Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Ramona Hannafi wrote:Buna viitoare mamici ?? Deci am facut beta HCG si rezultatele sunt dupa cum urmeaza: la 4s - 23.86, la 4s2z- 45.08, iar la 5s ( azi )- 144 Mi se par valorile foarte mici,cresc undeva la 1.8 la 48 h. Este cineva care a avut valori atât de mici ale beta HCG si totusi are/ a avut o sarcina normala intrauterina?
Avem aici o graviduta la care la inceput nu se dubla beta la 48 de ore si acum are 29 de saptamani, e vorba de kryssu, poate intra ea sa confirme. Valorile si mie mi se par mici, dar poate ovulatia si implantarea au fost mai tarzii. Cand mergi la control? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2020 Mesaje: 42
| Mamici, când scrie?i de saptamâni va referi?i la perioada din prima zi de CM? Citesc ?i pe net multe articole unde se specifica cu sarcina pe saptamâni, ?i sunt cam derutata. Sa ?tiu cum sa percep situa?ia. Mul?umesc pentru raspuns |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Buna fetelor, sa va povestesc despre vizita la medic, i am auzit inimioara a fost atat de frumos...mi a zis ca totul este bine, bebe corespunde perioadei de sarcina si s a dezvoltat foarte bine, mi a dat analize si ne vedem peste 3 saptamani. |
|

| BisIrinka wrote:Mamici, când scrie?i de saptamâni va referi?i la perioada din prima zi de CM? Citesc ?i pe net multe articole unde se specifica cu sarcina pe saptamâni, ?i sunt cam derutata. Sa ?tiu cum sa percep situa?ia. Mul?umesc pentru raspuns
Se calculeaza din prima zi de CM. |
|
| Miha1989 wrote:Buna fetelor, sa va povestesc despre vizita la medic, i am auzit inimioara a fost atat de frumos...mi a zis ca totul este bine, bebe corespunde perioadei de sarcina si s a dezvoltat foarte bine, mi a dat analize si ne vedem peste 3 saptamani. Uau super sarcina u?oara. Cate saptamani ai? |
|

| BisIrinka wrote:Uau super  sarcina u?oara. Cate saptamani ai?
Multumesc, 6 saptamani si 4 zile |
|

| Miha1989 wrote:Buna fetelor, sa va povestesc despre vizita la medic, i am auzit inimioara a fost atat de frumos...mi a zis ca totul este bine, bebe corespunde perioadei de sarcina si s a dezvoltat foarte bine, mi a dat analize si ne vedem peste 3 saptamani. Felicitari pentru bebe luptator! |
|

| Fetelor azi ma duc la eco si am mari emotii!! Sa-mi tineti pumnii! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| Mihaela14 wrote:Fetelor azi ma duc la eco si am mari emotii!! Sa-mi tineti pumnii! . Sunt cu gândul la tine |
|

| Mihaela14 wrote:Fetelor azi ma duc la eco si am mari emotii!! Sa-mi tineti pumnii!
Miha te imbratisez, cu siguranta totul va fi bine, asta este anul bebeilor luptatori |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Mihaela14 wrote:Fetelor azi ma duc la eco si am mari emotii!! Sa-mi tineti pumnii! Baftaaaa totul va fi perfect |
|
| Cum credeti, o ecografie intravaginala poate stimula un avort spontan? |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Mihaela14 wrote:Fetelor azi ma duc la eco si am mari emotii!! Sa-mi tineti pumnii! tin pumnii! Toate gândurile bune merg la tine si la bebe |
|
| Ramona Hannafi wrote:Buna viitoare mamici ?? Deci am facut beta HCG si rezultatele sunt dupa cum urmeaza: la 4s - 23.86, la 4s2z- 45.08, iar la 5s ( azi )- 144 Mi se par valorile foarte mici,cresc undeva la 1.8 la 48 h. Este cineva care a avut valori atât de mici ale beta HCG si totusi are/ a avut o sarcina normala intrauterina?
sunt mici valorile mai ales între ultimile 2 pt ca e si perioada mai mare ....Doamne ajuta sa fie bine ! |
|
| BisIrinka wrote:Cum credeti, o ecografie intravaginala poate stimula un avort spontan? eu cred ca nu, altfel nu s ar face intravaginal in sarcina |
|
|