Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3232
| lore.t. wrote:Felicitari Irinan!!! Esti o mamica tare curajoasa!! Oricati ar fi sanatosi sa fie! :D Noi crestem, am o burtica mare deja, parca abia acum realizez si incep sa ma conectez cu bebe :D tot azi mi-am mai facut o ecografie la servici ca nu mai am rabdare pana in 24 februarie si se pare ca a ramas tot fetita, sunt foarte fericita :D nu mi-a venit sa cred cat a crescut de cand nu am mai vazut-o...statea cu degetelul in gurita :) Multumim, felicitari pt vestile bune |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| lore.t. wrote:Felicitari Irinan!!! Esti o mamica tare curajoasa!! Oricati ar fi sanatosi sa fie! :D Noi crestem, am o burtica mare deja, parca abia acum realizez si incep sa ma conectez cu bebe :D tot azi mi-am mai facut o ecografie la servici ca nu mai am rabdare pana in 24 februarie si se pare ca a ramas tot fetita, sunt foarte fericita :D nu mi-a venit sa cred cat a crescut de cand nu am mai vazut-o...statea cu degetelul in gurita :) Ce frumos...felicitari! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| lore.t. wrote:Felicitari Irinan!!! Esti o mamica tare curajoasa!! Oricati ar fi sanatosi sa fie! :D Noi crestem, am o burtica mare deja, parca abia acum realizez si incep sa ma conectez cu bebe :D tot azi mi-am mai facut o ecografie la servici ca nu mai am rabdare pana in 24 februarie si se pare ca a ramas tot fetita, sunt foarte fericita :D nu mi-a venit sa cred cat a crescut de cand nu am mai vazut-o...statea cu degetelul in gurita :)
Felicitari!!! Ma bucur tare mult pentru vestile bune. Ma bucur si de faptul ca tu poti sa vezi ce face bebe atunci cand simti nevoia. Eu...tot panicata pana pe 20 februarie raman Sper de aceasta data sa aduc si eu vesti bune |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Primavera7 wrote:Felicitari!!! Ma bucur tare mult pentru vestile bune. Ma bucur si de faptul ca tu poti sa vezi ce face bebe atunci cand simti nevoia. Eu...tot panicata pana pe 20 februarie raman Sper de aceasta data sa aduc si eu vesti bune heyyy ne tinem pumnii pe 20 eu am prima eco atunci |
|
| Primavera7 wrote:Felicitari!!! Ma bucur tare mult pentru vestile bune. Ma bucur si de faptul ca tu poti sa vezi ce face bebe atunci cand simti nevoia. Eu...tot panicata pana pe 20 februarie raman Sper de aceasta data sa aduc si eu vesti bune Pe mine m-a ajutat faptul ca am venit la servici, imi tine mintea ocupata si sunt mai ok acum, cel putin deocamdata |
|
| Dxc wrote:heyyy ne tinem pumnii pe 20 eu am prima eco atunci
Asa este, sa stii ca este un suport moral sa stii ca mai e cineva cu tine in barca. Tot la Bucuresti faci eco?
Mihaela14 eu sunt la munca...in schimb la mine seful meu e foarte panicat ca are o gravida in echipa si ma tine ca intr-un glob de sticla. Ieri mai ca ma trimitea acasa ca auzit el nu stiu ce de corona virus Ca sa nu mai zic ce reactie a avut cand a aflat ca intru in prenatal pe la sfarsitul lui aprilie sau inceputul lui mai Iti dai seama? ii stau pe cap pana atunci
Tu ce faci? Cand ai urmatoarea eco? |
|
| Primavera7 wrote:Asa este, sa stii ca este un suport moral sa stii ca mai e cineva cu tine in barca. Tot la Bucuresti faci eco? Mihaela14 eu sunt la munca...in schimb la mine seful meu e foarte panicat ca are o gravida in echipa si ma tine ca intr-un glob de sticla. Ieri mai ca ma trimitea acasa ca auzit el nu stiu ce de corona virus Ca sa nu mai zic ce reactie a avut cand a aflat ca intru in prenatal pe la sfarsitul lui aprilie sau inceputul lui mai Iti dai seama? ii stau pe cap pana atunci Tu ce faci? Cand ai urmatoarea eco? da la bucure?ti merg la dr mea ?i eu merg la lucru....ma simt chiar bine, eu inca nu am anun?at ca sunt gravida , astept prima eco si apoi dau vestea |
|
| Primavera7 wrote:Asa este, sa stii ca este un suport moral sa stii ca mai e cineva cu tine in barca. Tot la Bucuresti faci eco? Mihaela14 eu sunt la munca...in schimb la mine seful meu e foarte panicat ca are o gravida in echipa si ma tine ca intr-un glob de sticla. Ieri mai ca ma trimitea acasa ca auzit el nu stiu ce de corona virus Ca sa nu mai zic ce reactie a avut cand a aflat ca intru in prenatal pe la sfarsitul lui aprilie sau inceputul lui mai Iti dai seama? ii stau pe cap pana atunci Tu ce faci? Cand ai urmatoarea eco? Eu n-am anuntat la lucru deocamdata, probabil dupa urmatorul eco. Eu ma duc mai repede in 18 si abea astept sa vad bebele |
|
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Primavera7 wrote:Felicitari!!! Ma bucur tare mult pentru vestile bune. Ma bucur si de faptul ca tu poti sa vezi ce face bebe atunci cand simti nevoia. Eu...tot panicata pana pe 20 februarie raman Sper de aceasta data sa aduc si eu vesti bune ?i eu tot pe 20 februarie am eco. Abia a?tept. Parca a trecut o eternitate de la ultima eco. Sper sa aflu ?i eu ce am |
|
| Dxc wrote:da la bucure?ti merg la dr mea ?i eu merg la lucru....ma simt chiar bine, eu inca nu am anun?at ca sunt gravida , astept prima eco si apoi dau vestea
Eu am ales sa merg la Wellborn. Mi s-a parut mai accesibil, iar doctorita care mi-a recomandat tratamentul de sustinere a sarcinii a zis ca au un doctor bun care se ocupa de morfologii trim. 2. La munca le-am zis cand deja intrasem in luna 4 . La cat sunt eu de pesimista in ultimul timp ma gandeam ca pana nu trec de primul trimestru nu vreau sa stie nimeni. Pana si socrii au aflat tarziu |
|
| Madalina3012 wrote:?i eu tot pe 20 februarie am eco. Abia a?tept. Parca a trecut o eternitate de la ultima eco. Sper sa aflu ?i eu ce am
Ce tare! Sper sa venim cu vesti bune toate 3 La mine a trecut mai mult de o luna de la ultima eco, de asta sunt asa
Mihaela14 vestile bune trebuie sa inceapa cu tine |
|
| Primavera7 wrote: Ce tare! Sper sa venim cu vesti bune toate 3 La mine a trecut mai mult de o luna de la ultima eco, de asta sunt asa Mihaela14 vestile bune trebuie sa inceapa cu tine Da ,sper Si IoanaOlo are tot in 20 control |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| Se pare ca suntem multe cu eco în data de 20. Sa avem parte de vesti bune ?i linistitoare. Va pup ?i va imbratisez cu drag. |
|
| IoanaOlo wrote:Se pare ca suntem multe cu eco în data de 20. Sa avem parte de vesti bune ?i linistitoare. Va pup ?i va imbratisez cu drag.
O sa fie zi cu noroc! Sa ne ajute Dumnezeu |
|
| Deci in 20 facem party |
|
|