Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Thursday, March 26, 2020 4:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Irinan wrote:
Fetelor sarcina mea s a oprit in evolutie.. sarcina usoara la toata lumea si sa va fereasca D zeu de rele

Irina imi pare nespus de rau Cray
Miha1989
Scris: Thursday, March 26, 2020 4:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Irinan wrote:
Fetelor sarcina mea s a oprit in evolutie.. sarcina usoara la toata lumea si sa va fereasca D zeu de rele

Offf cat de rau imi pare Irinan, iti doresc multa sanatate si putere...
kryssu92
Scris: Thursday, March 26, 2020 5:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
Irinan wrote:

Irina, multa putere sa treci peste. Îmi pare tare rau! Cray
adina1109
Scris: Thursday, March 26, 2020 5:33 PM
Nivel

Inregistrat: 6/29/2018
Irinan wrote:

Offff imi pare tare rau. Multa putere
AndreV
Scris: Thursday, March 26, 2020 6:08 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
kryssu92 wrote:

La câte vesti proaste am primit în ultimul timp deja iau fiecare zi ca pe o victorie. Azi de dimineata au dat-o pe mama afara de la locul de munca, era inca in perioada de proba, saptamâna viitoare se termina.. Incerc sa vad partea plina a paharului, ca are diabet si macar asa nu se mai plimba pe strazi, ca nu îi lasa sa lucreze de acasa, si asa sunt eu mai ferita (stam cu ai mei la curte).
Îmi doresc câteodata sa ma culc azi, ?i sa ma trezesc in 4-5 mai, la 38 de saptamâni (deci la termen), cu spitalul deschis, si cu virusul asta în scadere, cu mama cu loc de munca si totul bine.
Nu îmi imaginam ca asa va fi perioada asta, care trebuia sa fie cea mai frumoasa din viata mea.

O sa vina si partea frumoasa! Acum e un pic de hop, dar trececomputerlove ... asa ma imbarbatez si pe mine, ca nici eu nu-s departe de atacul de panicaLol

Irinan, imi pare tare rau. Multa putere sa poti trece peste.Cheek Kiss
ivy
Scris: Thursday, March 26, 2020 6:58 PM
Nivel

Inregistrat: 12/6/2019
Imi pare foarte rau, Irina!

Irinan
Scris: Thursday, March 26, 2020 7:16 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Asta e fetelor, nu pot face nimic. La cat progesteron am bagat in mine, i am auzit si inimioara de 2 ori, dar n a fost sa fie. Si ce valori mari aveam la beta la inceput... nici nu mai vreau sa plang, e a 4 sarcina pierduta... o iau de la capat si ma bucur de copilasii care ii am acasa, multumesc Domnului ca ii am pe ei.. stiu ca o sa fie bine, trebuie sa fie bine
Tzepii
Scris: Thursday, March 26, 2020 7:23 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
În general gravidele sunt mai predispuse sa dezvolte complicatii atunci când au boli respiratorii, indiferent de tipul acestora. Deocamdata nu stim cu certitudine daca si în ce fel sunt afectate gravidele de infectia cu coronavirus.

Datele preliminare disponibile în prezent provin din observarea unui numar redus de gravide în trimestrul 3 de sarcina, confirmate cu coronavirus. Pe baza acestor date preliminare se pare ca manifestarile coronavirusului nu sunt mai grave la gravide decât la persoanele infectate care au aceeasi vârsta si acelasi istoric medical.
Totodata, se pare ca virusul nu se transmite prin placenta de la gravida cu infectie cu coronavirus la fat. Pentru a confirma însa cu siguranta aceste observatii este nevoie de mai multe studii. Lipsesc datele cu privire la efectele infectiei cu coronavirus la gravidele aflate în primul trimestru de sarcina.

De aceea, se recomanda precautie marita la gravide pe perioada pandemiei prin izolare la domiciliu si reducerea drastica a contactelor sociale. Va vom tine la curent pe masura ce vor aparea date stiintifice noi pe acest subiect, transmite Grupul de Comunicare Strategica

Sursa
si
un alt articol despre sarcina si infectia covid
Adina Mariana
Scris: Thursday, March 26, 2020 8:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Irinan wrote:
Of ce rau imi pare.Multa sanatate si recuperare rapida IrinaCheek Kiss
Ella30
Scris: Thursday, March 26, 2020 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2019
Irinan wrote:

Imi pare rau, Irina! Multa putere sa treceti peste!
fluturash26
Scris: Friday, March 27, 2020 7:06 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Irinan wrote:

Doamne,imi pare rau Irina, multa putere!pale
Dxc
Scris: Friday, March 27, 2020 8:25 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Irinan wrote:
Offf imi pare sincer rau! Multa putere iti dorescBye2
Irinan
Scris: Friday, March 27, 2020 9:40 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Va multumesc pt incurajari, nu scriu la fiecare in parte.. mi au facut si chiuretajul in dimineata asta. Inca nu mi vine a crede ca ieri dimineata cand m am trezit eram gravida si fericita si azi nu mai sunt. Bye2
Mihaela14
Scris: Friday, March 27, 2020 9:43 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Miha1989 wrote:

Offf cat de rau imi pare Irinan, iti doresc multa sanatate si putere...

Miha bafta azi la control! computerlove
Si eu sper luni sa-mi vad bebelul, insa marturisesc ca mi-e si frica sa mai ies din casa uff
Va doresc zile bune si sa avem sanatate!grup
ivy
Scris: Friday, March 27, 2020 10:44 AM
Nivel

Inregistrat: 12/6/2019
fetele, voi cat de des mergeti la medic? ca mi se pare ca tot ziceti ca mergeti... sau nu sunt eu pe faza cu persoanele care scriu, nu stiu, am zis sa intreb.. au vreo relevanta vizitele dese? sau doar vi se confirma ca bebe e bine?
intreb pt ca eu am fost zilele trecute si mai merg abia la 12 sap.

medicul meu a zis ca e suficient, mai ales in contextul actual
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.