Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Mihaela14 wrote: Sunt bine fetelor, bobita e bine, a crescut, hematomul n-a disparut de tot dar s-a micsorat bine. In concluzie e de bine
O mama luptatoare nu putea sa aiba decat o bobita luptatoare, ma bucur din suflet pentru tine! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Irinan wrote:Ma bucur pt tine Mihaela. Ai o bobita luptatoare si o sa ramana cu mami pana la capat Multumesc Irina! Nu mai e mult si aflam ce se ascunde la tine in burtica |
|

| Miha1989 wrote:O mama luptatoare nu putea sa aiba decat o bobita luptatoare, ma bucur din suflet pentru tine! Ai dreptate Miha, iti multumesc! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Mihaela14 wrote:Multumesc Irina! Nu mai e mult si aflam ce se ascunde la tine in burtica Asa e am un kinder cu surprize |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Mihaela14 wrote: Sunt bine fetelor, bobita e bine, a crescut, hematomul n-a disparut de tot dar s-a micsorat bine. In concluzie e de bine Felicitaaari! Ma bucur mult! |
|

| Anitta76 wrote:Felicitaaari! Ma bucur mult! Multumesc |
|

| Buna dimineata, am si eu nevoie de o parere, azi dimineata la ora 3.00 durerea de burta m-a trezit, ma durea groaznic ca la menstra, sincer deja imi faceam filme ca o sa imi vina, am luat un no spa si dupa vreo 15 min mi-a trecut, la fel ca ieri durerea nu a tinut, este cazul sa vorbesc cu medicul sau sa astept pana merg la el in mai putin de 2 saptamani? Cand am ajuns la munca m-a luat si o greata, a vrut sa ma salute sau mie deja imi este greata de locul de munca |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Miha1989 wrote:Buna dimineata, am si eu nevoie de o parere, azi dimineata la ora 3.00 durerea de burta m-a trezit, ma durea groaznic ca la menstra, sincer deja imi faceam filme ca o sa imi vina, am luat un no spa si dupa vreo 15 min mi-a trecut, la fel ca ieri durerea nu a tinut, este cazul sa vorbesc cu medicul sau sa astept pana merg la el in mai putin de 2 saptamani? Cand am ajuns la munca m-a luat si o greata, a vrut sa ma salute sau mie deja imi este greata de locul de munca vb si cu medicul dar in principiu ia 3 nospa pe zi si o sa fie bine . Cat despre greturi si eu le simt, azi noapte m a trezit bebe sa pape o banana |
|

| Dxc wrote:vb si cu medicul dar in principiu ia 3 nospa pe zi si o sa fie bine . Cat despre greturi si eu le simt, azi noapte m a trezit bebe sa pape o banana
Eu am luat doar cand m a durut, o sa vad si maine si o sa ii scriu, eu am inteles ca sunt normale dar parca sunt prea puternice, exact cum zicea si Irinan dupa 3 sarcini pierdute iti este cam teama de orice... Greturi la mine sunt foarte scurte dureaza putin dar ma gandesc ca daca au inceput de acum este clara situatia, aseara si eu inainte sa adorm am mancat 2 felii de paine cu motardela ceea ce pt mine este mult ca eu mancam doar o data seara
|
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Miha1989 wrote:Buna dimineata, am si eu nevoie de o parere, azi dimineata la ora 3.00 durerea de burta m-a trezit, ma durea groaznic ca la menstra, sincer deja imi faceam filme ca o sa imi vina, am luat un no spa si dupa vreo 15 min mi-a trecut, la fel ca ieri durerea nu a tinut, este cazul sa vorbesc cu medicul sau sa astept pana merg la el in mai putin de 2 saptamani? Cand am ajuns la munca m-a luat si o greata, a vrut sa ma salute sau mie deja imi este greata de locul de munca Miha, si eu am avut dureri mari de burtica dupa ce am ramas. Nu este ok sa stai cu durerea asa ca este bine ca ai luat no spa. Eu mai luam si utrogestan/arefam, medicul ti-a zis de ele? Te pup |
|

| Anitta76 wrote:Miha, si eu am avut dureri mari de burtica dupa ce am ramas. Nu este ok sa stai cu durerea asa ca este bine ca ai luat no spa. Eu mai luam si utrogestan/arefam, medicul ti-a zis de ele? Te pup
Da iau arefam de cand am testul pozitiv si am fost la el, mi a dat prima data 2 ovule vaginal seara iar luni cand am fost mi a zis sa imi introduc si unul dimineata, ieri nu am luat no spa ca nu stiam ca am acasa ca lasasem o tableta la serviciu si am uitat o in sertar, dar a trecut si fara no spa cam tot in 20 min. Acum ca mi ai zis o sa iau direct no spa nu mai astept de loc sa se intensifice durerile. Multumesc
LE: eu am no spa de 80, este forte ar trebui sa iau de doza mai mica? |
|

Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Mihaela14 wrote: Sunt bine fetelor, bobita e bine, a crescut, hematomul n-a disparut de tot dar s-a micsorat bine. In concluzie e de bine Super Miha!! Ne bucuram pentru vestile bune!! :* Eu am luni control, astept si confirmarea doctorului ca e fetita si dau start la cumparat hainute cand imi place ceva :D |
|

| lore.t. wrote: Super Miha!! Ne bucuram pentru vestile bune!! :* Eu am luni control, astept si confirmarea doctorului ca e fetita si dau start la cumparat hainute cand imi place ceva :D
Multumesc Ce frumos |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Irinan wrote: De asta si vreau sa merg cat de repede, pastrez programarea de pe 4 sa aud si inimioara dar merg si la sf saptamanii.. toate sarcinile sunt pierdute intre 9 si 11 s, in trimestrul 1, dar la toate le am auzit inimioara intai. Iar cand incepi sa ai un istoric in spate, vb aia ,sufli si in iaurt sa nu te arzi
Asta asa e..acum te inteleg perfect! |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Mihaela14 wrote: Sunt bine fetelor, bobita e bine, a crescut, hematomul n-a disparut de tot dar s-a micsorat bine. In concluzie e de bine Super, ce bine. |
|
|
|