Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| Felicitari noilor gravidute si sarcina fara probleme, pana la termen!
Fetele, ceva remedii pentru tuse nu stiti cumva? In afara de ceai cu miere si lamaie, ceai de ceapa, sirop calmotusin si stodal, astea le iau de 4 zile dar fara nici un efect. Ma chinuie o tuse urata, seaca, numa nu vrea sa se rupa... mi-e teama sa nu il afecteze pe bebe, cum trepideaza burta atat... Medicul de familie mi-a dat oscilo, panadol si decasept spray pt. rosu in gat, pentru tuse mult ceai cu miere, dar nu ma ajuta...mi-e teama sa nu ajung la antibiotic... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Lori wrote:Felicitari noilor gravidute si sarcina fara probleme, pana la termen!
Fetele, ceva remedii pentru tuse nu stiti cumva? In afara de ceai cu miere si lamaie, ceai de ceapa, sirop calmotusin si stodal, astea le iau de 4 zile dar fara nici un efect. Ma chinuie o tuse urata, seaca, numa nu vrea sa se rupa... mi-e teama sa nu il afecteze pe bebe, cum trepideaza burta atat... Medicul de familie mi-a dat oscilo, panadol si decasept spray pt. rosu in gat, pentru tuse mult ceai cu miere, dar nu ma ajuta...mi-e teama sa nu ajung la antibiotic...
Hello!!! Eu am racit luna trecuta. Medicul de familie mi-a recomandat Sinupret si stodal. In 3 zile nu am mai avut nimic. Acum nu stiu ce sa zic de tuse, eu am tusit foarte putin dar luam totusi preventiv stodalul. Daca tusea este seaca, pana nu "erupe" din gat ai sa te cam chinui. Vindecare rapida sa ai! |
|
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| AndreV wrote:Fetele... M-am indragostit. Azi fetita noastra a fost o zambareata. Efectiv m-am topit cand am vazut-o cum zambeste. Suntem bine, avem peste 1600 grame, eu sunt in continuare cu anemie si hipotensiune, dar nu-i bai, ea sa fie bine. Eu nu vad poza Si noi ultima data am vazut pentru prima data fatuca puiului nostru, este minunat. Pana acum s-a tot ascuns. E minunat sa ii vezi |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| AndreV wrote:
Ba da. Pana acum luam doza mai mica, acum a crescut doza. Sper sa functioneze:)
Am.inteles e bine ca a crescut doza poate va fi mai ok. |
|
| Primavera7 wrote:Hello!!! Eu am racit luna trecuta. Medicul de familie mi-a recomandat Sinupret si stodal. In 3 zile nu am mai avut nimic. Acum nu stiu ce sa zic de tuse, eu am tusit foarte putin dar luam totusi preventiv stodalul. Daca tusea este seaca, pana nu "erupe" din gat ai sa te cam chinui. Vindecare rapida sa ai!
Multumesc pentru raspuns. Stodal iau si eu, dar se pare ca degeaba...voi incerca cred cu plantusin sau sirop de patlagina... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Lori wrote:
Multumesc pentru raspuns. Stodal iau si eu, dar se pare ca degeaba...voi incerca cred cu plantusin sau sirop de patlagina...
Si eu am o tuse idioada , ma ia rar ( 3-4 ori / zi dar mai ales seara ) am luat stodal pana acum si nu am scapat de ea. Voi incerca si eu cu siropurile astea. Fetelor eu pe langa tuse, atunci cand suflu nasul imi curge firisoare de sange. Am citit ca nu e nimic grav si ca nu am ce face dar parca s-a agravat putin ( sunt mai multe firisoare ) Urmatorul control il am pe 9 Martie si nu stiu daca sa ii scriu Dr despre asta sau sa astept . Am inceput sa ma interesez si despre pachetele de nastere ... eu voi naste la Regina Maria si au nu stiu ce promotie luna asta , luni ma voi intalni cu consultantul . Plus ca vine baby boom in Bucuresti si poate e mai ieftin. Trebuie sa profitam de orice leut redus Abia astept ecografiile voastre pe 19 si 20 feb , mai aveti putin. |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| kryssu92 wrote:Eu nu vad poza Si noi ultima data am vazut pentru prima data fatuca puiului nostru, este minunat. Pana acum s-a tot ascuns. E minunat sa ii vezi
Uite zambareata mica.... Da, e cel mai minunat sentiment. Ma gandeam ieri, daca nici nu s-a nascut si deja ne-a vrajit pe amandoi asa, cred ca va fi dezastru dupa |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Lori wrote:Felicitari noilor gravidute si sarcina fara probleme, pana la termen!
