Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2020 Mesaje: 42
| Cum atasati imaginea cu care săptămâni aveți si mica descriere despre ce pastile luati?
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| BisIrinka wrote: Cum atasati imaginea cu care saptamâni ave?i si mica descriere despre ce pastile luati? Intrii pe adresa https://lilypie.com/ sau dai click pe oricare ticker de-al nostru si te conduce acolo, iti creezi propriul ticker si la urma copiezi codul ce ti-l da in semnatura ( Profilul meu->semnatura). Tot in profilul meu, semnatura scrii si alte detalii despre tine. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Mihaela14 wrote:Azi dupa masa am eco
Tin pumnii |
|
| Va multumesc fetelor! Chiar am nevoie de gandurile voastre pozitive |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Mihaela14 wrote:Va multumesc fetelor! Chiar am nevoie de gandurile voastre pozitive
Te asteptam cu vesti bune! |
|
| E bine bebe fetelor!! Sunt fericita, am plans la eco cand mi-am vazut bebele cum se zbenguia pe acolo. I-a facut toate masuratorile si are tot ce trebuie, toate sunt in parametrii, practic mi-a facut morfologia de trim 1 . Si cred ca mi-am gasit medicul mult cautat! Mi-a recomandat sa trec pe clexane de 0,4 si mi-a dat si adeverinta pt locul de munca in care a specificat rdducerea programului de munca ca 6 ore. Am doua fibroame in zona unde e inserata placenta, asta e pericolul cel mai mare, mai e chistul...dar sunt optimista ca va fi bine de data asta! Va pup pe toate si ma bucur sa impartasesc cu voi aceste bucurii! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| Mihaela14 wrote: E bine bebe fetelor!! Sunt fericita, am plans la eco cand mi-am vazut bebele cum se zbenguia pe acolo. I-a facut toate masuratorile si are tot ce trebuie, toate sunt in parametrii, practic mi-a facut morfologia de trim 1 . Si cred ca mi-am gasit medicul mult cautat! Mi-a recomandat sa trec pe clexane de 0,4 si mi-a dat si adeverinta pt locul de munca in care a specificat rdducerea programului de munca ca 6 ore. Am doua fibroame in zona unde e inserata placenta, asta e pericolul cel mai mare, mai e chistul...dar sunt optimista ca va fi bine de data asta! Va pup pe toate si ma bucur sa impartasesc cu voi aceste bucurii! Ma bucur sa aud ca este totul bine si ca ai gasit un medic cu care sa fi pe aceeasi lungime de unda . Cu multa liniste ?i optimism totul o sa fie mai mult decat bine. Te pupicesc si te imbratisez cu drag. |
|
| Am venit acum de la eco si nici nustiu ce sa zic. Cronologic trebuia sa am 6s6z, iar ecologic 5 saptamani si câteva zile. A mai patit cineva asa? Se vedea embrionul format si se vedea cum palpaie pe eco, insa nu se auzeau bataile inimii, si medicul mi-a zis ca e din cauza ca e prea mica sarcina. Iar eu imi fac griji nespus de mult, mii frica sa nu pierd iarasi sarcina P.S. mi-a dat Aspenter și Arefarm |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Mihaela14 wrote: E bine bebe fetelor!! Sunt fericita, am plans la eco cand mi-am vazut bebele cum se zbenguia pe acolo. I-a facut toate masuratorile si are tot ce trebuie, toate sunt in parametrii, practic mi-a facut morfologia de trim 1 . Si cred ca mi-am gasit medicul mult cautat! Mi-a recomandat sa trec pe clexane de 0,4 si mi-a dat si adeverinta pt locul de munca in care a specificat rdducerea programului de munca ca 6 ore. Am doua fibroame in zona unde e inserata placenta, asta e pericolul cel mai mare, mai e chistul...dar sunt optimista ca va fi bine de data asta! Va pup pe toate si ma bucur sa impartasesc cu voi aceste bucurii!
Ce ma bucuuuuur Si eu am descoperit un fibrom la morfologia 2, sper sa stea linistit acolo, sa nu creasca prea tare. Pâna la 22 saptamâni nu s-a vazut. |
|
| kryssu92 wrote:Ce ma bucuuuuur Si eu am descoperit un fibrom la morfologia 2, sper sa stea linistit acolo, sa nu creasca prea tare. Pâna la 22 saptamâni nu s-a vazut. Felicitari si sanatate |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Mihaela14 wrote:Va multumesc fetelor! Chiar am nevoie de gandurile voastre pozitive Mihaela felicitari pt vestile bune |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| BisIrinka wrote:Am venit acum de la eco si nici nustiu ce sa zic. Cronologic trebuia sa am 6s6z, iar ecologic 5 saptamani si câteva zile. A mai patit cineva asa? Se vedea embrionul format si se vedea cum palpaie pe eco, insa nu se auzeau bataile inimii, si medicul mi-a zis ca e din cauza ca e prea mica sarcina. Iar eu imi fac griji nespus de mult, mii frica sa nu pierd iarasi sarcina P.S. mi-a dat Aspenter ?i Arefarm Ecografic poate sa fie mai mic daca ai ovulat mai tarziu... cat despre inimioara daca palpaie e ok, |
|
| IoanaOlo wrote:Ma bucur sa aud ca este totul bine si ca ai gasit un medic cu care sa fi pe aceeasi lungime de unda . Cu multa liniste ?i optimism totul o sa fie mai mult decat bine. Te pupicesc si te imbratisez cu drag. Multumesc Ioana! Imbratisari si pupici si de la mine! |
|
| kryssu92 wrote:Ce ma bucuuuuur Si eu am descoperit un fibrom la morfologia 2, sper sa stea linistit acolo, sa nu creasca prea tare. Pâna la 22 saptamâni nu s-a vazut. Multumesc Eu stiam de fibroame, dar pana acum mi s-a zis ca nu vor afecta sarcina, e prima data cand m-i se spune ca prezinta pericol. Deocamdata au cam aceleasi dimensiuni ca inainte de sarcina. |
|
| Irinan wrote:Mihaela felicitari pt vestile bune Multumesc Irina! Tu cum te mai simti? |
|
|