Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| eve23 wrote:Buna fetelor. Gata, am scapat ?i de cezariana. Bebe a venit sanatos. E micut ca noi dar e bine ?i l am pus la san la vreo ora dupa ce am ie?it din opera?ie pentru ca aparuse o urgenta la neonatologie ?i era nevoie de medic acolo. Operatia in sine a fost ok, anestezia nu a durut deloc(eu eram prea speriata ?i îmi imaginam ca doare) in schimb branula a durut de 10 ori mai tare. Nu m a durut pe timpul opera?iei dar am simtit cum umblau pe acolo. Ce mi s a parut na?pa la anestezie e starea pe care o ai in primele 5 minute. Îmi era foarte foarte sete(nu bausem apa de la 4 diminea?a ?i am nascut la 11) ?i o senza?ie ca de le?in cumva dar care am inteles ca sunt normale ?i mi au trecut dupa primele minute. Pana l am vazut pe bebe nu mai simteam nimic. Bebe are 2700 ?i 48,5 cm. E blond ?i seamana cu taicasu. Felicitariiiii!!!!! Recuperare rapida si sa fiti sanatosi cu totii. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| eve23 wrote:Buna fetelor. Gata, am scapat ?i de cezariana. Bebe a venit sanatos. E micut ca noi dar e bine ?i l am pus la san la vreo ora dupa ce am ie?it din opera?ie pentru ca aparuse o urgenta la neonatologie ?i era nevoie de medic acolo. Operatia in sine a fost ok, anestezia nu a durut deloc(eu eram prea speriata ?i îmi imaginam ca doare) in schimb branula a durut de 10 ori mai tare. Nu m a durut pe timpul opera?iei dar am simtit cum umblau pe acolo. Ce mi s a parut na?pa la anestezie e starea pe care o ai in primele 5 minute. Îmi era foarte foarte sete(nu bausem apa de la 4 diminea?a ?i am nascut la 11) ?i o senza?ie ca de le?in cumva dar care am inteles ca sunt normale ?i mi au trecut dupa primele minute. Pana l am vazut pe bebe nu mai simteam nimic. Bebe are 2700 ?i 48,5 cm. E blond ?i seamana cu taicasu.
Felicitari Eve!! Recuperare usoara si mult laptic. Bun venit puiului vostru |
|

Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| eve23 wrote:Buna fetelor. Gata, am scapat ?i de cezariana. Bebe a venit sanatos. E micut ca noi dar e bine ?i l am pus la san la vreo ora dupa ce am ie?it din opera?ie pentru ca aparuse o urgenta la neonatologie ?i era nevoie de medic acolo. Operatia in sine a fost ok, anestezia nu a durut deloc(eu eram prea speriata ?i îmi imaginam ca doare) in schimb branula a durut de 10 ori mai tare. Nu m a durut pe timpul opera?iei dar am simtit cum umblau pe acolo. Ce mi s a parut na?pa la anestezie e starea pe care o ai in primele 5 minute. Îmi era foarte foarte sete(nu bausem apa de la 4 diminea?a ?i am nascut la 11) ?i o senza?ie ca de le?in cumva dar care am inteles ca sunt normale ?i mi au trecut dupa primele minute. Pana l am vazut pe bebe nu mai simteam nimic. Bebe are 2700 ?i 48,5 cm. E blond ?i seamana cu taicasu. Felicitari!! Recuperare rapida si acomodare usoara! :) |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
| eve23 wrote:Buna fetelor. Gata, am scapat ?i de cezariana. Bebe a venit sanatos. E micut ca noi dar e bine ?i l am pus la san la vreo ora dupa ce am ie?it din opera?ie pentru ca aparuse o urgenta la neonatologie ?i era nevoie de medic acolo. Operatia in sine a fost ok, anestezia nu a durut deloc(eu eram prea speriata ?i îmi imaginam ca doare) in schimb branula a durut de 10 ori mai tare. Nu m a durut pe timpul opera?iei dar am simtit cum umblau pe acolo. Ce mi s a parut na?pa la anestezie e starea pe care o ai in primele 5 minute. Îmi era foarte foarte sete(nu bausem apa de la 4 diminea?a ?i am nascut la 11) ?i o senza?ie ca de le?in cumva dar care am inteles ca sunt normale ?i mi au trecut dupa primele minute. Pana l am vazut pe bebe nu mai simteam nimic. Bebe are 2700 ?i 48,5 cm. E blond ?i seamana cu taicasu. Felicitari recuperare usoara si adaptare lina la viata de mamica |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| eve23 wrote:Buna fetelor. Gata, am scapat ?i de cezariana. Bebe a venit sanatos. E micut ca noi dar e bine ?i l am pus la san la vreo ora dupa ce am ie?it din opera?ie pentru ca aparuse o urgenta la neonatologie ?i era nevoie de medic acolo. Operatia in sine a fost ok, anestezia nu a durut deloc(eu eram prea speriata ?i îmi imaginam ca doare) in schimb branula a durut de 10 ori mai tare. Nu m a durut pe timpul opera?iei dar am simtit cum umblau pe acolo. Ce mi s a parut na?pa la anestezie e starea pe care o ai in primele 5 minute. Îmi era foarte foarte sete(nu bausem apa de la 4 diminea?a ?i am nascut la 11) ?i o senza?ie ca de le?in cumva dar care am inteles ca sunt normale ?i mi au trecut dupa primele minute. Pana l am vazut pe bebe nu mai simteam nimic. Bebe are 2700 ?i 48,5 cm. E blond ?i seamana cu taicasu. Felicitari!!!, oo da, la branula am zis ca ii dau un pumn lu aia cand mi-a pus-o |
|

