Gravidutele noastre dragi - 55 UPDATED
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreV
Scris: Wednesday, February 12, 2020 8:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Irinan wrote:

Ultimul cm pe ce data l ai avut?

17 iulie, si 2 zile de spotting inainte, ceea ce a fost anormal. Nu aveam spotting de obicei. Se pare ca am ovulat foarte repede, undeva in ziua 12-14. Eu ovulam de obicei tarziu, dupa ziua 17. :)
Irinan
Scris: Wednesday, February 12, 2020 8:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
AndreV wrote:

Beta 1-402(13.08.2019)
Beta 2-1755(16.08.2019)
Eu ma asteptam la beta 2 sa fie undeva la 1300, nu 1755. Hilar La progesteron nu stiu, ca la mine era sub limita si a trebuit suplimentat.

Am dat eu acum inapoiLol omul cand nu are ocuatieLol erai in ziua 29 la primul beta... la mine daca creste mai departe ca pana acum ar ajunge in jur de 1700 in ziua 29..
Nici nu stiu daca ma incanta ideea de 2. Dar mi a intrat in cap si nu pot scapa de senzatia asta...
Irinan
Scris: Wednesday, February 12, 2020 8:44 PM
Nivel

AndreV wrote:

17 iulie, si 2 zile de spotting inainte, ceea ce a fost anormal. Nu aveam spotting de obicei. Se pare ca am ovulat foarte repede, undeva in ziua 12-14. Eu ovulam de obicei tarziu, dupa ziua 17. :)

Eu am dat inapoi 30s si 2z si mi a iesit 15 iulieLol in ziua 27 mi ar iesi in jur de 700 beta
Irinan
Scris: Wednesday, February 12, 2020 8:47 PM
Nivel

Cred ca o sa l mai repet si eu, sa vad cam cat ar ajunge. Iar saptamana viitoare cred ca merg la un eco. Pana pe 4 sunt inca 3s si fac cu inima cu incertitudinea asta
Iulia13
Scris: Wednesday, February 12, 2020 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Irinan wrote:
Cred ca o sa l mai repet si eu, sa vad cam cat ar ajunge. Iar saptamana viitoare cred ca merg la un eco. Pana pe 4 sunt inca 3s si fac cu inima cu incertitudinea asta

Oricum nu î?i vede mai nimic saptamâna viitoare Irina. Am fost eu la 4s ?i nu se vedea nimic.. Mai degraba a?tep?i, parerea mea
AndreV
Scris: Wednesday, February 12, 2020 9:19 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Irinan wrote:

Am dat eu acum inapoiLol omul cand nu are ocuatieLol erai in ziua 29 la primul beta... la mine daca creste mai departe ca pana acum ar ajunge in jur de 1700 in ziua 29..
Nici nu stiu daca ma incanta ideea de 2. Dar mi a intrat in cap si nu pot scapa de senzatia asta...

Asa e. Nu am mai calculat exact si am incurcat borcanele Hilar
Stiu ca primul test l-am facut in 9. Asta tin minte exact, ca era ziua sotului, era vineri si mie imi era rau. Am facut un test dupmasa, si evident, asa devreme nu avea cum sa se vada mare lucru. El nu vedea nimic... Se uita la mine cu o privire din aceea:" femeie, iar te-a apucat nebunia?" Lol
eve23
Scris: Wednesday, February 12, 2020 9:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/25/2018
Mul?umesc fetelor. Abia a?tept sa l vad ?i sa se termine totul cu bine.
Inawar
Scris: Wednesday, February 12, 2020 10:05 PM
Nivel

Inregistrat: 11/14/2016
Eu la primul bebe am facut beta 1 in ziua 31 si aveam 1100, si a fost baiat. Poate baietii au beta mai mare de la inceput.
Cm il aveam 28-29 zile.
AlexandraRr
Scris: Wednesday, February 12, 2020 10:24 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Irina, eu nu cred ca ai gemeni sincer dar iti inteleg entuziasmul si curiozitatea, asteptam si noi cu sufletul la gura prima ecografie ;)) Eu cred ca a fost ovulatie mai devreme sau asa reactioneaza corpul la sarcina avand in vedere si timpul mic intre sarcini. Eu am nascut acum 1 an si 3 luni si dupa primele 2 menstruatii haotice urmatoarele au fost regulate. Luna trecuta am avut ovulatie in ziua 7, ceea ce nu am patit niciodata, aveam in casa teste de ovulatie ramase si am facut doar ca sa imi explic simptomele. De asta zic ca dureaza ceva timp pana organismul isi reia activitatea pe care o avea inainte. Eu iti doresc din suflet sa fie asa cum vrei tu, nu ma intelege greait, si eu mi-am dorit gemeni dar sarcinile gemelare fara stimulare/fiv sunt rare, eu nici nu aveam in familie cazuri ca sa pot spera :)) Eu as astepta pana la controlul din martie, sigur nu se vede clar saptamana viitoare si macar cand mergi sa fii informata corect si sa stii cate patuturi ai de cumparat coeur
lore.t.
Scris: Wednesday, February 12, 2020 10:51 PM
Nivel

