Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Friday, March 20, 2020 11:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
kryssu92 wrote:

Felicitaaaaaari hearts

Multumesc!pupici
fluturash26
Scris: Friday, March 20, 2020 12:58 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Mihaela14 wrote:

Te tine in suspans ras
Al meu fecior statea cu picioarele desfacute sa vedem ce are Lol

Ooo, tare??... chiar sunt curioasa si eu..mai ales sotulLol care isi doeste un fecior.
Dxc
Scris: Friday, March 20, 2020 2:06 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Mihaela14 wrote:
Am primit rezultatele la testul genetic panorama si este probabilitate redusa topai yes
Si este baietel!!!boy
Sunt fericita!!!flowers dance
felicitariiiiii!!! majoreta
Mihaela14
Scris: Friday, March 20, 2020 3:36 PM
Nivel

Dxc wrote:
felicitariiiiii!!! majoreta

Multumesc!computerlove
Mihaela14
Scris: Friday, March 20, 2020 3:38 PM
Nivel

fluturash26 wrote:

Ooo, tare??... chiar sunt curioasa si eu..mai ales sotulLol care isi doeste un fecior.

Pai da, ca fata are deja coeur
IoanaOlo
Scris: Friday, March 20, 2020 5:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
Buna fetelor. Ma bucur cand vad ca sunteti bine ?i ca totul decurge bine. La mine azi au aparut Pete rosiatice pe hartia igienica. Am vorbit cu medicul, nu ma poate primi pana marti. Incerc sa nu imi fac idei ?i sa nu ma panichez dar nu prea îmi iese. Nu am nici un alt simptom sau vreo durere. Am 12 saptamani si la ultima ecografie totul era perfect.
fluturash26
Scris: Friday, March 20, 2020 5:08 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
IoanaOlo wrote:
Buna fetelor. Ma bucur cand vad ca sunteti bine ?i ca totul decurge bine. La mine azi au aparut Pete rosiatice pe hartia igienica. Am vorbit cu medicul, nu ma poate primi pana marti. Incerc sa nu imi fac idei ?i sa nu ma panichez dar nu prea îmi iese. Nu am nici un alt simptom sau vreo durere. Am 12 saptamani si la ultima ecografie totul era perfect.

Eu de cand am sangerat si inca mai am uneori pete maronii iau asa... 1 arefam vaginal dimineata,unul seara. Si un duphaston oral la amiaza...si e mult mai ok,chiar de mai am pete maronii dar a zis fa vor trece in timp..
Mihaela14
Scris: Friday, March 20, 2020 5:12 PM
Nivel

IoanaOlo wrote:

Incearca sa stai cat mai mult linistita in pat si suplimenteza cu progesteron, arefam sau ce ai. Ai si crampe?
IoanaOlo
Scris: Friday, March 20, 2020 5:14 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Incearca sa stai cat mai mult linistita in pat si suplimenteza cu progesteron, arefam sau ce ai. Ai si crampe?
Absolut nimic, nici crampe nici dureri o mica durere de cap. În rest nimic. NuStiu
Mihaela14
Scris: Friday, March 20, 2020 5:22 PM
Nivel

IoanaOlo wrote:
Absolut nimic, nici crampe nici dureri o mica durere de cap. În rest nimic. NuStiu

Daca sangerarile nu sunt insotite de crampe si/sau dureri de spate de obicei nu inseamna ceva grav. Doar sa eviti orice efort si pune progesteron ca ajuta. Cheek Kiss
IoanaOlo
Scris: Friday, March 20, 2020 5:24 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Daca sangerarile nu sunt insotite de crampe si/sau dureri de spate de obicei nu inseamna ceva grav. Doar sa eviti orice efort si pune progesteron ca ajuta. Cheek Kiss
O sa iau o pauza de la orice si o sa stau în varful patului week-end-ul acesta. Pana marti sper sa nu se amplifice problema. Tu cum te simti Miha? computerlove
Mihaela14
Scris: Friday, March 20, 2020 6:19 PM
Nivel

IoanaOlo wrote:
O sa iau o pauza de la orice si o sa stau în varful patului week-end-ul acesta. Pana marti sper sa nu se amplifice problema. Tu cum te simti Miha? computerlove

In general bine, mai am zile cand simt intepaturi in zona colului si junghiuri prin spate, depinde cat de tare ma agit prin casa :)
Am facut azi programare pentru urmatorul eco, va fi in 31.03 (sper sa nu intervina nimic pana atunci) . Vrau sa incep demersurile pentru concediu de risc maternal.
IoanaOlo
Scris: Friday, March 20, 2020 7:02 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

In general bine, mai am zile cand simt intepaturi in zona colului si junghiuri prin spate, depinde cat de tare ma agit prin casa :)
Am facut azi programare pentru urmatorul eco, va fi in 31.03 (sper sa nu intervina nimic pana atunci) . Vrau sa incep demersurile pentru concediu de risc maternal.
Si eu ma gandeam, daca e totul bine cu bebelu', sa cer reducere la jumate a programului de munca, ma tem sa daca iau cu risc o sa innebunesc stand acasa.
Mihaela14
Scris: Saturday, March 21, 2020 8:46 AM
Nivel

IoanaOlo wrote:
Si eu ma gandeam, daca e totul bine cu bebelu', sa cer reducere la jumate a programului de munca, ma tem sa daca iau cu risc o sa innebunesc stand acasa.

Eu am cerut reducerea programului la 6 ore in momentul cand am anuntat sarcina. Am anuntat tarziu, cand aveam deja aproape 12 saptamani. Am mers cu 6 ore vreo sapt jumate si pe urma am intrat in medical. Ma simt mai in siguranta acasa.
Cum te simti astazi, ai mai avut sangerari?
IoanaOlo
Scris: Saturday, March 21, 2020 9:02 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Eu am cerut reducerea programului la 6 ore in momentul cand am anuntat sarcina. Am anuntat tarziu, cand aveam deja aproape 12 saptamani. Am mers cu 6 ore vreo sapt jumate si pe urma am intrat in medical. Ma simt mai in siguranta acasa.
Cum te simti astazi, ai mai avut sangerari?
Buna dimi. Sunt mai bine, nu am mai avut momentan Pete, acum nici nu stiu ce sa cred. NuStiu
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.