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Felicitari eve23, sa fiti sanatosi. Eu am fost in seara asta la medic ca maine doctorul nu ma putea primi, am vazut bobita mi a zis ca este acolo si pana acum este ok, important este ca e in uter, o sa ne vedem peste 2 saptamani si atunci mi a zis cand ne asiguram ca sarcina este ok o sa facem demersurile si pt clexane cu reteta. |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Eve felicitari! Sa ai o recuperare rapida si un bebe mancacios! 
Miha, felicitari pentru vestile bune! Sa ai o sarcina usoara!
Irinan, cum e beta 4? |
|
| Miha1989 wrote:Felicitari eve23, sa fiti sanatosi. Eu am fost in seara asta la medic ca maine doctorul nu ma putea primi, am vazut bobita mi a zis ca este acolo si pana acum este ok, important este ca e in uter, o sa ne vedem peste 2 saptamani si atunci mi a zis cand ne asiguram ca sarcina este ok o sa facem demersurile si pt clexane cu reteta. Felicitari pt vestile bune Miha |
|
| AndreV wrote:Eve felicitari! Sa ai o recuperare rapida si un bebe mancacios!  Miha, felicitari pentru vestile bune! Sa ai o sarcina usoara! Irinan, cum e beta 4? Beta 4, ziua 30 a cm 2878... de acum asteptam |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Irinan wrote:Beta 4, ziua 30 a cm 2878... de acum asteptam
Wow! Felicitari! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| eve23 wrote:Buna fetelor. Gata, am scapat ?i de cezariana. Bebe a venit sanatos. E micut ca noi dar e bine ?i l am pus la san la vreo ora dupa ce am ie?it din opera?ie pentru ca aparuse o urgenta la neonatologie ?i era nevoie de medic acolo. Operatia in sine a fost ok, anestezia nu a durut deloc(eu eram prea speriata ?i îmi imaginam ca doare) in schimb branula a durut de 10 ori mai tare. Nu m a durut pe timpul opera?iei dar am simtit cum umblau pe acolo. Ce mi s a parut na?pa la anestezie e starea pe care o ai in primele 5 minute. Îmi era foarte foarte sete(nu bausem apa de la 4 diminea?a ?i am nascut la 11) ?i o senza?ie ca de le?in cumva dar care am inteles ca sunt normale ?i mi au trecut dupa primele minute. Pana l am vazut pe bebe nu mai simteam nimic. Bebe are 2700 ?i 48,5 cm. E blond ?i seamana cu taicasu.
Felicitari!!! Sa va traiasca si sa va aduca doar bucurii Recuperare rapida sa ai |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Miha1989 wrote:Felicitari eve23, sa fiti sanatosi. Eu am fost in seara asta la medic ca maine doctorul nu ma putea primi, am vazut bobita mi a zis ca este acolo si pana acum este ok, important este ca e in uter, o sa ne vedem peste 2 saptamani si atunci mi a zis cand ne asiguram ca sarcina este ok o sa facem demersurile si pt clexane cu reteta. de acum poti sta mai lini?tita! |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Miha1989 wrote:Felicitari eve23, sa fiti sanatosi. Eu am fost in seara asta la medic ca maine doctorul nu ma putea primi, am vazut bobita mi a zis ca este acolo si pana acum este ok, important este ca e in uter, o sa ne vedem peste 2 saptamani si atunci mi a zis cand ne asiguram ca sarcina este ok o sa facem demersurile si pt clexane cu reteta. Super ,felicitari Miha! |
|

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Multumesc tare mult dragile mele, imi doresc ca toate sa ne vedem cu bine la mamici. Mihaela14 azi astept vesti de la tine |
|
| AndreV wrote:Wow!  Felicitari!
|
|
|
|