Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Thursday, February 13, 2020 6:30 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
lore.t. wrote:
Felicitari Irinan!!! Esti o mamica tare curajoasa!! Oricati ar fi sanatosi sa fie! :D
Noi crestem, am o burtica mare deja, parca abia acum realizez si incep sa ma conectez cu bebe :D tot azi mi-am mai facut o ecografie la servici ca nu mai am rabdare pana in 24 februarie si se pare ca a ramas tot fetita, sunt foarte fericita :D nu mi-a venit sa cred cat a crescut de cand nu am mai vazut-o...statea cu degetelul in gurita :)

Multumim, felicitari pt vestile buneCheek Kiss
Mihaela14
Scris: Thursday, February 13, 2020 9:02 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
lore.t. wrote:
Felicitari Irinan!!! Esti o mamica tare curajoasa!! Oricati ar fi sanatosi sa fie! :D
Noi crestem, am o burtica mare deja, parca abia acum realizez si incep sa ma conectez cu bebe :D tot azi mi-am mai facut o ecografie la servici ca nu mai am rabdare pana in 24 februarie si se pare ca a ramas tot fetita, sunt foarte fericita :D nu mi-a venit sa cred cat a crescut de cand nu am mai vazut-o...statea cu degetelul in gurita :)

Ce frumos...felicitari!computerlove
Primavera7
Scris: Thursday, February 13, 2020 9:27 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2018
lore.t. wrote:

Felicitari!!! Ma bucur tare mult pentru vestile bune.
Ma bucur si de faptul ca tu poti sa vezi ce face bebe atunci cand simti nevoia. Eu...tot panicata pana pe 20 februarie raman uff
Sper de aceasta data sa aduc si eu vesti bune Cheek Kiss
Dxc
Scris: Thursday, February 13, 2020 9:52 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Primavera7 wrote:

Ma bucur si de faptul ca tu poti sa vezi ce face bebe atunci cand simti nevoia. Eu...tot panicata pana pe 20 februarie raman uff
heyyy ne tinem pumnii pe 20 ras eu am prima eco atunci love
Mihaela14
Scris: Thursday, February 13, 2020 9:59 AM
Nivel

Primavera7 wrote:

Pe mine m-a ajutat faptul ca am venit la servici, imi tine mintea ocupata si sunt mai ok acum, cel putin deocamdata sic
Primavera7
Scris: Thursday, February 13, 2020 10:04 AM
Nivel

Dxc wrote:
heyyy ne tinem pumnii pe 20 ras eu am prima eco atunci love

Asa este, sa stii ca este un suport moral sa stii ca mai e cineva cu tine in barca. Cheek Kiss
Tot la Bucuresti faci eco?

Mihaela14 eu sunt la munca...in schimb la mine seful meu e foarte panicat ca are o gravida in echipa si ma tine ca intr-un glob de sticla. Ieri mai ca ma trimitea acasa ca auzit el nu stiu ce de corona virus NuStiu Ca sa nu mai zic ce reactie a avut cand a aflat ca intru in prenatal pe la sfarsitul lui aprilie sau inceputul lui mai Lol Iti dai seama? ii stau pe cap pana atunci Lol

Tu ce faci? Cand ai urmatoarea eco?
Dxc
Scris: Thursday, February 13, 2020 10:47 AM
Nivel

Primavera7 wrote:

Asa este, sa stii ca este un suport moral sa stii ca mai e cineva cu tine in barca. Cheek Kiss

Mihaela14 eu sunt la munca...in schimb la mine seful meu e foarte panicat ca are o gravida in echipa si ma tine ca intr-un glob de sticla. Ieri mai ca ma trimitea acasa ca auzit el nu stiu ce de corona virus NuStiu Ca sa nu mai zic ce reactie a avut cand a aflat ca intru in prenatal pe la sfarsitul lui aprilie sau inceputul lui mai Lol Iti dai seama? ii stau pe cap pana atunci Lol

da la bucure?ti merg la dr mea coeur ?i eu merg la lucru....ma simt chiar bine, eu inca nu am anun?at ca sunt gravida , astept prima eco si apoi dau vestearas
Mihaela14
Scris: Thursday, February 13, 2020 10:49 AM
Nivel

Primavera7 wrote:

Eu n-am anuntat la lucru deocamdata, probabil dupa urmatorul eco. Eu ma duc mai repede in 18 si abea astept sa vad bebele floare2
Madalina3012
Scris: Thursday, February 13, 2020 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2018
Primavera7 wrote:

?i eu tot pe 20 februarie am eco. Abia a?tept. Parca a trecut o eternitate de la ultima eco. Sper sa aflu ?i eu ce amcoeur
Primavera7
Scris: Thursday, February 13, 2020 10:55 AM
Nivel

Dxc wrote:
da la bucure?ti merg la dr mea coeur ?i eu merg la lucru....ma simt chiar bine, eu inca nu am anun?at ca sunt gravida , astept prima eco si apoi dau vestearas

Eu am ales sa merg la Wellborn. Mi s-a parut mai accesibil, iar doctorita care mi-a recomandat tratamentul de sustinere a sarcinii a zis ca au un doctor bun care se ocupa de morfologii trim. 2.
La munca le-am zis cand deja intrasem in luna 4 Lol . La cat sunt eu de pesimista in ultimul timp ma gandeam ca pana nu trec de primul trimestru nu vreau sa stie nimeni. Pana si socrii au aflat tarziu Lol
Primavera7
Scris: Thursday, February 13, 2020 10:57 AM
Nivel

Madalina3012 wrote:

?i eu tot pe 20 februarie am eco. Abia a?tept. Parca a trecut o eternitate de la ultima eco. Sper sa aflu ?i eu ce amcoeur

computerlove Ce tare! Sper sa venim cu vesti bune toate 3 Bravoo
La mine a trecut mai mult de o luna de la ultima eco, de asta sunt asa uff

Mihaela14 vestile bune trebuie sa inceapa cu tine computerlove
Mihaela14
Scris: Thursday, February 13, 2020 11:34 AM
Nivel

Primavera7 wrote:

computerlove Ce tare! Sper sa venim cu vesti bune toate 3 Bravoo
La mine a trecut mai mult de o luna de la ultima eco, de asta sunt asa uff

Mihaela14 vestile bune trebuie sa inceapa cu tine computerlove

Da ,sper Hands Si IoanaOlo are tot in 20 control majoreta
IoanaOlo
Scris: Thursday, February 13, 2020 11:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/19/2019
Se pare ca suntem multe cu eco în data de 20. Sa avem parte de vesti bune ?i linistitoare. Va pup ?i va imbratisez cu drag. computerlove Buddy1
Primavera7
Scris: Thursday, February 13, 2020 11:55 AM
Nivel

IoanaOlo wrote:
Se pare ca suntem multe cu eco în data de 20. Sa avem parte de vesti bune ?i linistitoare. Va pup ?i va imbratisez cu drag. computerlove Buddy1

O sa fie zi cu noroc! Sa ne ajute Dumnezeu Gossip
Dxc
Scris: Thursday, February 13, 2020 12:25 PM
Nivel

Deci in 20 facem partywav
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.