitari! Ma bucur din suflet ptr tine si iti doresc sa fii tare si puternica sa o poti alapta! Nu este usor, si eu ma mulgeam incontinuu in maternitate si am baut ceai ptr lactatie si incet incet a venit si laptele si acum alaptez exclusiv si sper sa fie asa in continuare. Cu ajutorul lui D.zeu vom reusi! Si eu am fost cu odihna la pamant, dar cum am ajuns acasa am inceput sa imi revin. Va pup pe amandoua! Doamne ajuta sa fim bine, este frustrant sa stea copilul 2 ore la san ?i în 10 min dupa ce ai luat-o sa plânga de foame... Mi-e frica sa nu ramân legata de formula, dar am îndrumarea consilierului ?i sigur vom gasi cea mai buna varianta pt noi. U?or, u?or ne înva?am ?i noi cu programul, parca lunile de nesomn se dinainte de na?tere nu au facut decât sa pregateasca nop?ile de aveau sa urmeze de dupa na?tere. Atât de interesant se leaga toate... Mul?i pupici ?i felicitari pt reu?itele voastre!!! |
|
| Nella wrote: Doamne ajuta sa fim bine, este frustrant sa stea copilul 2 ore la san ?i în 10 min dupa ce ai luat-o sa plânga de foame... Mi-e frica sa nu ramân legata de formula, dar am îndrumarea consilierului ?i sigur vom gasi cea mai buna varianta pt noi. U?or, u?or ne înva?am ?i noi cu programul, parca lunile de nesomn se dinainte de na?tere nu au facut decât sa pregateasca nop?ile de aveau sa urmeze de dupa na?tere. Atât de interesant se leaga toate... Mul?i pupici ?i felicitari pt reu?itele voastre!!!
Nella esti sigura ca de foame plange? Asa patesc eu acum, mananca si urla imediat dupa dar la noi este de la colici...Te pup |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| Woi ce putin mai ai, Desi cu siguranta pt tine va parea o eternitate
Stai linistita, LA 37s2z o sa fie complet dezvoltat si pregatit pt viata extrauterina. Daca o sa aiba greutatea sub 2500g (VA fi considerat prematur din cauza Asta) e posibil sa stea LA incubator, cu siguranta nu VA avea putere sa suga LA San si VA avea nevoie de hainute mici mici.
Pana sambata urmareste bebele si urmareste-te pe tine. Orice ti se pare ciudat sau in neregula ii spui medicului si fugi LA control.
Inca un Pic si se terminal stresul numit sarcina. Incepe etapa noua :p
Ella123 wrote:acela?i medic, acela?i aparat. Tensiunea o am 13 cu 8 mai mereu. Iau doppegiyt ?i o men?in pe la val asta. Tens pe artere uterine au fost într un timp scazute dar de vreo 3 controale sunt normale. Nu inteleg de ce nu a mai luat. Data voia sa fie pe 27 dec medicul, dar dupa controlul de astazi a zis ca va fi 17 dec. Eu sunt tare speriata, mi?ca ?i mai încet de la un timp, doarme mai mult el. Mi e frica daca nu va fi pregatit sa se adapteze la viata extrauterina având 37s 2zile pe 17. |
|
| AriaM wrote:Woi ce putin mai ai, Desi cu siguranta pt tine va parea o eternitate Stai linistita, LA 37s2z o sa fie complet dezvoltat si pregatit pt viata extrauterina. Daca o sa aiba greutatea sub 2500g (VA fi considerat prematur din cauza Asta) e posibil sa stea LA incubator, cu siguranta nu VA avea putere sa suga LA San si VA avea nevoie de hainute mici mici. Pana sambata urmareste bebele si urmareste-te pe tine. Orice ti se pare ciudat sau in neregula ii spui medicului si fugi LA control. Inca un Pic si se terminal stresul numit sarcina. Incepe etapa noua :p Multumesc aria. Acum vin de la alt medic. Am fost sa mai cer o parere. Aceeasi...restrictie de cre?tere. Îmi vine sa urlu..mi a mai zis si ca are cordonul în jurul gatului...de2ori.. Nu pot deloc sa ma calmez...stiu ca pt el trebuie dar nu inteleg ce are, de ce s a întâmplat asta.. Doar ma rog sa fie bine pana mar?i ?i de mar?i în colo. |
|
| E normal sa se vada pe burta mea ca ?i când ar respira el? Oare chiar respira asa cum cred eu sau se misca? |
|
