Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Primavera7 wrote:Buna dimineata fetelor! Am ajuns si eu acasa, in sfarsit, dupa o saptamana grea. Cerclajul l-am facut, dorctorul mi-a zis ca nu a reusit sa prinda toata deschizatura pentru ca ii era frica sa nu sparga sacul bebelului. Dar e ok si asa. Acum trebuie sa stau la pat si sa evit cat mai mult orice forma de efort sau miscare prelungita. Bebe e bine si sanatos, creste inclusiv in greutate, ceea ce ma bucura. Sper ca si voi sunteti bine si va doresc sa nu aveti nevoie sa treceti prin asa ceva niciodata Profita sa te odihnesti pe cand vine bebe ma bucur ca sunteti bine |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Dxc wrote:si eu sunt curioasa...înca nu am fost nici eu la mf, am zis ca merg dupa urm eco....soooo sunt interesata de subiect Eu am mers doar cu raportul medical de la Ginecolog , m-a înregistrat in sistem si mi-a dat o adeverinta pe care am dus o la serviciu. |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| adina1109 wrote: Eu am mers doar cu raportul medical de la Ginecolog , m-a înregistrat in sistem si mi-a dat o adeverinta pe care am dus o la serviciu.
asa o sa fac si eu dupa urm eco multuuu |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2020 Mesaje: 42
| adina1109 wrote: Eu am mers doar cu raportul medical de la Ginecolog , m-a înregistrat in sistem si mi-a dat o adeverinta pe care am dus o la serviciu.
Câte saptamâni ave?i? |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Irinan wrote:Am cumparat si arefam, mi am facut putin stoc cand am vazut ca nu se gaseste. E si mai convenabil la pret arefamul, Da da si e acelasi lucru pana la urma. Stiam insa ca arefamul e mai ok ca e progesteron natural daca nu ma insel, si utrogestan e sintetic. Oricum tot la aia folosesc si la concentratie gasesti.. |
|
| O primavara minunata sa aveti fetele mele! |
|
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Dxc wrote: O primavara minunata sa aveti fetele mele!
Multumesc la fel, sa aveti un an plin de floricele si soare! |
|
| O primavara frumoasa |
|
| Cine ma poate ajuta va rog frumos. De câteva zile am observat ca nu ma mai dor sânii practic deloc. Sau cate odata doar un pic. Și nici nu mi-au apărut greturile.Oare e de rau? Vineri mi-am facut beta HCG si am 12854, având 6 saptamâni din prima zi de Cm. Multumesc |
|
| BisIrinka wrote:Cine ma poate ajuta va rog frumos. De câteva zile am observat ca nu ma mai dor sânii practic deloc. Sau cate odata doar un pic. ?i nici nu mi-au aparut greturile.Oare e de rau? Vineri mi-am facut beta HCG si am 12854, având 6 saptamâni din prima zi de Cm. Multumesc de acu or sa apara greturile. Nu te speria , bebe e acolo ! |
|
| BisIrinka wrote:Cine ma poate ajuta va rog frumos. De câteva zile am observat ca nu ma mai dor sânii practic deloc. Sau cate odata doar un pic. ?i nici nu mi-au aparut greturile.Oare e de rau? Vineri mi-am facut beta HCG si am 12854, având 6 saptamâni din prima zi de Cm. Multumesc Pe mine sanii nu m au durut nici macar o secunda. Relax |
|
| Primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire si un soare stralucitor asemeni sufletelor voastre... |
|
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| Irinan wrote: Pe mine sanii nu m au durut nici macar o secunda. Relax
Iar eu greturi nu am avut nici macar o secunda :))) So, BisIrinka, daca nu ai, bucura-te, ca e foarte fain fara si nu inseamna ca sarcina nu merge bine |
|
| Va mul?umesc la toate pentru încurajari. Va cuprind cu drag :026 sanatate |
|
| laura513 wrote:Iar eu greturi nu am avut nici macar o secunda :))) So, BisIrinka, daca nu ai, bucura-te, ca e foarte fain fara si nu inseamna ca sarcina nu merge bine Greturi la mine sunt la greu... dar suportam, ce sa facem |
|
|