Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Irinan wrote:Beta 4, ziua 30 a cm 2878... de acum asteptam
Abea astept sa mergi la ecograf |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| Miha1989 wrote:Abea astept sa mergi la ecograf Si eu am mai dozat si progesteronul o data dar nu mi a venit inca rezultatul. Sa vad poate merg cu dinamica beta la sf saptamanii.. cu eco si dinamica a 4 beta poate imi spune ceva |
|

| Irinan wrote:Si eu  am mai dozat si progesteronul o data dar nu mi a venit inca rezultatul. Sa vad poate merg cu dinamica beta la sf saptamanii.. cu eco si dinamica a 4 beta poate imi spune ceva
Eu progesteronul nu l am mai dozat, oricum el mi a dat in prima faza 2 ovule arefam vaginal seara si ieri mi a zis sa imi intoroduc unul si dimineata chiar daca se pierde un pic din el va ajunge si unde trebuie. Ti-am zis eu una abea astept prima eco, este o bobita sau doua? |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| Irinan wrote:Si eu  am mai dozat si progesteronul o data dar nu mi a venit inca rezultatul. Sa vad poate merg cu dinamica beta la sf saptamanii.. cu eco si dinamica a 4 beta poate imi spune ceva Dupa calculele mele sigur ar da ca e un singur bebe. Orientativ iti spun ca eu ain ziua 39 am avut beta 21000...si el la valori ft mari nu se mai dubleaza...as mai astepta ca sa se vada sigur pana la 6 sapt si 2-3 zile macar.. Felicitari, evolueaza bine bobita. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Miha1989 Ma bucur ca sarcina este bine, sa fie tot asa si de acum inainte
Mihaela14 iti tin pumnii stransi, stransi. Te astept cu vesti la fel bune |
|
| fluturash26 wrote:Dupa calculele mele sigur ar da ca e un singur bebe. Orientativ iti spun ca eu ain ziua 39 am avut beta 21000...si el la valori ft mari nu se mai dubleaza...as mai astepta ca sa se vada sigur pana la 6 sapt si 2-3 zile macar.. Felicitari, evolueaza bine bobita. Dupa.beta si eu cred ca ar fi unul, dar imi da cu virgula si progesteronul mare.. eu am programare pe 4 martie, o sa am 6+s atunci. Dar as mai face una acum,sa vad macar sa fie plasat unde trebuie. Si sa cer un sfat medicului, am dureri destul de urate de burta si cum am 3 sarcini pierdute nu stau chiar linistita |
|
| fluturash26 wrote:Dupa calculele mele sigur ar da ca e un singur bebe. Orientativ iti spun ca eu ain ziua 39 am avut beta 21000...si el la valori ft mari nu se mai dubleaza...as mai astepta ca sa se vada sigur pana la 6 sapt si 2-3 zile macar.. Felicitari, evolueaza bine bobita. Am calculat acum la mine, am pus rata de dublare la 55 ore, in ziua 39 a cm as avea 51000. Acum vedem, chiar sa fie doar unul voinic, sanatos sa fie... |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Primavera7 wrote:Miha1989 Ma bucur ca sarcina este bine, sa fie tot asa si de acum inainte Mihaela14 iti tin pumnii stransi, stransi. Te astept cu vesti la fel bune Multumesc , asa sper sa vin cu vesti bune. Deocamdata sunt calma si linistita. |
|

| Irinan wrote:Dupa.beta si eu cred ca ar fi unul, dar imi da cu virgula si progesteronul mare.. eu am programare pe 4 martie, o sa am 6+s atunci. Dar as mai face una acum,sa vad macar sa fie plasat unde trebuie. Si sa cer un sfat medicului, am dureri destul de urate de burta si cum am 3 sarcini pierdute nu stau chiar linistita
Pai am inteles ca durerile de burta sunt normale si eu mai am dar mai rar vineri m-a durut foarte tare si azi dimineata m-a durut incat m-a trezit din somn, insa dureaza putin, de azi au inceput si usoare stari de greata dupa ce mananc...incerc sa nu le bag in seama ca mi se pare cam devreme pentru ele |
|

| Irinan wrote:Dupa.beta si eu cred ca ar fi unul, dar imi da cu virgula si progesteronul mare.. eu am programare pe 4 martie, o sa am 6+s atunci. Dar as mai face una acum,sa vad macar sa fie plasat unde trebuie. Si sa cer un sfat medicului, am dureri destul de urate de burta si cum am 3 sarcini pierdute nu stau chiar linistita Pff,nu stiam istoricul sarcinilor pierdute...atunci ar fi bine daca ai gasi sa mergi undeva.. |
|

| Irinan wrote:Am calculat acum la mine, am pus rata de dublare la 55 ore, in ziua 39 a cm as avea 51000. Acum vedem, chiar sa fie doar unul voinic, sanatos sa fie... Asa e, sanatos sa fie |
|
| Miha1989 wrote:Pai am inteles ca durerile de burta sunt normale si eu mai am dar mai rar vineri m-a durut foarte tare si azi dimineata m-a durut incat m-a trezit din somn, insa dureaza putin, de azi au inceput si usoare stari de greata dupa ce mananc...incerc sa nu le bag in seama ca mi se pare cam devreme pentru ele Stiu ca sunt normale, dar parca au intensitate prea mare. Persista mai mult seara, noaptea si dimineata.. beau si no spa dar tot degeaba.. nu cedeaza prea usor, Sa sti ca stari de greata usoare am si eu, cam de sambata. Azi mancam la masa, cel mic mi a cerut lapte si am baut o gura de lapte rece, nu stiu ce mi a venit.. mi s a facut rau instantaneu |
|
| fluturash26 wrote: Pff,nu stiam istoricul sarcinilor pierdute...atunci ar fi bine daca ai gasi sa mergi undeva..
De asta si vreau sa merg cat de repede, pastrez programarea de pe 4 sa aud si inimioara dar merg si la sf saptamanii.. toate sarcinile sunt pierdute intre 9 si 11 s, in trimestrul 1, dar la toate le am auzit inimioara intai. Iar cand incepi sa ai un istoric in spate, vb aia ,sufli si in iaurt sa nu te arzi |
|
| Miha1989 wrote:Pai am inteles ca durerile de burta sunt normale si eu mai am dar mai rar vineri m-a durut foarte tare si azi dimineata m-a durut incat m-a trezit din somn, insa dureaza putin, de azi au inceput si usoare stari de greata dupa ce mananc...incerc sa nu le bag in seama ca mi se pare cam devreme pentru ele Tu cand ai avut ultimul cm? Cred ca e diferenta de o zi intre noi |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Mihaela14 wrote:Multumesc  , asa sper sa vin cu vesti bune. Deocamdata sunt calma si linistita. sigur o sa vi cu vesti bune! Le asteptam |
|
|
|