Inregistrat: 9/11/2017
Felicitari Irinan!!! Esti o mamica tare curajoasa!! Oricati ar fi sanatosi sa fie! :D
Noi crestem, am o burtica mare deja, parca abia acum realizez si incep sa ma conectez cu bebe :D tot azi mi-am mai facut o ecografie la servici ca nu mai am rabdare pana in 24 februarie si se pare ca a ramas tot fetita, sunt foarte fericita :D nu mi-a venit sa cred cat a crescut de cand nu am mai vazut-o...statea cu degetelul in gurita :)
AlexandraRr
Scris: Wednesday, February 12, 2020 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 5/13/2017
Felicitari, Lore! Ma bucur ca e totul bine. Sarcina usoara in continuare majoreta
Irinan
Scris: Thursday, February 13, 2020 6:20 AM
Nivel

Iulia13 wrote:

Oricum nu î?i vede mai nimic saptamâna viitoare Irina. Am fost eu la 4s ?i nu se vedea nimic.. Mai degraba a?tep?i, parerea mea

Stiu ca nu vede mare branza dar macar ca e pozitionat unde trebuie si cati sunt. Cheek Kiss
Irinan
Scris: Thursday, February 13, 2020 6:23 AM
Nivel

AndreV wrote:

Asa e. Nu am mai calculat exact si am incurcat borcanele Hilar
Stiu ca primul test l-am facut in 9. Asta tin minte exact, ca era ziua sotului, era vineri si mie imi era rau. Am facut un test dupmasa, si evident, asa devreme nu avea cum sa se vada mare lucru. El nu vedea nimic... Se uita la mine cu o privire din aceea:" femeie, iar te-a apucat nebunia?" Lol

Cunosc expresia asta...Lol cand am facut eu acum testul duminca noapte, nu pot spune luni dimineata ca era 1.30 noaptea. L am trezit pe el si saracul tot cu o privire de aia m a privitLol eu il scuturam de un picior si el nu stia ce sa facadance
Irinan
Scris: Thursday, February 13, 2020 6:24 AM
Nivel

Inawar wrote:
Eu la primul bebe am facut beta 1 in ziua 31 si aveam 1100, si a fost baiat. Poate baietii au beta mai mare de la inceput.
Cm il aveam 28-29 zile.

Flacau fortosdance mai putin si o sa vad si la mine care i treabaCheek Kiss
Irinan
Scris: Thursday, February 13, 2020 6:28 AM
Nivel

AlexandraRr wrote:
Irina, eu nu cred ca ai gemeni sincer dar iti inteleg entuziasmul si curiozitatea, asteptam si noi cu sufletul la gura prima ecografie ;)) Eu cred ca a fost ovulatie mai devreme sau asa reactioneaza corpul la sarcina avand in vedere si timpul mic intre sarcini. Eu am nascut acum 1 an si 3 luni si dupa primele 2 menstruatii haotice urmatoarele au fost regulate. Luna trecuta am avut ovulatie in ziua 7, ceea ce nu am patit niciodata, aveam in casa teste de ovulatie ramase si am facut doar ca sa imi explic simptomele. De asta zic ca dureaza ceva timp pana organismul isi reia activitatea pe care o avea inainte. Eu iti doresc din suflet sa fie asa cum vrei tu, nu ma intelege greait, si eu mi-am dorit gemeni dar sarcinile gemelare fara stimulare/fiv sunt rare, eu nici nu aveam in familie cazuri ca sa pot spera :)) Eu as astepta pana la controlul din martie, sigur nu se vede clar saptamana viitoare si macar cand mergi sa fii informata corect si sa stii cate patuturi ai de cumparat coeur

Eu nici nu stiu sigur daca imi doresc sarcina gemelara, stiu ca e mai complicata, are mai multe riscuri. si eu cu 2 copii mici in casa nu stiu cum as face.si cel de 3 ani e destul de dependent de mine... mai ales ca eu la ultima sarcina am avut insuficienta de col.. m a apucat nebunia, nu mi pot scoate treaba asta din cap si gatahainoroc alcool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.