| Ella123 wrote:acela?i medic, acela?i aparat. Tensiunea o am 13 cu 8 mai mereu. Iau doppegiyt ?i o men?in pe la val asta. Tens pe artere uterine au fost într un timp scazute dar de vreo 3 controale sunt normale. Nu inteleg de ce nu a mai luat. Data voia sa fie pe 27 dec medicul, dar dupa controlul de astazi a zis ca va fi 17 dec. Eu sunt tare speriata, mi?ca ?i mai încet de la un timp, doarme mai mult el. Mi e frica daca nu va fi pregatit sa se adapteze la viata extrauterina având 37s 2zile pe 17. Ella este normal sa nu il mai simti asa des ptr ca este maricel si nu mai are asa mult loc. Sa stii ca aparatul mai are si erori, la mine de ex a avut o eroare destul de mare...dar nu inteleg de ce vei naste mai devreme daca nu sunt probleme? Adica de la 27 dec pana pe 17 este diferenta maricica...bineinteles ca medicul stie mai bine, daca ai nelamuriri de ce nu ii scrii? Este mai bine sa stai si tu linistita ptr ca mai ai foarte putin pana la marea intalnire. Din cate stiu tu vei naste la privat...sper sa nu iti puna vreo problema greutatea la externare si sa nu fiti nevoi?i sa stati peste, ptr ca, costurile sunt asa cum sunt. Cel mai bine sa vb cu dr si sa fii linistita sa nu il superi pe bebe. Te imbratisez si iti tin pumnii sa fie bine! |
|
| Ella123 wrote:E normal sa se vada pe burta mea ca ?i când ar respira el? Oare chiar respira asa cum cred eu sau se misca? Daa este foarte normal, inseamna ca sughite! |
|
| Anitta76 wrote:Ella este normal sa nu il mai simti asa des ptr ca este maricel si nu mai are asa mult loc. Sa stii ca aparatul mai are si erori, la mine de ex a avut o eroare destul de mare...dar nu inteleg de ce vei naste mai devreme daca nu sunt probleme? Adica de la 27 dec pana pe 17 este diferenta maricica...bineinteles ca medicul stie mai bine, daca ai nelamuriri de ce nu ii scrii? Este mai bine sa stai si tu linistita ptr ca mai ai foarte putin pana la marea intalnire. Din cate stiu tu vei naste la privat...sper sa nu iti puna vreo problema greutatea la externare si sa nu fiti nevoi?i sa stati peste, ptr ca, costurile sunt asa cum sunt. Cel mai bine sa vb cu dr si sa fii linistita sa nu il superi pe bebe. Te imbratisez si iti tin pumnii sa fie bine! acum din cauza restrictiei de crestere o sa faca cezariana mai devreme..am fost acum la un alt medic ?i a avut aceeasi parere.. Restrictiei de crestere. Da, la privat nasc. O sa ma usuce de bani dar daca va fi nevoie de stat la incubator o sa cer transfer... Nu mi permit atatia bani. Important sa fie sanatos chiar daca mic ?i sa mi treaca mie timpul repede pana marti ca am impresia ca plutesc.. Zici ca sunt pe alta planeta |
|
| Ella123 wrote:acum din cauza restrictiei de crestere o sa faca cezariana mai devreme..am fost acum la un alt medic ?i a avut aceeasi parere.. Restrictiei de crestere. Da, la privat nasc. O sa ma usuce de bani dar daca va fi nevoie de stat la incubator o sa cer transfer... Nu mi permit atatia bani. Important sa fie sanatos chiar daca mic ?i sa mi treaca mie timpul repede pana marti ca am impresia ca plutesc.. Zici ca sunt pe alta planeta Stai linistita ella ca o sa fie bine! Este destul de dezvoltat bebele iar daca il baga la incubator probabil il va scoate pana va va externa. Daca nasti prin cezariana nu cred ca este o problema cordonul. Nu iti mai face inima rea, se zice ca dupa 36 saptamani toti bebelusii sunt pregatiti sa vina pe lume! Si eu am nascut mai devreme dar la mine asa a vrut ea, sa vina mai repede si a fost ok. Gânde?te-te ca urmeaza cea mai frumoasa perioada din viata ta! Sa vezi ce bine o sa fie dupa! Si nu glumesc! Te îmbra?i?ez! |
|
| Anitta76 wrote:Stai linistita ella ca o sa fie bine! Este destul de dezvoltat bebele iar daca il baga la incubator probabil il va scoate pana va va externa. Daca nasti prin cezariana nu cred ca este o problema cordonul. Nu iti mai face inima rea, se zice ca dupa 36 saptamani toti bebelusii sunt pregatiti sa vina pe lume! Si eu am nascut mai devreme dar la mine asa a vrut ea, sa vina mai repede si a fost ok. Gânde?te-te ca urmeaza cea mai frumoasa perioada din viata ta! Sa vezi ce bine o sa fie dupa! Si nu glumesc! Te îmbra?i?ez! ?i eu te îmbra?i?ez. ?i multa sanatate printesei tale. Sper perioada asta pana nasc sa fie doar un vis urat ?i de mar?i sa ma trezesc fericita. |
|
|