Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| fluturash26 wrote:Super, ce bine.
tu cum te simti? |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Miha1989 wrote:Da iau arefam de cand am testul pozitiv si am fost la el, mi a dat prima data 2 ovule vaginal seara iar luni cand am fost mi a zis sa imi introduc si unul dimineata, ieri nu am luat no spa ca nu stiam ca am acasa ca lasasem o tableta la serviciu si am uitat o in sertar, dar a trecut si fara no spa cam tot in 20 min. Acum ca mi ai zis o sa iau direct no spa nu mai astept de loc sa se intensifice durerile. Multumesc LE: eu am no spa de 80, este forte ar trebui sa iau de doza mai mica? Eu stiu de no.spa de 40... |
|

Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Miha1989 wrote:Da iau arefam de cand am testul pozitiv si am fost la el, mi a dat prima data 2 ovule vaginal seara iar luni cand am fost mi a zis sa imi introduc si unul dimineata, ieri nu am luat no spa ca nu stiam ca am acasa ca lasasem o tableta la serviciu si am uitat o in sertar, dar a trecut si fara no spa cam tot in 20 min. Acum ca mi ai zis o sa iau direct no spa nu mai astept de loc sa se intensifice durerile. Multumesc LE: eu am no spa de 80, este forte ar trebui sa iau de doza mai mica?
E ok sa nu stai cu dureri in sarcina, dar trebuie acordata atentie mare dozei de no-spa; o doza prea mare poate da hipotensiune, atât la mama, cat si la bebe! (Sunt Stan Patitul. ) |
|

| Mihaela14 wrote: tu cum te simti? Eu am avut o stare de voma acum 2 zile pe langa constanta greata..in rest sunt bine,destul de obosita.. astept sa treaca timpul pana pe 10..am emotii ca atunci e si dublu test..la primul bebe a iesit rau dublu test si am stat in stres toata sarcina. Sper acum sa iasa ok sa fiu mai relaxata. In rest nu am nimic. Am cazut ieri zdravan, cred ca am ametit, eram si cu fata in brate noroc ca nu a patit nimic fata ca m-am chinuit sa ma redresez sa nu cad aiurea sa ii rup ceva sau la cap doamne fereste..eu is julita dr tot la genunchi,maini,mainile umflate..vai de capul meu. Burtica cred ca e ok ca nu am cazut decat in genunchi si maini nu cred ca ar avea ceva.. Oricum m-am speriat zdravan pt fata.. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Multumesc, bine ca mi ati zis sa nu mai iau de 80 o sa iau de 40, am luat doar 2 pana acum la distanta destul de mare primul la 3 dimineata iar al doilea la 11.30 ca iar ma apucase durerile dar de acum o sa iau cate jum de pastila, sper ca azi sa nu ma mai doara sa nu mai iau... |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Miha1989 wrote:Multumesc, bine ca mi ati zis sa nu mai iau de 80 o sa iau de 40, am luat doar 2 pana acum la distanta destul de mare primul la 3 dimineata iar al doilea la 11.30 ca iar ma apucase durerile dar de acum o sa iau cate jum de pastila, sper ca azi sa nu ma mai doara sa nu mai iau... eu am primit recomandare dupa fiv 3 nospa/zi de 80 sau 6/zi de 40.....cert e ca a insistat dna dr sa nu stau cu durere ,chiar sa nu fie deloc .... nu am avut dureri prea mari asa ca eu luam 3 /zi de 40....Si acum mai iau 2/zi |
|

| fluturash26 wrote: Eu am avut o stare de voma acum 2 zile pe langa constanta greata..in rest sunt bine,destul de obosita.. astept sa treaca timpul pana pe 10..am emotii ca atunci e si dublu test..la primul bebe a iesit rau dublu test si am stat in stres toata sarcina. Sper acum sa iasa ok sa fiu mai relaxata. In rest nu am nimic. Am cazut ieri zdravan, cred ca am ametit, eram si cu fata in brate noroc ca nu a patit nimic fata ca m-am chinuit sa ma redresez sa nu cad aiurea sa ii rup ceva sau la cap doamne fereste..eu is julita dr tot la genunchi,maini,mainile umflate..vai de capul meu. Burtica cred ca e ok ca nu am cazut decat in genunchi si maini nu cred ca ar avea ceva.. Oricum m-am speriat zdravan pt fata..
Draga de tine, ma gandesc ca nu ti-e usor cu fata si toate celelalte treburi ale femeii. Bine ca nu ati patit nimic grav, e clar ca trebuie sa te odihnesti mai mult. Usor de zis greu de facut, stiu! Doamne ajuta sa fie bine si dublu testul ! Ai grija de tine |
|

| Dxc wrote:eu am primit recomandare dupa fiv 3 nospa/zi de 80 sau 6/zi de 40.....cert e ca a insistat dna dr sa nu stau cu durere ,chiar sa nu fie deloc ....  nu am avut dureri prea mari asa ca eu luam 3 /zi de 40....Si acum mai iau 2/zi
Parca citisem ca si Irinan tot asa a luat si in trecut, i am scris medicului o sa vad ce zice si el... Multumesc |
|

