Gravidutele noastre dragi - 55
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ella123
Scris: Tuesday, December 10, 2019 6:05 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/9/2018
Buna fetelor. Vin de la controlul preanestezic.. Am stat de la 12 pana la 17 ca tot erau medicii în sedinta, opera?ii.. Bine macar ca am asteptat într un salon. Mi.a facut un CTG.. Bebe dormea lini?tit nu a vrut sa miste, apoi la al 2 lea a fost bine ca i am dat putina cioco si apa rece. Controlul in sine... Discutii cu neonatologul si anestezistul. Riscurile în continuare safl, diabet si tensiunea. Maine merg la ginecologul meu sa stabilim data ?i sa vedem cum a crescut în ultimele 2 sapt. Deci revin si maine cu vesti. pupici
carlita
Scris: Tuesday, December 10, 2019 7:11 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Criss90 wrote:

Scuze ca intreb, cum fac ticker?:)

Dai click pe tickerul unei gravidute, iti alegi modelul care iti place, pui datele tale si e aproape gata. Mai trebuie sa copii codul pt forumuri la semnatura ta aici, pe forum (Profilul meu -> Semnatura). Sper ca am explicat bine. ras
Andreea06
Scris: Tuesday, December 10, 2019 10:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Burtici, eu deja nu mai pot edita dar ce propun e sa adunam lista completa si tickerele si refac casuta cum am facut odata la aspirici.
Faceti tickere si va rog sa va anuntati, ca vreti pe lista. Mai astept 1-2 zile.

Merci Carlita, eu n-am vrut sa adaug asa de una singura ca stiu aspirici care sunt burtici proaspete ca au emotii/temeri si unele nu voiau sa sara gardul oficial.
Rose
Scris: Tuesday, December 10, 2019 10:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2018
Buna,
Am ticker si sunt si eu pe aici desi scriu mai rar :) Mersi Carlita ca m-ai mentionat Buddy1
Mirela.t83
Scris: Wednesday, December 11, 2019 9:19 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/1/2018
BC1828 wrote:

Dadalove
Miercuri ma internez si imi induc nasterea,sper sa nu am un travaliu lung si sa ma intind pe durata a mai multor zile.
Abia astept sa il vad dejacoeur

BC iti urez nastere usoara!
E un lucru nemaipomenit sa fie sotul alaturi, sa te tina de mana si sa stii ca te ajuta sa treci mai usor peste nastere.
Multa bafta si intalnirea cu bebe sa fie cum va doriti voi!

Nella am inteles ca a nascut pe 5 decembrie: felicitari mami si bun venit micutei!

Ella inca putin si te vedem si pe tine la mamici! Multa bafta astept sa scrii cand ai minunea in brate!

Noilor gravidute le urez sarcini usoare si la termen!

Va pup cu drag fetelor, n am scris demult...dar cu bebe mic si pregatirile ba de botez ba pt sarbatori e mai greu!
Sarbatori fericite la toate dragelor si cu multa iubire!coeur
kryssu92
Scris: Wednesday, December 11, 2019 11:11 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
Fetelor, am fost la eco la 17 saptamâni. Oficial avem un baietelHilarAu început panicile, daca o sa ma descurc sa îl cresc.

Am pe foile de la eco diferente mari între masuratori. La BPD este de 18s5z si la FL de 16s1z iar la RAD de 16s2z. Sa ma îngrijorez? Doctorul a zis ca e ok, e in grafic, dar totusi eu vazând ca e o diferenta de peste 2 saptamâni m-am gândit sa va întreb. Per total a ie?it de 17s2z, o zi diferenta fata de ultima menstruatie.

