Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Saturday, March 21, 2020 11:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
IoanaOlo wrote:
Buna dimi. Sunt mai bine, nu am mai avut momentan Pete, acum nici nu stiu ce sa cred. NuStiu

Ma bucur, Doamne ajuta!
ivy
Scris: Sunday, March 22, 2020 12:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/6/2019
No, au inceput si la mine greturile calumea (de ieri).
Dar asta e semn ca sarcina merge bine, asa i? (sau e doar in mintea mea?)

Asa ma bucur in fiecare dimineata cand ma dau jos din pat si imi simt sanii durerosi si grei, e momentul zilnic in care multumesc ca bebelusul meu e inca la locul lui.
Mihaela14
Scris: Sunday, March 22, 2020 2:11 PM
Nivel

ivy wrote:
No, au inceput si la mine greturile calumea (de ieri).
Dar asta e semn ca sarcina merge bine, asa i? (sau e doar in mintea mea?)

Asa ma bucur in fiecare dimineata cand ma dau jos din pat si imi simt sanii durerosi si grei, e momentul zilnic in care multumesc ca bebelusul meu e inca la locul lui.

Asa se zice ca e semn bun newclap
Azi si eu sunt tot cu greata in gat, acum la 13 sapt si am greturi mai mari ca inainte, dar ma bucur ca bebele e bine ,asta e tot ce conteaza...eu suport orice pt elcoeur
Miha1989
Scris: Sunday, March 22, 2020 5:09 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Da da fetelor cat ne este rau bebe sigur este acolo, asta este o certitudine oferita noua ca exista si partea faina sa te simti wow si bebe sa fie perfect. Mie din pacat dr mi a anulat programarea ca au intrat in contact cu o persoana cu covid 19 si sunt in carantina... Nu tineam neaparat sincer sa merg iar pt ca abea am fost acum o sapt cand am fost internata si nu vr sa il stresez pe bebe cu ecografi, sigur este acolo la cat imi este de rau... am si eu zile mai bune si zile mai proaste dar rau imi este tot timpul... Pana atunci stam in casa si incercam sa ne protejam, aveti grija de voi fetelor si de bebei Gossip
Mihaela14
Scris: Monday, March 23, 2020 11:47 AM
Nivel

E foarte mare liniste aici? Nu mai ziceti nimic? uff
Pandemia asta ne duce la anxietate...s-au cam dat peste cap vietile noastre. Eu stau mai mult in casa cel putin pana joi cat mai am concediu medical, pe urma nu stiu ...NuStiu
Miha1989
Scris: Monday, March 23, 2020 12:29 PM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
Mihaela14 wrote:
E foarte mare liniste aici? Nu mai ziceti nimic? uff
Pandemia asta ne duce la anxietate...s-au cam dat peste cap vietile noastre. Eu stau mai mult in casa cel putin pana joi cat mai am concediu medical, pe urma nu stiu ...NuStiu

La mine este a treia saptamana de cand stau in casa, am iesit doar strict unde am avut neaparat nevoie... sincer imi este teama, am vz azi un reportaj despre efectele asupra gravidelor si in trim 2 si 3 se trateaza in primul trim sarcina se opreste din evolutie pt ca nu face fata temperaturi corpului de 39-40 grade... Mai am 3 sapt pana intru in trim 2 asa ca sunt un pic speriata pt ca sotul va mai merge la serviciu... Eu dupa medicalul asta o sa imi mai iau un medical, dupaia legal dupaia iar medical si poate reusesc sa intru in risc nici nu ma mai gandesc sa ma intorc la munca...este ingrijorator ca nu stim ce va urma si asta ma infioara, mai ales pt noi gravidutele care ne am dorit atat de mult acest copilas si acum ne izbim de asta. Chiar faceam o gluma aseara cu sotul eu m am nascut la sf comunismului aproape de revolutie bebele se va naste in pandemie,probabil cand lucrurile se vor mai calma,in octombrie.
ivy
Scris: Monday, March 23, 2020 1:18 PM
Nivel

da, subscriu si eu la frica asta..
mi e asa frica sa nu pierd bebelusul mult dorit. Nu am mai iesit din casa, doar sotul pt. cumparaturi, incercam sa avem grija, dar vad ca se ia asa usor...
Am comandat dezintectanti si manusi acum 2 saptamani, nici urma de comanda.. masti nu mai zic, n am gasit niciunde.... mi e si groaza pe cand merg la control, pur si simplu nu am cum sa ma protejez: o sa port manusile cu care spal wc ul probabil si imi leg o esarfa la gura..

