Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Friday, February 28, 2020 7:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Nella wrote:
Buna dragile mele!!!
Nu am reu?it sa mai intru, ma tine super ocupata minunea noastra.
Vreau sa felicit mamicile cu care am împar?it ?i bune ?i rele timp îndelungat ?i vreau sa felicit ?i sa urez sarcini u?oare ?i la termen noilor gravidute care se pare ca au prin berzele noastre sugubete.
Sa auzim numai de bine!!! Pupici mul?i!!! hearts

Hey Nella, multi pupici tie si micutei tale!pupici pupici
Primavera7
Scris: Friday, February 28, 2020 7:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2018
Buna dimineata fetelor!

Am ajuns si eu acasa, in sfarsit, dupa o saptamana grea.
Cerclajul l-am facut, dorctorul mi-a zis ca nu a reusit sa prinda toata deschizatura pentru ca ii era frica sa nu sparga sacul bebelului. Dar e ok si asa.
Acum trebuie sa stau la pat si sa evit cat mai mult orice forma de efort sau miscare prelungita.

Bebe e bine coeur si sanatos, creste inclusiv in greutate, ceea ce ma bucura.
Sper ca si voi sunteti bine si va doresc sa nu aveti nevoie sa treceti prin asa ceva niciodata Cheek Kiss
adina1109
Scris: Friday, February 28, 2020 9:50 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Primavera7 wrote:
Buna dimineata fetelor!

Cerclajul l-am facut, dorctorul mi-a zis ca nu a reusit sa prinda toata deschizatura pentru ca ii era frica sa nu sparga sacul bebelului. Dar e ok si asa.
Acum trebuie sa stau la pat si sa evit cat mai mult orice forma de efort sau miscare prelungita.

Sper ca si voi sunteti bine si va doresc sa nu aveti nevoie sa treceti prin asa ceva niciodata Cheek Kiss

Ce ma bucur ca esti bine, chiar ma gandeam la tine zilele astea. Multa relaxare de acum
IoanaOlo
Scris: Friday, February 28, 2020 10:43 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
Mamicute frumoase. Oare care ma poate ajuta cu informatii despre ceea e e de facut de acum cu actele. Merg luni la medicul de familie cu hartiile de la ginecolog. Mai trebuie sa fac si alte drumuri sau ajunge?
BisIrinka
Scris: Friday, February 28, 2020 1:01 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/26/2020
Buna ziua. Spune?i-mi va rog, când men?iona?i în câte saptamâni de sarcina sunte?i cum le calcula?i. Din prima zi de Cm, sau din ziua ovula?iei?
Spre exemplu eu am 4s 1z din ziua ovula?iei. Daca din prima zi de cm am 6s.
Iar eu as vrea sa merg la ginecolog abea la 6 saptamnai din ziua ovula?iei. Este ok a?a? NuStiu
GeorgianaB
Scris: Friday, February 28, 2020 1:11 PM
Nivel

Inregistrat: 6/15/2018
BisIrinka wrote:
Buna ziua. Spune?i-mi va rog, când men?iona?i în câte saptamâni de sarcina sunte?i cum le calcula?i. Din prima zi de Cm, sau din ziua ovula?iei?
Iar eu as vrea sa merg la ginecolog abea la 6 saptamnai din ziua ovula?iei. Este ok a?a? NuStiu

Se calculraza din prima zi a ultimului ciclu menstrual.

Primavera, ma bucur ca s-a rezolvat, sa te bucuri de timpul liber pana vine bebe.
Dxc
Scris: Friday, February 28, 2020 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Primavera7 wrote:
Buna dimineata fetelor!

hey cr veste buna! Nu ti ramane decat sa te relaxezi de acum...SimplyLove
Dxc
Scris: Friday, February 28, 2020 1:50 PM
Nivel

BisIrinka wrote:
sarcina se calculeaza din prima zi a cm
Dxc
Scris: Friday, February 28, 2020 1:51 PM
Nivel