Tensiunea pe artere a iesit pe dreapta 0.54 ri/ 0.80 pi si pe stânga 0.53 ri/ 0.81 pi. Aici chiar nu ma pricep.
Nella
Scris: Wednesday, December 11, 2019 11:53 AM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Buna ziua dragi burtici!!! În sfâr?it am reu?it sa intru ?i sa va salut. Suntem bine, am ajuns de sambata seara acasa, dupa ce m-am externat am mers la un consultant în alaptare pt ca eram plina de ragade, în maternitate te for?eaza sa alaptezi oricum, fara sa se dea dupa materialul genetic al fiecarei mame, eu având sânii f mari e destul de greu sa o ata?ez ?i de aici pana la rani sângerânde a fost un mic pas...
Au fost zile grele, am încercat sa ma mulg cu o pompa manuala, dupa 3 ore abia am reu?it sa colectez aproape 40 ml... Cu plâns ?i durere imensa... Am primit alaltaieri pompa electrica ?i deja lucrurile se simplifica. Am reu?it sa ii dau sânul drept, cu stangul înca ne chinuim, dar nu renun?am.
Fata este o minune, cuminte ?i de o dragala?enie ie?ita din comun.
Va spun sincer ca o ?ineam în brate ?i nu realizam ce se întâmpla ?i ca nu traiesc un vis.
Primele 2 zile au fost grele dupa opera?ie, dar am primit calmante mereu ?i am rezistat eroic.
Înca nu reu?esc sa dorm odata cu ea pt ca în timpul ei de somn trag de sâni cu pompa iar seara devin zombie. A fost grea saptamâna asta ?i pt faptul ca so?ul este toata ziua plecat la serviciu, dar vine mama la noi ?i ma mai ajuta. De sapt viitoare întra ?i el în concediu ?i se vor mai simplifica lucrurile.
Va pup ?i va mul?umesc fiecareia în parte pt toate gândurile bune trimise catre noi ?i sa nu va supara?i pt ca nu am apucat sa raspund nominal. Timpul meu este extrem de scurt. computerlove
Mihaela14
Scris: Wednesday, December 11, 2019 12:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Nella wrote:
Buna ziua dragi burtici!!! În sfâr?it am reu?it sa intru ?i sa va salut. Suntem bine, am ajuns de sambata seara acasa, dupa ce m-am externat am mers la un consultant în alaptare pt ca eram plina de ragade, în maternitate te for?eaza sa alaptezi oricum, fara sa se dea dupa materialul genetic al fiecarei mame, eu având sânii f mari e destul de greu sa o ata?ez ?i de aici pana la rani sângerânde a fost un mic pas...
Au fost zile grele, am încercat sa ma mulg cu o pompa manuala, dupa 3 ore abia am reu?it sa colectez aproape 40 ml... Cu plâns ?i durere imensa... Am primit alaltaieri pompa electrica ?i deja lucrurile se simplifica. Am reu?it sa ii dau sânul drept, cu stangul înca ne chinuim, dar nu renun?am.
Fata este o minune, cuminte ?i de o dragala?enie ie?ita din comun.
Va spun sincer ca o ?ineam în brate ?i nu realizam ce se întâmpla ?i ca nu traiesc un vis.
Primele 2 zile au fost grele dupa opera?ie, dar am primit calmante mereu ?i am rezistat eroic.
Înca nu reu?esc sa dorm odata cu ea pt ca în timpul ei de somn trag de sâni cu pompa iar seara devin zombie. A fost grea saptamâna asta ?i pt faptul ca so?ul este toata ziua plecat la serviciu, dar vine mama la noi ?i ma mai ajuta. De sapt viitoare întra ?i el în concediu ?i se vor mai simplifica lucrurile.
Va pup ?i va mul?umesc fiecareia în parte pt toate gândurile bune trimise catre noi ?i sa nu va supara?i pt ca nu am apucat sa raspund nominal. Timpul meu este extrem de scurt. computerlove

Nella felicitari si din partea mea! N-am fost pe faza..sic Sa ai o viata minunata alaturi de fetita ta ! Pupici!!pupici pupici pupici pupici
adina1109
Scris: Wednesday, December 11, 2019 12:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Nella felicitariiiiiiiiii !!!!!!!!
La fel Si kryssu pt baietel. Ce sentimente minunate .
Eu maine am prima ecografie si am mariiiiii emotii sa fie totul bine. Ideea este ca nu prea am simptome( doar uneori stari de greata) dar tot stau si imi spun ca este prea devreme .
Andreea nu am zis nimic, ca inainte de a ma trece pe listuta as vrea sa vad mai intai ca totul e ok la eco. Asa ca ramane sa ma treci in urmatoarea casuta.
Va pup
kryssu92
Scris: Wednesday, December 11, 2019 1:14 PM
Nivel

adina1109 wrote:
Nella felicitariiiiiiiiii !!!!!!!!
La fel Si kryssu pt baietel. Ce sentimente minunate .
Eu maine am prima ecografie si am mariiiiii emotii sa fie totul bine. Ideea este ca nu prea am simptome( doar uneori stari de greata) dar tot stau si imi spun ca este prea devreme .
Andreea nu am zis nimic, ca inainte de a ma trece pe listuta as vrea sa vad mai intai ca totul e ok la eco. Asa ca ramane sa ma treci in urmatoarea casuta.
Va pup

Multumesc Adina.
Eu nu prea am avut deloc simptome, pe la 7 saptamâni au început usoare greturi, dar nu am varsat niciodata, si spre seara ma dureau sânii. Bafta mâine, sa ne anunti cum a fost hearts
kryssu92
Scris: Wednesday, December 11, 2019 1:23 PM
Nivel

Andreea, am updatat si eu tickerul, daca faci alta casuta te rog sa il updatezi. Mercic
Marga22
Scris: Wednesday, December 11, 2019 2:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/29/2016
Buna fetelor,
In primul rand felicitari Nella Clap

Andreea vreau si eu aici pe lista Lol
kryssu92
Scris: Wednesday, December 11, 2019 2:40 PM
Nivel

BC, sa ai nastere usoara. Te asteptam cu vesti computerlove
Adina Mariana
Scris: Wednesday, December 11, 2019 2:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Felicitari Kryssu pt.baietelcomputerlove
Bc nastere usoara sa ai!
Ella123
Scris: Wednesday, December 11, 2019 3:06 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Buna. Eu nu sunt bine deloc.. Bebe nu a luat în greutate deloc în aceste 2 sapt. Are tot 2200 la 36s 2z cat am. Tensiunea pe arterele uterine bune, tot bine ?i lichidul doar ca pur ?i simplu nu a luat el. Medicul a zis ca sunt ?i erori de masuratori ?i sa stau linistita. Sambata mai merg la un ctg ?i mai vedem. Sunt f ingrijorata, nu fac altceva decât sa ma rog sa se adapteze la viata de afara când va veni ?i sa fie erori ale aparatului în ceea ce priv greutatea lui.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.