Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dxc
Scris: Wednesday, March 25, 2020 4:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
Am un bebe poznas sic abia dupa jum de ora a putut dna dr sa l masoare....totul e ok!!! Mi a facut si cu manuta Angel il iubesccccccoeur
fluturash26
Scris: Wednesday, March 25, 2020 4:44 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Mihaela14 wrote:

Ai incarcat sa-ti pui o perna in plus cand dormi ca sa-ti fie corpul si capul mai ridicat?

Asta nu am incercat pana acum, voi lua in calcul sa incerc si asa.ras merci de sfat.
fluturash26
Scris: Wednesday, March 25, 2020 4:45 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Dxc wrote:
Am un bebe poznas sic abia dupa jum de ora a putut dna dr sa l masoare....totul e ok!!! Mi a facut si cu manuta Angel il iubesccccccoeur

Superhearts bine ca a putut sa te ia la control.
Miha1989
Scris: Wednesday, March 25, 2020 4:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Dxc wrote:

Ce veste buna, sa fiti sanatosi, ma bucur ca ai reusit totusi sa il faci cu toata nebunia asta... Buddy1
Dxc
Scris: Wednesday, March 25, 2020 5:05 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Miha1989 wrote:

Ce veste buna, sa fiti sanatosi, ma bucur ca ai reusit totusi sa il faci cu toata nebunia asta... Buddy1
da sa sti....maine merg sa recoltez si din sânge...love
Mihaela14
Scris: Wednesday, March 25, 2020 6:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Dxc wrote:

Bravo bebe si bravo mami! newclap Sa fiti sanatosi!Cheek Kiss
Mihaela14
Scris: Wednesday, March 25, 2020 6:05 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
fluturash26 wrote:

Asta nu am incercat pana acum, voi lua in calcul sa incerc si asa.ras merci de sfat.

Cu drag!hearts
kryssu92
Scris: Wednesday, March 25, 2020 7:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
AndreV wrote:

Asa am vrut eu. Mi se pare ca fiind operatie, e mai controlata treaba. Totusi, ai niste medici in jur. La naturala la 19-20+ ore travaliu uita lumea de tine si de bebe. Am niste cunostinte care au scapat ca prin minune cu viata dupa naturala. Eu asa am perceput(dar e parerea mea, e subiectiva dupa experientele unora, nu neaparat e corecta) ca are mai putine riscuri pentru bebe. Prefer sa ma expun eu mai tare, dar pe ea s-o stiu bine, ca tare mult am asteptat-o. Bine, daca e musai, nasc si natural la stat. Mai rau e ca eu nu m-am agitat cu bagaj pt spital, ca stiam ca ne dau tot. Azi mi-am comandat una alta pana se mai livreaza, ca de cumparat nu mai am de unde, sa pregatesc bagaj si in caz de spital de stat.Hilar Acolo mi urat de datul de spaga. A fost criteriul pentru care am vrut privat neaparat. Dau banul si imi dai chitanta. Nu stiu sa bag la nimeni in buzunar. Nici nu stiu cum, nici cat. Sunt pe principiul: Asta ti-e munca, fa-o cum trebuie,ca nici pe mine nu ma plateste nimeni suplimentar...
N-am fost eu niciodata fan nastere de niciun fel. Nu cred ca o nastere sau alta te face mai mama. Daca mi-o putea livra barza acasa,era perfectLol

Eu pe 1 aveam control la 33 saptamâni, dar s-a închis maternitatea (medlife bucuresti) pentru 14 zile. M-am programat pentru 8 aprilie, sper sa nu se mai întâmple nimic.
Le ziceam si celor din familie ca daca ajung sa nasc la stat din cauza virusului vietii, si ajung în prima camera de garda, cu cine s-o nimeri, fara recomandare sau trimisa de doctorul meu, nu scot 1 leu din buzunar. Nu ma pot lasa fara sa nasc, mai ales în perioada asta. Ieri am fost la un pas de atac de panica. Legat de bagaj, nici eu nu am nimic, tot pe acelasi principiu, ca îmi dau ei tot.
kryssu92
Scris: Wednesday, March 25, 2020 7:05 PM
Nivel