IoanaOlo wrote:
Mamicute frumoase. Oare care ma poate ajuta cu informatii despre ceea e e de facut de acum cu actele. Merg luni la medicul de familie cu hartiile de la ginecolog. Mai trebuie sa fac si alte drumuri sau ajunge?
si eu sunt curioasa...înca nu am fost nici eu la mf, am zis ca merg dupa urm eco....soooo sunt interesata de subiect
AndreV
Scris: Friday, February 28, 2020 3:01 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Nella wrote:
Buna dragile mele!!!
Nu am reu?it sa mai intru, ma tine super ocupata minunea noastra.
Vreau sa felicit mamicile cu care am împar?it ?i bune ?i rele timp îndelungat ?i vreau sa felicit ?i sa urez sarcini u?oare ?i la termen noilor gravidute care se pare ca au prin berzele noastre sugubete.
Sa auzim numai de bine!!! Pupici mul?i!!! hearts

Buna Nella. Ne bucuram de vestile bune.computerlove
AndreV
Scris: Friday, February 28, 2020 3:06 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Mihaela14 wrote:

O sa fie bine Adina, ai sa vezi! Urmezi tratamentul si apoi va sti dr ce e de facut! Cheek Kiss

Fetelor spuneti-mi care-i treaba cu cas, adica saptamana viitoare joi va fi o luna de cand am fost prima data acolo sa-mi schimbe statutul din salariat in gravida. Acum dupa o luna cand ma duc iar, am nevoie de o noua adeverinta de la medic de fam, sau ce presupune prezenta mea acolo?

Mihaela, nu stiu sa te lamuresc, poate stiu celelalte fete. Mie nu mi-a zis nimeni ca ar trebui mers la CAS lunar. Am dus scrisoarea medicala de la ginecolog la lucru si la medicul de familie, sa ma ia in evidenta, si atat a fost. oare
Mihaela14
Scris: Friday, February 28, 2020 3:54 PM
Nivel

AndreV wrote:

Mihaela, nu stiu sa te lamuresc, poate stiu celelalte fete. Mie nu mi-a zis nimeni ca ar trebui mers la CAS lunar. Am dus scrisoarea medicala de la ginecolog la lucru si la medicul de familie, sa ma ia in evidenta, si atat a fost. oare

Da, pai se pare ca cate judete si cati medici sunt atatea proceduri..am citit si pe sosi pe facebook si am constatat ca n-ar trebui sa ma duc eu la cas din moment ce sunt asigurata ca si salariata, ar fi treaba medicului de familie. Mi se parea mie aiurea si nu intelegeam de ce trebuie sa ma duc lunar ????O s-mi iau medicul de familie la intrebari, ca sunt tare curioasa ce zice. Si asa imi ajung controalele la gine si endo plus medic de fam pentru trimiteri, am destul de umblat si trebuie tot timpul sa lipsesc de la servici uff
Saptamana viitoare marti am facut o programare la un eco ca nu mai rezist pana in 17 martie, sper sa fie totul bine Hands
Mihaela14
Scris: Friday, February 28, 2020 3:56 PM
Nivel

Primavera7 wrote:
Buna dimineata fetelor!

Ma bucur ca esti bine , sa stai cuminte si sa te ingrijestisic Toate cele bune!computerlove
fluturash26
Scris: Friday, February 28, 2020 4:06 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Irinan wrote:

Important e ca se poate face ceva. Problema e ca nu se mai gasesc medicamentele, vitamina k n am gasit nicaieri, doar la spital. Utrogestanul iar il gasesc cu dificultate, cat despre prontogest mi a gasit mama tocmai in italia. La noi nu se gaseste pe nicaieri. A sunat dr ieri peste tot. Dar atat timp cat vezi ca e totul ok cu bebe faci tot ce tine de tineCheek Kiss

In loc de utrogestan poti lua arefam. Eu asta il iau. E greu si cu medicamentele astea.ca nu se gasesc, oricum trebuie sa fie totul bine..eu am avut dezlipire de placenta dar am stat la.pat si prin luna a patra au trecut sangerarile si am fost ok..
Irinan
Scris: Friday, February 28, 2020 5:55 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
fluturash26 wrote:

In loc de utrogestan poti lua arefam. Eu asta il iau. E greu si cu medicamentele astea.ca nu se gasesc, oricum trebuie sa fie totul bine..eu am avut dezlipire de placenta dar am stat la.pat si prin luna a patra au trecut sangerarile si am fost ok..

Am cumparat si arefam, mi am facut putin stoc cand am vazut ca nu se gaseste. E si mai convenabil la pret arefamul, Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.