Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Felicitari Irina!! Esti tare curajoasa. Eve, nastere usoara!!! Mihaela, cum mai e cu petele?
Eu deabea pe 13 martie am urmatorul control, morfologia 3. Mai e o eternitate pâna atunci. Ultima data aveam colul de 3.4 cm, sper sa stea lung si închis macar pâna la 37 saptamâni
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| kryssu92 wrote:Felicitari Irina!! Esti tare curajoasa. Eve, nastere usoara!!! Mihaela, cum mai e cu petele? Eu deabea pe 13 martie am urmatorul control, morfologia 3. Mai e o eternitate pâna atunci. Ultima data aveam colul de 3.4 cm, sper sa stea lung si închis macar pâna la 37 saptamâni E mult mai bine, azi de exemplu foarte putin s-a eliminat impreuna cu arefamul, e de culare deschisa deja. Eu cred ca s-a oprit sangerarea, mai iese doar ce mai e pe traseu Sper marti sa mi se confirme ca hematomul s-a absorbit si ca sacul e intact. Ce mult ai avansat, ai deja morfologia de trimestru 3 |
|

| Mihaela14 wrote:E mult mai bine, azi de exemplu foarte putin s-a eliminat impreuna cu arefamul, e de culare deschisa deja. Eu cred ca s-a oprit sangerarea, mai iese doar ce mai e pe traseu  Sper marti sa mi se confirme ca hematomul s-a absorbit si ca sacul e intact. Ce mult ai avansat, ai deja morfologia de trimestru 3
Mai am o luna pâna atunci, mi se pare ca trece greu timpul. Sunt si foarte obosita la munca... Parca ieri îmi spuneai sa nu îmi pierd speranta, poate sunt durerile de implantare. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| Dxc wrote:Deci in 20 facem party O sa fie un mare party, |
|

| kryssu92 wrote:Mai am o luna pâna atunci, mi se pare ca trece greu timpul. Sunt si foarte obosita la munca... Parca ieri îmi spuneai sa nu îmi pierd speranta, poate sunt durerile de implantare. Te cred, eu am doar 7 sapt de sarcina si ma plang de lucru( LE: de oboseala am vrut sa zic), d-apoi tu? M-ai tinut minte cu comentariul de atunci, te-am simtit ca ai ramas graviduta |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3239
|  kryssu92 wrote:Felicitari Irina!! Esti tare curajoasa. Eve, nastere usoara!!! Mihaela, cum mai e cu petele? Eu deabea pe 13 martie am urmatorul control, morfologia 3. Mai e o eternitate pâna atunci. Ultima data aveam colul de 3.4 cm, sper sa stea lung si închis macar pâna la 37 saptamâni |
|

| Mihaela14 wrote:Te cred, eu am doar 7 sapt de sarcina si ma plang de lucru( LE: de oboseala am vrut sa zic), d-apoi tu? M-ai tinut minte cu comentariul de atunci, te-am simtit ca ai ramas graviduta
Da, ai fost speranta mea. Te imbratisez |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Fetele... M-am indragostit. Azi fetita noastra a fost o zambareata. Efectiv m-am topit cand am vazut-o cum zambeste. Suntem bine, avem peste 1600 grame, eu sunt in continuare cu anemie si hipotensiune, dar nu-i bai, ea sa fie bine. |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| AndreV wrote:Fetele... M-am indragostit. Azi fetita noastra a fost o zambareata. Efectiv m-am topit cand am vazut-o cum zambeste. Suntem bine, avem peste 1600 grame, eu sunt in continuare cu anemie si hipotensiune, dar nu-i bai, ea sa fie bine. Cat de frumosssss ... e magic |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| AndreV wrote:Fetele... M-am indragostit. Azi fetita noastra a fost o zambareata. Efectiv m-am topit cand am vazut-o cum zambeste. Suntem bine, avem peste 1600 grame, eu sunt in continuare cu anemie si hipotensiune, dar nu-i bai, ea sa fie bine. waiiii ce fetita zambareata ai sa fiti sanatoase |
|

Inregistrat: 9/9/2017 Mesaje: 3991
| AndreV wrote:Fetele... M-am indragostit. Azi fetita noastra a fost o zambareata. Efectiv m-am topit cand am vazut-o cum zambeste. Suntem bine, avem peste 1600 grame, eu sunt in continuare cu anemie si hipotensiune, dar nu-i bai, ea sa fie bine. Ce simpatica si nu ti-a dat tratament? |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| fluturash26 wrote:Ce simpatica  si nu ti-a dat tratament?
Ba da. Pana acum luam doza mai mica, acum a crescut doza. Sper sa functioneze:) |
|

Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| AndreV wrote:Fetele... M-am indragostit. Azi fetita noastra a fost o zambareata. Efectiv m-am topit cand am vazut-o cum zambeste. Suntem bine, avem peste 1600 grame, eu sunt in continuare cu anemie si hipotensiune, dar nu-i bai, ea sa fie bine.
Doamne ce zambet minunat Uite asa am si eu ziua mai frumoasa |
|

| AndreV wrote:Fetele... M-am indragostit. Azi fetita noastra a fost o zambareata. Efectiv m-am topit cand am vazut-o cum zambeste. Suntem bine, avem peste 1600 grame, eu sunt in continuare cu anemie si hipotensiune, dar nu-i bai, ea sa fie bine. Andre am vazut si eu poza de dimineata ,dar n-am apucat sa-ti scriu, este adorabila Ne-a emotionat si pe noi, asa ca cred ca tu te-ai topit ,doar e a ta |
|

| kryssu92 wrote:Da, ai fost speranta mea. Te imbratisez Te imbratisez si eu |
|
|
|