Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
BisIrinka
Scris: Tuesday, March 3, 2020 11:22 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/26/2020

Angel
Cum atasati imaginea cu care săptămâni aveți si mica descriere despre ce pastile luati?

Mihaela14
Scris: Tuesday, March 3, 2020 11:41 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
BisIrinka wrote:

Angel
Cum atasati imaginea cu care saptamâni ave?i si mica descriere despre ce pastile luati?

Intrii pe adresa https://lilypie.com/ sau dai click pe oricare ticker de-al nostru si te conduce acolo, iti creezi propriul ticker si la urma copiezi codul ce ti-l da in semnatura ( Profilul meu->semnatura). Tot in profilul meu, semnatura scrii si alte detalii despre tine.
kryssu92
Scris: Tuesday, March 3, 2020 1:58 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
Mihaela14 wrote:

Azi dupa masa am eco topai

Tin pumnii hearts
Mihaela14
Scris: Tuesday, March 3, 2020 2:04 PM
Nivel

Va multumesc fetelor! Chiar am nevoie de gandurile voastre pozitive iloveyou
AndreV
Scris: Tuesday, March 3, 2020 7:08 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Mihaela14 wrote:

Te asteptam cu vesti bune! Cheek Kiss Hands
Mihaela14
Scris: Tuesday, March 3, 2020 8:08 PM
Nivel

yes E bine bebe fetelor!! yes
Sunt fericita, am plans la eco cand mi-am vazut bebele cum se zbenguia pe acolo. I-a facut toate masuratorile si are tot ce trebuie, toate sunt in parametrii, practic mi-a facut morfologia de trim 1 . Si cred ca mi-am gasit medicul mult cautat!dance
Mi-a recomandat sa trec pe clexane de 0,4 si mi-a dat si adeverinta pt locul de munca in care a specificat rdducerea programului de munca ca 6 ore.
Am doua fibroame in zona unde e inserata placenta, asta e pericolul cel mai mare, mai e chistul...dar sunt optimista ca va fi bine de data asta!
Va pup pe toate si ma bucur sa impartasesc cu voi aceste bucurii!computerlove
IoanaOlo
Scris: Tuesday, March 3, 2020 8:23 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
Mihaela14 wrote:
Sunt fericita, am plans la eco cand mi-am vazut bebele cum se zbenguia pe acolo. I-a facut toate masuratorile si are tot ce trebuie, toate sunt in parametrii, practic mi-a facut morfologia de trim 1 . Si cred ca mi-am gasit medicul mult cautat!dance
Mi-a recomandat sa trec pe clexane de 0,4 si mi-a dat si adeverinta pt locul de munca in care a specificat rdducerea programului de munca ca 6 ore.
Am doua fibroame in zona unde e inserata placenta, asta e pericolul cel mai mare, mai e chistul...dar sunt optimista ca va fi bine de data asta!

Ma bucur sa aud ca este totul bine si ca ai gasit un medic cu care sa fi pe aceeasi lungime de undaBravoo . Cu multa liniste ?i optimism totul o sa fie mai mult decat bine. Te pupicesc si te imbratisez cu drag. computerlove
BisIrinka
Scris: Tuesday, March 3, 2020 8:28 PM
Nivel

Am venit acum de la eco si nici nustiu ce sa zic. Cronologic trebuia sa am 6s6z, iar ecologic 5 saptamani si câteva zile. A mai patit cineva asa? Se vedea embrionul format si se vedea cum palpaie pe eco, insa nu se auzeau bataile inimii, si medicul mi-a zis ca e din cauza ca e prea mica sarcina. Iar eu imi fac griji nespus de mult, mii frica sa nu pierd iarasi sarcinaCray
P.S. mi-a dat Aspenter și Arefarm
kryssu92
Scris: Tuesday, March 3, 2020 8:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
Mihaela14 wrote:

Ce ma bucuuuuuryes yes yes
Si eu am descoperit un fibrom la morfologia 2, sper sa stea linistit acolo, sa nu creasca prea tare. Pâna la 22 saptamâni nu s-a vazut.
BisIrinka
Scris: Tuesday, March 3, 2020 8:48 PM
Nivel

kryssu92 wrote:

Si eu am descoperit un fibrom la morfologia 2, sper sa stea linistit acolo, sa nu creasca prea tare. Pâna la 22 saptamâni nu s-a vazut.

Felicitari si sanatate Love
Irinan
Scris: Tuesday, March 3, 2020 8:50 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Mihaela14 wrote:

Mihaela felicitari pt vestile bunehearts
Irinan
Scris: Tuesday, March 3, 2020 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
BisIrinka wrote:
Am venit acum de la eco si nici nustiu ce sa zic. Cronologic trebuia sa am 6s6z, iar ecologic 5 saptamani si câteva zile. A mai patit cineva asa? Se vedea embrionul format si se vedea cum palpaie pe eco, insa nu se auzeau bataile inimii, si medicul mi-a zis ca e din cauza ca e prea mica sarcina. Iar eu imi fac griji nespus de mult, mii frica sa nu pierd iarasi sarcinaCray
P.S. mi-a dat Aspenter ?i Arefarm

Ecografic poate sa fie mai mic daca ai ovulat mai tarziu... cat despre inimioara daca palpaie e ok, Cheek Kiss
Mihaela14
Scris: Tuesday, March 3, 2020 9:19 PM
Nivel

IoanaOlo wrote:

Ma bucur sa aud ca este totul bine si ca ai gasit un medic cu care sa fi pe aceeasi lungime de undaBravoo . Cu multa liniste ?i optimism totul o sa fie mai mult decat bine. Te pupicesc si te imbratisez cu drag. computerlove

Multumesc Ioana! Imbratisari si pupici si de la mine!Cheek Kiss computerlove
Mihaela14
Scris: Tuesday, March 3, 2020 9:28 PM
Nivel

kryssu92 wrote:

Multumesc pupici Eu stiam de fibroame, dar pana acum mi s-a zis ca nu vor afecta sarcina, e prima data cand m-i se spune ca prezinta pericol. Deocamdata au cam aceleasi dimensiuni ca inainte de sarcina.
Mihaela14
Scris: Tuesday, March 3, 2020 9:30 PM
Nivel

Irinan wrote:

Mihaela felicitari pt vestile bunehearts

Multumesc Irina! Cheek Kiss Tu cum te mai simti?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.