Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Anitta76 wrote:Felicitaari Miha! Ma bucur mult ptr tine! Stiam eu ca tu o sa ai baietel! Tatal tau te vegheaza si sigur l-a trimis pe bebe sa fie alaturi de tine mereu! Te imbratisez! Multumesc mult, asa cred si eu! |
|
| adina1109 wrote: Felicitariiiiiiii !!!!!!!!!
Multumesc! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| Super, Miha! Ma bucur Sa fiti sanatosi in continuare! |
|
| ivy wrote:Super, Miha! Ma bucur Sa fiti sanatosi in continuare! Multumim si voi la fel! Cum te simti? |
|
| cam izolata in casa, in rest bine. azi mi a fost cam greata toata ziua, nu stiu daca de la mancare sau de la sarcina (am intrat si eu in 6s deci ar putea fi si de la asta)
sa aveti grija in perioada ce urmeaza, ca intra tot felul de oameni in tara.... din pacate nu oamenii de calitate, multi inconstienti. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
|
Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si sa cresteti mari! |
|
| ivy wrote:cam izolata in casa, in rest bine. azi mi a fost cam greata toata ziua, nu stiu daca de la mancare sau de la sarcina (am intrat si eu in 6s deci ar putea fi si de la asta) sa aveti grija in perioada ce urmeaza, ca intra tot felul de oameni in tara.... din pacate nu oamenii de calitate, multi inconstienti. Bine faci ca stai acasa, si eu mi-am luat medical si ies doar daca e chiar nevoie. Greturile sunt de la sarcina Nu vrei sa-ti faci si tu ticker sa vedem si noi cum inaintezi? |
|
| AndreV wrote:Felicitari! Sa ai o sarcina usoara si sa cresteti mari! Multumim ! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| Felicitari. Sa ai o sarcina usoara in continuare. Pupicei |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Mihaela14 wrote:Multumesc la tine inca nu se stie ce va fi? Inca nu,pe 7 aprilie mai am control si cred ca atunci voi afla. Asa sper..tura asta se misca de zor si nu s-a putut vedea. |
|
| Mihaela14 wrote:Bine faci ca stai acasa, si eu mi-am luat medical si ies doar daca e chiar nevoie. Greturile sunt de la sarcina Nu vrei sa-ti faci si tu ticker sa vedem si noi cum inaintezi?
dap, de la sarcina cred ca sunt, nu de la pizza de ieri ca si azi le simt, noroc ca sunt timide
am vrut sa pun si eu timeline dinasta fain, dar m am oprit in timp ce il faceam, am zis ca vreau sa trec de primul control, sa stiu sigur ca e acolo inimioara |
|
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
|
Felicitaaaaaari |
|
| IoanaOlo wrote:Felicitari. Sa ai o sarcina usoara in continuare. Pupicei Multumesc, sarcina usoara si tie! |
|
| fluturash26 wrote:Inca nu,pe 7 aprilie mai am control si cred ca atunci voi afla. Asa sper..tura asta se misca de zor si nu s-a putut vedea. Te tine in suspans Al meu fecior statea cu picioarele desfacute sa vedem ce are |
|
| ivy wrote:dap, de la sarcina cred ca sunt, nu de la pizza de ieri ca si azi le simt, noroc ca sunt timide am vrut sa pun si eu timeline dinasta fain, dar m am oprit in timp ce il faceam, am zis ca vreau sa trec de primul control, sa stiu sigur ca e acolo inimioara Da ,toate la timpul lor |
|
|