Incerc sa gandesc pozitiv, sa ma gandesc ca daca avem grija si nu iesim suntem protejati.. nici nu stiu cum sa fac sa fiu mai zen in bula mea
Mihaela14
Scris: Monday, March 23, 2020 9:06 PM
Nivel

Va inteleg temerile, si eu incerc sa raman cat pot de cerebrala si sa nu dau in extreme, dar chiar nu e usor. Am o mie de intrebari in cap la care nu-mi pot raspunde si cred ca nimeni n-ar putea sa o faca. La firma unde lucrez situatia e incerta inca, eu ar trebui sa intru in risc si cam am de umblat la gine, la medicul de fam, apoi mai e si reteta de clexane care trebuie procurata lunar; toate astea si nu numai imi creaza un stres in situatia asta. Acum cand ar trebui sa ies cat mai putin, nu am incotro ..
Ma linistesc cand imi pun mana pe burtica ,ma linisteste bebe hearts
Ce pot sa mai zic, dupa lupta grea cu infertilitatea, dupa o sarcina pierduta, tot ce imi doresc e sa fiu sanatoasa, sa duc aceasta sarcina la termen, ca apoi sa ne crestem copilasul atat de dorit si asteptat. Dumnezeu sa fie cu noi fetelor! Hands
AndreV
Scris: Monday, March 23, 2020 10:20 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Eu am pierdut lupta cu cerebralitatea....sunt panicata de totCrazy
Numai gravida sa nu fii in perioada asta. Aveam programata cezariana la spital privat in 14 aprilie. Am zis ca e perioada complicata, e mai sigur asa. Sunt un pic maniaca sa controlez cat pot totHilar ... practic, acum ma termina treaba asta. N-am inteles ordonanta din seara asta cat se aplica la spital privat. Sper sa nu se aplice, dar imi vine s-o sun pe dr sa scoata bebelina maine.Lol Nu ma mai vad odata acasa cu fetita mea. hearts
fluturash26
Scris: Monday, March 23, 2020 10:43 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
AndreV wrote:
Eu am pierdut lupta cu cerebralitatea....sunt panicata de totCrazy
Numai gravida sa nu fii in perioada asta. Aveam programata cezariana la spital privat in 14 aprilie. Am zis ca e perioada complicata, e mai sigur asa. Sunt un pic maniaca sa controlez cat pot totHilar ... practic, acum ma termina treaba asta. N-am inteles ordonanta din seara asta cat se aplica la spital privat. Sper sa nu se aplice, dar imi vine s-o sun pe dr sa scoata bebelina maine.Lol Nu ma mai vad odata acasa cu fetita mea. hearts

Trebuie sa suni sa intrei daca ramane valabil. Dar stiu ca ordonanta e data pe 14 zile dar se poate prelungi..
ivy
Scris: Monday, March 23, 2020 10:57 PM
Nivel

ordonanta vizeaza atat cabinetele private cat si spitalele de stat

si gravidele se pare ca nu intra in categoria urgentelor, asa ca vor fi puse pe hold pe cat posibil
AndreV
Scris: Tuesday, March 24, 2020 1:05 AM
Nivel

fluturash26 wrote:

Trebuie sa suni sa intrei daca ramane valabil. Dar stiu ca ordonanta e data pe 14 zile dar se poate prelungi..

Asa am perceput si eu. O sa ma informez, sa vedem....
AndreV
Scris: Tuesday, March 24, 2020 1:06 AM
Nivel

ivy wrote:
ordonanta vizeaza atat cabinetele private cat si spitalele de stat

si gravidele se pare ca nu intra in categoria urgentelor, asa ca vor fi puse pe hold pe cat posibil

Mda...gandire aiurea. De parca poti sa tii bebelusii sa nu creasca, ca-i covid acumLol
ivy
Scris: Tuesday, March 24, 2020 7:13 AM
Nivel

da, ii aiurea ca anumite controale chiar trebuie facute in anumite saptamani pt a avea relevanta

vorbiti cu medicii vostri, eu i am scris medicului meu ieri rapid, ca aveam miercuri programare la Regina Maria, programare care cred ca se va anula in conditiile actuale... asa ca ma vede azi de urgenta
( nici nu vreau sa ma gandesc cate urgente o sa fie azi la saracul..)

din ce am citit la MAI pe facebook, cezariana doar la cald se mai poate face, doar daca e musai musai, nu programata din timp cu medicul tau...de acum nasti cu medicul de garda ( 14 zile de acum incolo, deocamdata)
IoanaOlo
Scris: Tuesday, March 24, 2020 8:05 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
Buna dimineata mamici frumoase. Este foarte aiurea situatia asta pe care o traverseaza omenirea si implicit noi viitoarele mamici. Abia a?tept ?i eu azi sa ajung la medic, sa îmi vad bebelu, mai ales ca am avut petele de sange vineri si duminica seara. Va doresc tuturor multa sanatate si sa ducem cu bine la termen sarcinile si sa ne tinem în brate mogaldetele mult dorite si iubite. Va pup Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.