Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Miha1989 wrote:
Nu, doctorul ginecolog mi a dat, el pana acum nu m a trimis la hematolog el s a ocupat de tot, sincer cred ca a facut o foarte bine pt ca ce mi a zis dna Uscatescu mi a zis si el inainte. Nu ar fi o problema asta, pentru ca pot merge la un hematolog la regina maria pt o scrisoare. Este un pic bataie de cap pana inteleg situatia si incotro sa o apuc, sincer am foarte multe pastile si daca nu reusesc sa iau macar clexane pe reteta o sa dau cam 600 de lei pe luna doar pe pastile, arefam stiti cumva daca se da pe reteta? Multumesc fetelor pt raspunsuri
Nu stiu ce sa-ti zic ,vorbeste cu ginecologul vezi ce zice si el, cum sa procedezi, ma gandesc ca ar trebui sa stie cum e mersul cu clexane asta. poate iti trece el in scrisoasrea medicala recomandare clexane toata sarcina si atunci nu mai trebuie sa mergi la hematolog.. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Mihaela14 wrote:Nu stiu ce sa-ti zic ,vorbeste cu ginecologul vezi ce zice si el, cum sa procedezi, ma gandesc ca ar trebui sa stie cum e mersul cu clexane asta. poate iti trece el in scrisoasrea medicala recomandare clexane toata sarcina si atunci nu mai trebuie sa mergi la hematolog..
A mai intrebat acum o tipa care este asistenta si ea imi recomanda sa merg la un hematolog care lucreaza cu casa de asigurari, el mi a zis ca imi recomanda pana in sapt 14 dar mai vedem, ai dreptate maine cand merg o sa ii cer sfatul sa vad ce zice, ar fi mai simplu daca as rezolva doar cu medicul ginecolog, eu i as scrie si medicului de familie sa vad ce imi zice si el... |
|
| Miha1989 wrote:
A mai intrebat acum o tipa care este asistenta si ea imi recomanda sa merg la un hematolog care lucreaza cu casa de asigurari, el mi a zis ca imi recomanda pana in sapt 14 dar mai vedem, ai dreptate maine cand merg o sa ii cer sfatul sa vad ce zice, ar fi mai simplu daca as rezolva doar cu medicul ginecolog, eu i as scrie si medicului de familie sa vad ce imi zice si el...
Maine la ce ora mergi la control? Eu la 17:30 |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| Hello fetele. Cum mai sunte?i? Cum va simtiti? Mie au început sa imi apara greturile si starile de rau. Nu mai ?tiu ce sa fac împotriva lor. Mihaela14 ?in pumnii pentru mâine. Pupicei tuturor. |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Buna gravidutelor ioanaolo si la mine au aparut greturile dar înca le tin sub control n, nu s chiar asa De rele.... am asa cate un nod in gât uneori si abia mai înghit pastilutele....mihaela 14 tin pumnii pt maine eu mai am 3 zile pana la eco |
|
| Multumesc fetelor |
|
| Mihaela14 wrote: Maine la ce ora mergi la control? Eu la 17:30
La 19.40 am programare, sper sa vad bobita, am emotii dar constructive, sincer nici nu ma asteptam sa fiu asa linistita, m-am calmat total...nu ma gandesc foarte mult la sarcina, am renuntat la prietenul google, citesc mai putin pe grupuri...sper sa fiu asa tot timpul si sa raman pozitiva. Iti tin pumnii Miha si sunt cu gandul la tine, o sa fie bine ai sa vezi. |
|
| Miha1989 wrote:
La 19.40 am programare, sper sa vad bobita, am emotii dar constructive, sincer nici nu ma asteptam sa fiu asa linistita, m-am calmat total...nu ma gandesc foarte mult la sarcina, am renuntat la prietenul google, citesc mai putin pe grupuri...sper sa fiu asa tot timpul si sa raman pozitiva. Iti tin pumnii Miha si sunt cu gandul la tine, o sa fie bine ai sa vezi.