| Miha1989 wrote:Multumesc, bine ca mi ati zis sa nu mai iau de 80 o sa iau de 40, am luat doar 2 pana acum la distanta destul de mare primul la 3 dimineata iar al doilea la 11.30 ca iar ma apucase durerile dar de acum o sa iau cate jum de pastila, sper ca azi sa nu ma mai doara sa nu mai iau... Si eu am mai luat nospa de 80 dar maxim doua pe zi. Acum am revenit la cel de 40. |
|

| Mihaela14 wrote:Draga de tine, ma gandesc ca nu ti-e usor cu fata si toate celelalte treburi ale femeii. Bine ca nu ati patit nimic grav, e clar ca trebuie sa te odihnesti mai mult. Usor de zis greu de facut, stiu! Doamne ajuta sa fie bine si dublu testul ! Ai grija de tine Da, nu e usor deloc dar trebuie sa rezist..ziua cand ma pun sa stau cu ea fix atunci ma apuca raul si clar ca nu pot dormi ce ma.odihnesc noaptea..e bine ca ea doarme ft bine noaptea nu am probleme. Da, am emotii! Sa fie la toate! |
|

| Mihaela14 wrote: Si eu am mai luat nospa de 80 dar maxim doua pe zi. Acum am revenit la cel de 40.
Eu am luat doar cand ma durut, mai trist este ca am stat cu durerile pana acum nestiind cat de important este sa nu stai cu durerile, aia este, acum astept sa imi raspunda si o sa iau zilnic pana vad ca nu mai doare...sincer nu ma asteptam sa doara in halul asta Multumesc Miha |
|

| Miha1989 wrote:Eu am luat doar cand ma durut, mai trist este ca am stat cu durerile pana acum nestiind cat de important este sa nu stai cu durerile, aia este, acum astept sa imi raspunda si o sa iau zilnic pana vad ca nu mai doare...sincer nu ma asteptam sa doara in halul asta  Multumesc Miha Si eu am avut dureri destul de mari, deabea acum la 8 sapt s-au mai potolit. |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Miha1989 wrote:Eu am luat doar cand ma durut, mai trist este ca am stat cu durerile pana acum nestiind cat de important este sa nu stai cu durerile, aia este, acum astept sa imi raspunda si o sa iau zilnic pana vad ca nu mai doare...sincer nu ma asteptam sa doara in halul asta  Multumesc Miha
Miha, sa nu stai cu dureri, ca poatd povoca contractii(daca tin bine minte). Eu am avut dureri foarte mari la inceput. Nu am crezut ca poate durea burtica in sarcina in halul ala. Luam 4 No-spa de 40, magnosun 1/zi si arefam 200mg 2/zi si tot nu ma lasa tot timpul. Dar cum am avansat in sarcina, a foat mai bine. Sarcina usoara! |
|

| AndreV wrote:
Miha, sa nu stai cu dureri, ca poatd povoca contractii(daca tin bine minte). Eu am avut dureri foarte mari la inceput. Nu am crezut ca poate durea burtica in sarcina in halul ala. Luam 4 No-spa de 40, magnosun 1/zi si arefam 200mg 2/zi si tot nu ma lasa tot timpul. Dar cum am avansat in sarcina, a foat mai bine. Sarcina usoara!
Multumesc, de acum o sa iau no spa, o sa iau unul si inainte de culcare ca poate nu o sa ma mai ia durerea, o sa incep cu no spa de 40 daca nu imi raspunde doctorul. |
|

Inregistrat: 6/15/2018 Mesaje: 1353
| fluturash26 wrote: Eu am avut o stare de voma acum 2 zile pe langa constanta greata..in rest sunt bine,destul de obosita.. astept sa treaca timpul pana pe 10..am emotii ca atunci e si dublu test..la primul bebe a iesit rau dublu test si am stat in stres toata sarcina. Sper acum sa iasa ok sa fiu mai relaxata. In rest nu am nimic. Am cazut ieri zdravan, cred ca am ametit, eram si cu fata in brate noroc ca nu a patit nimic fata ca m-am chinuit sa ma redresez sa nu cad aiurea sa ii rup ceva sau la cap doamne fereste..eu is julita dr tot la genunchi,maini,mainile umflate..vai de capul meu. Burtica cred ca e ok ca nu am cazut decat in genunchi si maini nu cred ca ar avea ceva.. Oricum m-am speriat zdravan pt fata..
Trebuie sa ai grija sa mananci putin si des, eu daca nu mananc simt cum imi fuge pamantul de sub picioare, treptat am inceput sa il las sa se joace si singur, la inceput imi era usor dar acum incep sa obosesc si nu mai tin chiar asa bine pasul cu el :)) |
|
|
|