Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Buna dimineata gravidutelor! Cum sunteti, cum va simtiti? Eu am fost azi sa repet D-Dimerii si cu ocazia asta am facut si toxoplasma igg. De la 9:20 ma duc la endo sa-mi mai dea niste analize de facut prin casa de asigurari, ca deja ma strange buzunarul! Sunt curioasa si de tsh cum e. Apoi merg direct la servici si nu prea mai am chef Va pup si sa auzim de bine! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Mihaela14 wrote:Buna dimineata gravidutelor! Cum sunteti, cum va simtiti? Eu am fost azi sa repet D-Dimerii si cu ocazia asta am facut si toxoplasma igg. De la 9:20 ma duc la endo sa-mi mai dea niste analize de facut prin casa de asigurari, ca deja ma strange buzunarul! Sunt curioasa si de tsh cum e. Apoi merg direct la servici si nu prea mai am chef Va pup si sa auzim de bine!
Neata Miha,eu sunt ok, mici greturi dar suportabile(eu sunt fericita ca le am ca astea ma linistesc ca bebe este acolo) iti tin pumnii la analize sa fie totul ok, da cu bugetul analizelor este trist ca sunt din ce in ce mai scumpe, in legatura cu serviciul te cred, deja nu mai am eu stare si sunt abea la inceput, abea ast sa nu mai merg la munca,daca totul va fi ok mai merg pana la mij lui mai si dupaia la revedere o sa ii anunt la inceputul lui aprilie, abea astept
|
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Mihaela14 wrote:Buna dimineata gravidutelor! Cum sunteti, cum va simtiti? Eu am fost azi sa repet D-Dimerii si cu ocazia asta am facut si toxoplasma igg. De la 9:20 ma duc la endo sa-mi mai dea niste analize de facut prin casa de asigurari, ca deja ma strange buzunarul! Sunt curioasa si de tsh cum e. Apoi merg direct la servici si nu prea mai am chef Va pup si sa auzim de bine! Neata Mihaela. Eu sunt putin speriata , d dimerii mi au iesit mari 3,01. Astept sa iasa si rezultatul la urocultura si ma duc la Dr . Sper sa fie bine Sa iasa bine analizele . Te pup |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Nea?a fete! Bafta la analize mihaela ! Si eu cu micile greturi, dupa amiaza as vrea sa dorm, dar cum sunt la lucru cucai....in rest toate bune si la mine |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| Buna dimi mamici frumoase. Și eu sunt bine, cu greturile de rigoare. Ma bucur sa adu ca sunteti bine. Azi merg si eu la medic sa vedem ce face bebelu' si sa vedem ce zice medicul. Va pup si va imbratisez pe fiecare in parte. |
|
| adina1109 wrote: Neata Mihaela. Eu sunt putin speriata , d dimerii mi au iesit mari 3,01. Astept sa iasa si rezultatul la urocultura si ma duc la Dr . Sper sa fie bine Sa iasa bine analizele . Te pup
Nu te speria Adina, ca d-dimerii cresc in sarcina si tu ai sarcina gemelara. Iei Aspenter? Daca nu probabil ca o sa-ti recomande. Te pup si nu sta stresata ca o sa fie bine! |
|
| IoanaOlo wrote:Buna dimi mamici frumoase. ?i eu sunt bine, cu greturile de rigoare. Ma bucur sa adu ca sunteti bine. Azi merg si eu la medic sa vedem ce face bebelu' si sa vedem ce zice medicul. Va pup si va imbratisez pe fiecare in parte. Bafta Ioana, sa vii cu vesti bune! |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Neata Miha. Bafta la analize...si succes sa prinzi fonduri
Adina, o sa fie bine. Nu te stresa!
Ioana, te asteptam cu vesti bune!
Eu incep sa ma stresez ca parca nu mai misca fata asta cat misca saptamanile trecute. Bine, misca zilnic, de mai multe ori/zi, teoretic stiu ca doarme mult si nici nu mai are atata loc, dar paranoia e boala grea ...
|
|
| AndreV wrote:Neata Miha. Bafta la analize...si succes sa prinzi fonduri Adina, o sa fie bine. Nu te stresa! Ioana, te asteptam cu vesti bune! Eu incep sa ma stresez ca parca nu mai misca fata asta cat misca saptamanile trecute. Bine, misca zilnic, de mai multe ori/zi, teoretic stiu ca doarme mult si nici nu mai are atata loc, dar paranoia e boala grea ...
Mie azi nu mi-a fost rau de loc, deja ma ia usor panica cred ca vor fi 9 luni luuuuuuuungi Deci te inteleg perfect
|
|
| Am si primit rezultatele : D-Dimer 0.95mg/L Ac anti Toxoplasma gondi IgG < 0.1 UI/Ml
Cred ca sunt ok si ddimerii, caut acum un tabel pentru valori in sarcina. Adina la tine ce unitate de masura este? LE: am atasat tabel, inca sunt in grafic. Mihaela14 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Mihaela14 wrote:Am si primit rezultatele : D-Dimer 0.95mg/L Ac anti Toxoplasma gondi IgG < 0.1 UI/Ml
Cred ca sunt ok si ddimerii, caut acum un tabel pentru valori in sarcina. Adina la tine ce unitate de masura este? LE: am atasat tabel, inca sunt in grafic. Multumesc de incurajari fetelor . Unitatea este mg/l . Maine ma duc la Dr sa vad ce zice . Va pup |
|
| adina1109 wrote: Multumesc de incurajari fetelor . Unitatea este mg/l . Maine ma duc la Dr sa vad ce zice . Va pup
Sunt sigura ca in sarcina gemelara e diferita interpretarea. Sa ne scrii maine ce-ti zice dr. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| Hello. Am venit si eu cu vesti de la medic. Bebicu e bine, are o inimioara puternica si 2 cm. Acum stau Si eu muuuuuult mai linistita. Va pupicesc gravidute frumoase. |
|
| IoanaOlo wrote:Hello. Am venit ?i eu de vesti de la medic. Bebicu e bine, are o inimioara puternica si 2 cm. Acum stau Si eu muuuuuult mai linistita. Va pupicesc gravidute frumoase.
Ma bucur tare mult pt tine |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2020 Mesaje: 42
| Buna ziua. Numele meu este Irina. Sunt însarcinata în 4 saptamâni, am sânii tensiona?i, constipata ?i balonata ?i cam atât. Nu am gre?uri ... Voi la cate saptamâni a?i început sa ave?i gre?uri? In iulie am facut tiroidectomie totala, ca sa pot concepe un bebe. In noiembrie am prins sarcina însa am pierdut-o la 4 saptamâni ?i 4 zile. ?i nu ?tiu cauza. Analizele sunt ok. Acum îmi e frica sa trec iara?i prin aceea?i chestie. Cum v-a?i sim?it voi la început de sarcina? Mai e cineva cu tiroidectomie totala? Mul?umesc uff uff |
|
|