Dxc wrote:

Felicitaaaaaari, bine ca ai putut sa faci controlul hearts
adina1109
Scris: Wednesday, March 25, 2020 7:31 PM
Nivel

Inregistrat: 6/29/2018
Dxc wrote:

Hehe ce frumos . Bravo mami
AndreV
Scris: Wednesday, March 25, 2020 10:00 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Dxc wrote:

Ce prapadit mic ai tu. Felicitari!computerlove
AndreV
Scris: Thursday, March 26, 2020 9:52 AM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
kryssu92 wrote:

Eu pe 1 aveam control la 33 saptamâni, dar s-a închis maternitatea (medlife bucuresti) pentru 14 zile. M-am programat pentru 8 aprilie, sper sa nu se mai întâmple nimic.
Le ziceam si celor din familie ca daca ajung sa nasc la stat din cauza virusului vietii, si ajung în prima camera de garda, cu cine s-o nimeri, fara recomandare sau trimisa de doctorul meu, nu scot 1 leu din buzunar. Nu ma pot lasa fara sa nasc, mai ales în perioada asta. Ieri am fost la un pas de atac de panica. Legat de bagaj, nici eu nu am nimic, tot pe acelasi principiu, ca îmi dau ei tot.

Mai e un pic pana atunci, lasa panica, mami. Acum trebuie sa fim mai puternice ca niciodata pentru minunile noastre! Cheek Kiss Eu vorbesc cu ea, ii spun sa pape bine bine acum, sa aiba greutate buna, sa fie puternica sa putem veni acasa repede, ca aici o sa fim bine. Lol Poate pana nasti tu se mai amelioreaza nebunia.majoreta
Miha1989
Scris: Thursday, March 26, 2020 12:56 PM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
Hey, mie tocmai mi-a scris asistenta dr ca de maine incep consulatiile (ei au fost in izolare 2 sapt din cauza unei paciente cu COVID19) deci totusi se mai poate si la privat, eu sunt la Regina Maria... Mi a facut programare la ora 19, abea ast sa merg Blushing
kryssu92
Scris: Thursday, March 26, 2020 1:38 PM
Nivel

AndreV wrote:

Mai e un pic pana atunci, lasa panica, mami. Acum trebuie sa fim mai puternice ca niciodata pentru minunile noastre! Cheek Kiss Eu vorbesc cu ea, ii spun sa pape bine bine acum, sa aiba greutate buna, sa fie puternica sa putem veni acasa repede, ca aici o sa fim bine. Lol Poate pana nasti tu se mai amelioreaza nebunia.majoreta

La câte vesti proaste am primit în ultimul timp deja iau fiecare zi ca pe o victorie. Azi de dimineata au dat-o pe mama afara de la locul de munca, era inca in perioada de proba, saptamâna viitoare se termina.. Incerc sa vad partea plina a paharului, ca are diabet si macar asa nu se mai plimba pe strazi, ca nu îi lasa sa lucreze de acasa, si asa sunt eu mai ferita (stam cu ai mei la curte).
Îmi doresc câteodata sa ma culc azi, ?i sa ma trezesc in 4-5 mai, la 38 de saptamâni (deci la termen), cu spitalul deschis, si cu virusul asta în scadere, cu mama cu loc de munca si totul bine.
Nu îmi imaginam ca asa va fi perioada asta, care trebuia sa fie cea mai frumoasa din viata mea.
Irinan
Scris: Thursday, March 26, 2020 4:05 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Fetelor sarcina mea s a oprit in evolutie.. sarcina usoara la toata lumea si sa va fereasca D zeu de rele
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.