Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Irinan wrote:Fetelor sarcina mea s a oprit in evolutie.. sarcina usoara la toata lumea si sa va fereasca D zeu de rele Irina imi pare nespus de rau |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Irinan wrote:Fetelor sarcina mea s a oprit in evolutie.. sarcina usoara la toata lumea si sa va fereasca D zeu de rele
Offf cat de rau imi pare Irinan, iti doresc multa sanatate si putere... |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Irinan wrote:Fetelor sarcina mea s a oprit in evolutie.. sarcina usoara la toata lumea si sa va fereasca D zeu de rele
Irina, multa putere sa treci peste. Îmi pare tare rau! |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Irinan wrote:Fetelor sarcina mea s a oprit in evolutie.. sarcina usoara la toata lumea si sa va fereasca D zeu de rele Offff imi pare tare rau. Multa putere |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| kryssu92 wrote:
La câte vesti proaste am primit în ultimul timp deja iau fiecare zi ca pe o victorie. Azi de dimineata au dat-o pe mama afara de la locul de munca, era inca in perioada de proba, saptamâna viitoare se termina.. Incerc sa vad partea plina a paharului, ca are diabet si macar asa nu se mai plimba pe strazi, ca nu îi lasa sa lucreze de acasa, si asa sunt eu mai ferita (stam cu ai mei la curte). Îmi doresc câteodata sa ma culc azi, ?i sa ma trezesc in 4-5 mai, la 38 de saptamâni (deci la termen), cu spitalul deschis, si cu virusul asta în scadere, cu mama cu loc de munca si totul bine. Nu îmi imaginam ca asa va fi perioada asta, care trebuia sa fie cea mai frumoasa din viata mea.
O sa vina si partea frumoasa! Acum e un pic de hop, dar trece ... asa ma imbarbatez si pe mine, ca nici eu nu-s departe de atacul de panica
Irinan, imi pare tare rau. Multa putere sa poti trece peste. |
|
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| Imi pare foarte rau, Irina!
|
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Asta e fetelor, nu pot face nimic. La cat progesteron am bagat in mine, i am auzit si inimioara de 2 ori, dar n a fost sa fie. Si ce valori mari aveam la beta la inceput... nici nu mai vreau sa plang, e a 4 sarcina pierduta... o iau de la capat si ma bucur de copilasii care ii am acasa, multumesc Domnului ca ii am pe ei.. stiu ca o sa fie bine, trebuie sa fie bine |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2389
| În general gravidele sunt mai predispuse sa dezvolte complicatii atunci când au boli respiratorii, indiferent de tipul acestora. Deocamdata nu stim cu certitudine daca si în ce fel sunt afectate gravidele de infectia cu coronavirus.
Datele preliminare disponibile în prezent provin din observarea unui numar redus de gravide în trimestrul 3 de sarcina, confirmate cu coronavirus. Pe baza acestor date preliminare se pare ca manifestarile coronavirusului nu sunt mai grave la gravide decât la persoanele infectate care au aceeasi vârsta si acelasi istoric medical. Totodata, se pare ca virusul nu se transmite prin placenta de la gravida cu infectie cu coronavirus la fat. Pentru a confirma însa cu siguranta aceste observatii este nevoie de mai multe studii. Lipsesc datele cu privire la efectele infectiei cu coronavirus la gravidele aflate în primul trimestru de sarcina.
De aceea, se recomanda precautie marita la gravide pe perioada pandemiei prin izolare la domiciliu si reducerea drastica a contactelor sociale. Va vom tine la curent pe masura ce vor aparea date stiintifice noi pe acest subiect, transmite Grupul de Comunicare Strategica
Sursa si un alt articol despre sarcina si infectia covid |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Irinan wrote:Fetelor sarcina mea s a oprit in evolutie.. sarcina usoara la toata lumea si sa va fereasca D zeu de rele Of ce rau imi pare.Multa sanatate si recuperare rapida Irina |
|
Inregistrat: 2/21/2019 Mesaje: 1779
Imi pare rau, Irina! Multa putere sa treceti peste! |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Irinan wrote:Fetelor sarcina mea s a oprit in evolutie.. sarcina usoara la toata lumea si sa va fereasca D zeu de rele Doamne,imi pare rau Irina, multa putere! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Irinan wrote:Fetelor sarcina mea s a oprit in evolutie.. sarcina usoara la toata lumea si sa va fereasca D zeu de rele Offf imi pare sincer rau! Multa putere iti doresc |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Va multumesc pt incurajari, nu scriu la fiecare in parte.. mi au facut si chiuretajul in dimineata asta. Inca nu mi vine a crede ca ieri dimineata cand m am trezit eram gravida si fericita si azi nu mai sunt. |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Miha1989 wrote:
Offf cat de rau imi pare Irinan, iti doresc multa sanatate si putere...
Miha bafta azi la control! Si eu sper luni sa-mi vad bebelul, insa marturisesc ca mi-e si frica sa mai ies din casa Va doresc zile bune si sa avem sanatate! |
|
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| fetele, voi cat de des mergeti la medic? ca mi se pare ca tot ziceti ca mergeti... sau nu sunt eu pe faza cu persoanele care scriu, nu stiu, am zis sa intreb.. au vreo relevanta vizitele dese? sau doar vi se confirma ca bebe e bine? intreb pt ca eu am fost zilele trecute si mai merg abia la 12 sap.
medicul meu a zis ca e suficient, mai ales in contextul actual |
|
|