Fetele, ceva remedii pentru tuse nu stiti cumva? In afara de ceai cu miere si lamaie, ceai de ceapa, sirop calmotusin si stodal, astea le iau de 4 zile dar fara nici un efect. Ma chinuie o tuse urata, seaca, numa nu vrea sa se rupa... mi-e teama sa nu il afecteze pe bebe, cum trepideaza burta atat... Medicul de familie mi-a dat oscilo, panadol si decasept spray pt. rosu in gat, pentru tuse mult ceai cu miere, dar nu ma ajuta...mi-e teama sa nu ajung la antibiotic...
Lori, leacuri babesti, gen ceai de ceapa sau sirop de ridiche neagra(facut in casa, din ridiche si miere) nu ai incercat? |
|
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
Fetele, ceva remedii pentru tuse nu stiti cumva? In afara de ceai cu miere si lamaie, ceai de ceapa, sirop calmotusin si stodal, astea le iau de 4 zile dar fara nici un efect. Ma chinuie o tuse urata, seaca, numa nu vrea sa se rupa... mi-e teama sa nu il afecteze pe bebe, cum trepideaza burta atat... Medicul de familie mi-a dat oscilo, panadol si decasept spray pt. rosu in gat, pentru tuse mult ceai cu miere, dar nu ma ajuta...mi-e teama sa nu ajung la antibiotic... Citisem despre un remediu cu miere si zahar si am mai auzit la o fata acum ceva vreme ca soacra ei i a zis de chestia asta gen sirop de bere si ca are efect. Se fierbe bere cu zahar. Sigur gasesti pe net reteta exact. Mie mi a trecut cu stodal ?i oscilo raceala desi in acelasi timp foloseam si niste uleiuri. Nu ?tiu sa zic care a avut efect. |
|
Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| adina1109 wrote:Si eu am o tuse idioada , ma ia rar ( 3-4 ori / zi dar mai ales seara ) am luat stodal pana acum si nu am scapat de ea. Voi incerca si eu cu siropurile astea. Fetelor eu pe langa tuse, atunci cand suflu nasul imi curge firisoare de sange. Am citit ca nu e nimic grav si ca nu am ce face dar parca s-a agravat putin ( sunt mai multe firisoare ) Urmatorul control il am pe 9 Martie si nu stiu daca sa ii scriu Dr despre asta sau sa astept . Am inceput sa ma interesez si despre pachetele de nastere ... eu voi naste la Regina Maria si au nu stiu ce promotie luna asta , luni ma voi intalni cu consultantul . Plus ca vine baby boom in Bucuresti si poate e mai ieftin. Trebuie sa profitam de orice leut redus Abia astept ecografiile voastre pe 19 si 20 feb , mai aveti putin. Si mie zilnic imi curge putin sange din nas,tot la fel firisoare asa de cand am ramas insarcinata si asa am avut si la prima sarcina..dr atunci a zis ca e normal,de la congestia nazala. Nu e nimic grav daca nu curge in cantita mari. |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| fluturash26 wrote: Si mie zilnic imi curge putin sange din nas,tot la fel firisoare asa de cand am ramas insarcinata si asa am avut si la prima sarcina..dr atunci a zis ca e normal,de la congestia nazala. Nu e nimic grav daca nu curge in cantita mari.
Multumesc |
|
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| AndreV wrote:Uite zambareata mica .... Da, e cel mai minunat sentiment. Ma gandeam ieri, daca nici nu s-a nascut si deja ne-a vrajit pe amandoi asa, cred ca va fi dezastru dupa
Vaaaaai cât e de scumpa. Nu pot sa zic decât ca "sunteti mâncati" |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Fetelor eu am tot citit pe la voi si prin alte parti ca prin trimestrul 3 va apuca insomniile, ei bine eu desi sunt la inceput dorm asa de rau noaptea si a doua zi sunt rupta. M-am tot gandit care o fi din cauza, ori ca subconstientul meu lucra si sunt stresata(noaptea cand imi vin toate gandurile in minte), ori hormonii isi fac de cap. Ce parere aveti? Stiu ca nu e bine pentru bebe sa fiu atat de obosita, dar nu stiu ce sa fac ...ma trezesz noaptea pe la 2-3 sa merg la baie si pe urma gata somnul |
|
| AndreV wrote:
Lori, leacuri babesti, gen ceai de ceapa sau sirop de ridiche neagra(facut in casa, din ridiche si miere) nu ai incercat?
Ceai de ceapa am baut vreo 2 litri ieri, miere am mancat un borcan intreg deja, degeaba...pur si simplu nu mai pot...nu cedeaza la nimic, iar cand ma culc e jale... |
|
| eve23 wrote: Citisem despre un remediu cu miere si zahar si am mai auzit la o fata acum ceva vreme ca soacra ei i a zis de chestia asta gen sirop de bere si ca are efect. Se fierbe bere cu zahar. Sigur gasesti pe net reteta exact. Mie mi a trecut cu stodal ?i oscilo raceala desi in acelasi timp foloseam si niste uleiuri. Nu ?tiu sa zic care a avut efect.
Am gasit reteta siropului, am sa-l incerc, multumesc si nastere frumoasa sa ai🙂 |
|
|