Acum si eu m-am calmat chiar bine, si asta datorita faptului ca au disparut petele maronii si nici dureri/intepaturi/crampe nu mai am asa des. Vorbesc tot timpul cu bebe si ma rog sa fie bine. sper sa fiu si maine tot asa calma |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Miha1989 wrote:
Nu, doctorul ginecolog mi a dat, el pana acum nu m a trimis la hematolog el s a ocupat de tot, sincer cred ca a facut o foarte bine pt ca ce mi a zis dna Uscatescu mi a zis si el inainte. Nu ar fi o problema asta, pentru ca pot merge la un hematolog la regina maria pt o scrisoare. Este un pic bataie de cap pana inteleg situatia si incotro sa o apuc, sincer am foarte multe pastile si daca nu reusesc sa iau macar clexane pe reteta o sa dau cam 600 de lei pe luna doar pe pastile, arefam stiti cumva daca se da pe reteta? Multumesc fetelor pt raspunsuri
RM nu are hematolog in contract cu casa. Scrisoarea medicala o iei de la un medic care are contract cu casa. (Ori hematolog, ori ginecolog) |
|
| Mihaela14 wrote:Acum si eu m-am calmat chiar bine, si asta datorita faptului ca au disparut petele maronii si nici dureri/intepaturi/crampe nu mai am asa des. Vorbesc tot timpul cu bebe si ma rog sa fie bine. sper sa fiu si maine tot asa calma
Ma bucur, astept vesti bune de la tine |
|
| Miha1989 wrote:Ma bucur, astept vesti bune de la tine Si eu de la tine |
|
| alina89 wrote:
RM nu are hematolog in contract cu casa. Scrisoarea medicala o iei de la un medic care are contract cu casa. (Ori hematolog, ori ginecolog)
Multumesc pentru raspuns |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| Buna fetelor. Gata, am scapat ?i de cezariana. Bebe a venit sanatos. E micut ca noi dar e bine ?i l am pus la san la vreo ora dupa ce am ie?it din opera?ie pentru ca aparuse o urgenta la neonatologie ?i era nevoie de medic acolo. Operatia in sine a fost ok, anestezia nu a durut deloc(eu eram prea speriata ?i îmi imaginam ca doare) in schimb branula a durut de 10 ori mai tare. Nu m a durut pe timpul opera?iei dar am simtit cum umblau pe acolo. Ce mi s a parut na?pa la anestezie e starea pe care o ai in primele 5 minute. Îmi era foarte foarte sete(nu bausem apa de la 4 diminea?a ?i am nascut la 11) ?i o senza?ie ca de le?in cumva dar care am inteles ca sunt normale ?i mi au trecut dupa primele minute. Pana l am vazut pe bebe nu mai simteam nimic. Bebe are 2700 ?i 48,5 cm. E blond ?i seamana cu taicasu. |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| eve23 wrote:Buna fetelor. Gata, am scapat ?i de cezariana. Bebe a venit sanatos. E micut ca noi dar e bine ?i l am pus la san la vreo ora dupa ce am ie?it din opera?ie pentru ca aparuse o urgenta la neonatologie ?i era nevoie de medic acolo. Operatia in sine a fost ok, anestezia nu a durut deloc(eu eram prea speriata ?i îmi imaginam ca doare) in schimb branula a durut de 10 ori mai tare. Nu m a durut pe timpul opera?iei dar am simtit cum umblau pe acolo. Ce mi s a parut na?pa la anestezie e starea pe care o ai in primele 5 minute. Îmi era foarte foarte sete(nu bausem apa de la 4 diminea?a ?i am nascut la 11) ?i o senza?ie ca de le?in cumva dar care am inteles ca sunt normale ?i mi au trecut dupa primele minute. Pana l am vazut pe bebe nu mai simteam nimic. Bebe are 2700 ?i 48,5 cm. E blond ?i seamana cu taicasu. felicitari mamico!!!! Sa fiti sanato?i amândoi si recuperare rapida! |
|
| Felicitari Eve! Lasa ca recupereaza el chiar daca e micut. Sa fiti sanatosi si sa va bucure sufletul! Iar tie recuperare rapida! |
|
|