Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Miha1989 wrote:Buna fetelor, sa va povestesc despre vizita la medic, i am auzit inimioara a fost atat de frumos...mi a zis ca totul este bine, bebe corespunde perioadei de sarcina si s a dezvoltat foarte bine, mi a dat analize si ne vedem peste 3 saptamani. uuuu doamne!!! Bebelus dragut |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2020 Mesaje: 42
| Mihaela14 wrote:Fetelor azi ma duc la eco si am mari emotii!! Sa-mi tineti pumnii! Cate saptamani ai? ?i eu am o programare la eco pe azi. Am 6s5z din prima zi de Cm, si sa fiu sincera îmi e frica. Data trecuta dupa 4 zile de la eco am pierdut sarcina Mult succes, voi tine pumnii. Ne anunti si pe noi ce a zis medicul |
|
| Miha1989 wrote:Multumesc, 6 saptamani si 4 zile Miha cred ca avem bebei cu aceeasi data Eu am 6s5z din prima zi de Cm Sa de-a Domnul sa fie sanatosi toti bebeii |
|
Inregistrat: 3/2/2020 Mesaje: 5
| Mihaela14 wrote: Avem aici o graviduta la care la inceput nu se dubla beta la 48 de ore si acum are 29 de saptamani, e vorba de kryssu, poate intra ea sa confirme. Valorile si mie mi se par mici, dar poate ovulatia si implantarea au fost mai tarzii. Cand mergi la control?
Implantare târzie cred ca am avut, primul test pozitiv cu o linie pala l-am avut cu o zi înainte de primul beta. Doctorul meu nu vrea sa ma vada la eco pâna valoarea nu ajunge la 1000 :( |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| BisIrinka wrote:Miha cred ca avem bebei cu aceeasi data Eu am 6s5z din prima zi de Cm Sa de-a Domnul sa fie sanatosi toti bebeii
Da pai eu ultimul ciclu menstrual l am avut pe 16 ianuarie |
|
| Ramona Hannafi wrote:Buna viitoare mamici ?? Deci am facut beta HCG si rezultatele sunt dupa cum urmeaza: la 4s - 23.86, la 4s2z- 45.08, iar la 5s ( azi )- 144 Mi se par valorile foarte mici,cresc undeva la 1.8 la 48 h. Este cineva care a avut valori atât de mici ale beta HCG si totusi are/ a avut o sarcina normala intrauterina?
Saptamânile pe care le-a?i mentionat sunt din prima zi de Cm sau de la ovulatie? Cam sunt mici valorile. Am atasat o tabela, daca ave?i peste 5 saptamani de sarcina ar trebui sa aveti peste 1000  BisIrinka attached the following image(s):

|
|
| Miha1989 wrote:Da pai eu ultimul ciclu menstrual l am avut pe 16 ianuarie Si eu la fel |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Miha1989 wrote:Buna fetelor, sa va povestesc despre vizita la medic, i am auzit inimioara a fost atat de frumos...mi a zis ca totul este bine, bebe corespunde perioadei de sarcina si s a dezvoltat foarte bine, mi a dat analize si ne vedem peste 3 saptamani. Ce frumos, felicitari |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| BisIrinka wrote:Cate saptamani ai? ?i eu am o programare la eco pe azi. Am 6s5z din prima zi de Cm, si sa fiu sincera îmi e frica. Data trecuta dupa 4 zile de la eco am pierdut sarcina Mult succes, voi tine pumnii. Ne anunti si pe noi ce a zis medicul Am 10s3z astazi, poti sa vezi si pe ticker-ul din semnatura mea. Multumesc, multa bafta si tie! |
|

| Ramona Hannafi wrote:
Implantare târzie cred ca am avut, primul test pozitiv cu o linie pala l-am avut cu o zi înainte de primul beta. Doctorul meu nu vrea sa ma vada la eco pâna valoarea nu ajunge la 1000 :(
Pai da ca asa se stie: daca beta e sub 1000 nu se vede nimic la eco. Inarmeaza-te cu rabdare si Doamne ajuta sa fie bine! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Mihaela14 wrote: Avem aici o graviduta la care la inceput nu se dubla beta la 48 de ore si acum are 29 de saptamani, e vorba de kryssu, poate intra ea sa confirme. Valorile si mie mi se par mici, dar poate ovulatia si implantarea au fost mai tarzii. Cand mergi la control?
Eu, prezent. Prima beta a fost facuta la 4s, a doua la 4s2z si a treia la 4s4z (luni, miercuri, vineri). La 5 saptamâni am fost la eco si se vedea doar sacul, la 7 saptamâni aparuse buburuzul mic si ii pâlpâia inimioara iar la 9 saptamâni am si auzit-o. Acum joaca fotbal cu organele mele interne, se antreneaza. Poate a fost într-adevar o ovulatie si o implantare mai târzie. Tin pumnii sa fie bine. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Mihaela14 wrote:Am 10s3z astazi, poti sa vezi si pe ticker-ul din semnatura mea. Multumesc, multa bafta si tie!
Cum a fost ieri la eco? |
|
| BisIrinka wrote:Saptamânile pe care le-a?i mentionat sunt din prima zi de Cm sau de la ovulatie? Cam sunt mici valorile. Am atasat o tabela, daca ave?i peste 5 saptamani de sarcina ar trebui sa aveti peste 1000 
Saptamâni de la CM, a?a cum se calculeaza. Se dubleaza in 71 de ore, care este ?i el în grafic. A?a cum ?i valoarea se încadreaza, • saptamana 5 de sarcina:18 - 7.340 mIU/ml. Dar tot sunt foarte speriata ??. Incerc de 2 ani sa ramân însarcinata, e prima data când reu?esc fiind a 3-a luna de stimulare ovariana ?i injec?ie de declan?are. |
|
| kryssu92 wrote: Eu, prezent. Prima beta a fost facuta la 4s, a doua la 4s2z si a treia la 4s4z (luni, miercuri, vineri). La 5 saptamâni am fost la eco si se vedea doar sacul, la 7 saptamâni aparuse buburuzul mic si ii pâlpâia inimioara iar la 9 saptamâni am si auzit-o. Acum joaca fotbal cu organele mele interne, se antreneaza. Poate a fost într-adevar o ovulatie si o implantare mai târzie. Tin pumnii sa fie bine.
Mul?umesc sarcina u?oara sa ai ?i bebe sanatos ?????? |
|

| kryssu92 wrote:
Cum a fost ieri la eco?
Azi dupa masa am eco |
|
|